b-b Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Chciałabym zrobić dla Dyzia 1 -2 bazarki tak aby ich ogólna suma była ponad 300zł lub 6 bazarków po jednym co miesiąc przez pół roku w kwocie dochodu z każdego minimum 50zł tak aby można po 50zł miesięcznie przez pół roku dokładać do jego utrzymania w hoteliku. Dlaczego tylko po 50zł miesięcznie przez pół roku.? Bo nie mam już fantów tak aby móc zagwarantować większy i dłuższy dochód dla malucha a chciałabym jakoś pomóc w jego utrzymaniu. Oczywiście postaram się w razie czego pomagać mu dłużej jeśli będzie taka potrzeba. Zawsze zostanie mi ewentualnie sprzedawać swoją usługę w robieniu bazarków lub nauczyć się robienia bazarku ogłoszeniowego ;) Quote
Bogusik Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='b-b']Chciałabym zrobić dla Dyzia 1 -2 bazarki tak aby ich ogólna suma była ponad 300zł lub 6 bazarków po jednym co miesiąc przez pół roku w kwocie dochodu z każdego minimum 50zł tak aby można po 50zł miesięcznie przez pół roku dokładać do jego utrzymania w hoteliku. Dlaczego tylko po 50zł miesięcznie przez pół roku.? Bo nie mam już fantów tak aby móc zagwarantować większy i dłuższy dochód dla malucha a chciałabym jakoś pomóc w jego utrzymaniu. Oczywiście postaram się w razie czego pomagać mu dłużej jeśli będzie taka potrzeba. Zawsze zostanie mi ewentualnie sprzedawać swoją usługę w robieniu bazarków lub nauczyć się robienia bazarku ogłoszeniowego ;)[/QUOTE] Ciocia,propozycja bardzo fajna! :smile:A przede wszystkim przemyślana.Ty i tak,tyle robisz tym bazarkowaniem dla tych bidul,że z mojej strony,wielki ukłon :Rose: Gdyby było tak już źle,to fanty dodam do Twojego bazarku :smile: Quote
Anula Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ja też podziwiam b-b za jej wytrwałość.Dzięki bazarkom b-b finanse psiaków się poprawiają i to nie jednego. Quote
b-b Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='Bogusik']Ciocia,propozycja bardzo fajna! :smile:A przede wszystkim przemyślana.Ty i tak,tyle robisz tym bazarkowaniem dla tych bidul,że z mojej strony,wielki ukłon :Rose: Gdyby było tak już źle,to fanty dodam do Twojego bazarku :smile:[/QUOTE] [quote name='Anula']Ja też podziwiam b-b za jej wytrwałość.Dzięki bazarkom b-b finanse psiaków się poprawiają i to nie jednego.[/QUOTE] Chciałoby się pomóc większej ilości ale niestety nie ma takich możliwości. Moja pomoc to pikuś. Największe zasługi mają dziewczyny wyciągające psiaki z ich niedoli i te, które oferują im DT :) Teraz najważniejsze pomóc chociaż temu malcowi aby zmieniło się jego życie. Quote
docha Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='caryca26']Widziałam , że w ogłoszeniach zamieszczone są tylko zdjęcia po obcieciu Dyzia. Proponuje zamieścić chociaż jedno jako kudłacza bo wtedy widać jaki jest naprawdę. Ja jestem fanem kudłaczy i wiem , że wiele osób szuka właśnie małego kudłacza.[/QUOTE] z kolejnością zdjęć do ogłoszeń nawaliłam ja. jako czwarte jest kudłate. Mam jeszcze 4 wolne pakiety. Ogłosimy więcej, może jak Dyzio pojedzie do Hop. Quote
monika55 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Dziękuję za zaproszenie. Poczytam i wrócę. Quote
hop! Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Romka']Anula,zobacz pierwsze zdjęcia bud,chyba jednak jest siano,nawet jakiś kocyk. Ustalam ze znajomym transport.Dyzio nie może przyjechać do hoteliku w sobotę czy w niedzielę.Hop ma ustalony termin adopcji.Najlepiej gdyby Dyzio przyjechał do hoteliku w czwartek lub piątek albo na początku następnego tygodnia.Dziś mój znajomy nie mógł przekazać mi wiążąco czy może mi pomoc i kiedy.[/QUOTE] W sobotę dwa psiaki wyjeżdżają do domów stałych. Przyjeżdża sunia Misia z Kozienic. Będzie zamieszanie. W niedzielę chcę na spokojnie zająć się Misią i dlatego wolę, żeby Dyzio przyjechał wcześniej lub później. Gdyby przybył jutro, byłoby idealnie. :) Quote
Olcia42 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 jestem na zaproszenie Anuli ,mogę poratować w kwietniu biedaka jednorazową wpłatą stałych deklaracji już mam za dużo i pomału mnie to przerasta .Będę zaglądała do malucha jak będzie sytuacja kryzysowa to tez pomogę. Quote
Besia11 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Też zostałam zaproszona przez Anulę,mam nadzieję że psiak szybko znajdzie domek, jak sierść odrośnie będzie prześliczny ,kocham takie kudłacze , sama bym go zabrała ale rozsądek mówi nie, bo u mnie na razie limit piesków wyczerpany mogę tylko jednorazowo zasilić troszkę jego konto. Quote
Romka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='hop!']W sobotę dwa psiaki wyjeżdżają do domów stałych. Przyjeżdża sunia Misia z Kozienic. Będzie zamieszanie. W niedzielę chcę na spokojnie zająć się Misią i dlatego wolę, żeby Dyzio przyjechał wcześniej lub później. [B]Gdyby przybył jutro, byłoby idealnie. :)[/QUOTE][/B] I mamy już ustalone.:lol: Jutro Dyzio jedzie do hop.Mam nadzieję,że pomiędzy 10 00 a 11 00 będzie już w domu tymczasowym:lol: BARDZO SIĘ CIESZĘ!:lol: Quote
zachary Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Nareszcie!!! Ja też się bardzo, bardzo cieszę,że Dyzio poczuje się lepiej w domowych warunkach i czułą opieką hop!. Quote
Bogusik Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ja też bardzo się cieszę,że Dyziulo już jutro będzie u hop! :multi: Ze zdjęciami warto poczekać,bo hop! robi śliczne zdjęcia :smile: Quote
Anula Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Anonimowa osoba zaoferowała pomoc Dyziowi - deklarację stałą - 20,00zł przez 5 miesięcy.Pieniążki będą przekazywane z mojego konta. Bardzo dziękujemy. Ogromnie się cieszę,że Dyzio trafi jutro do normalnych domowych warunków. Quote
b-b Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Romka'][/B] I mamy już ustalone.:lol: Jutro Dyzio jedzie do hop.Mam nadzieję,że pomiędzy 10 00 a 11 00 będzie już w domu tymczasowym:lol: BARDZO SIĘ CIESZĘ!:lol:[/QUOTE] Wspaniale!!!:) Quote
Toska1 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Romka'][/B] I mamy już ustalone.:lol: Jutro Dyzio jedzie do hop.Mam nadzieję,że pomiędzy 10 00 a 11 00 będzie już w domu tymczasowym:lol: BARDZO SIĘ CIESZĘ!:lol:[/QUOTE] Suuuper :) no Dyziu, jutro zaczyna się nowy etap w Twoim życiu !!! Quote
Mela Jakimiuk Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='magenka1']mam jedną wpłatę zaksięgowaną: Mela J (nie wiem czy mogę pisać nazwę pełną) jest [B]100 zł [/B][/QUOTE] Dobrze , że przelew już doszedł, może pokryje część bierzących wydatków, jak będzie jeszcze potrzeba to prześlę w przyszłym miesiącu, a psiaczkom życzę dużo miłości... Quote
yolanovi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Kibicuje Dyziowi i też ogromnie się cieszę, że już jutro życie maluch się odmieni. Kciukam za jutrzejszy dzień Quote
Anula Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Trzeba poprosić moda aby udostępnił drugi post dla magenka1 do rozliczeń. Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Może uda się zrobić fotki Dyzia na wolności?;) Quote
magenka1 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 to zrobię tu rozliczenie: Mela Jakimiuk 100 zł Zachary 20 zł Zebrazebra 20 zł Bogsik 30 zł Aunla 20 zł Romka 20 zł --------------------[B]210 zł [/B] też trzymam kciuki za jutro Quote
Romka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='Anula']Trzeba poprosić moda aby udostępnił drugi post dla magenka1 do rozliczeń. Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Może uda się zrobić fotki Dyzia na wolności?;)[/QUOTE] Zaraz poproszę moda o post dla magenki. Quote
Yoana Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Bardzo się cieszę, że to już jutro ten początek nowego życia Dyzia :multi: Dziewczyny, nie dostałam jeszcze numeru konta :lol: Quote
Romka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Napisałam do Szamanki w sprawie udostępnienia postów dla magenki Quote
Maruda666 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Zaglądam do kudłaczka z zaproszenia Anuli :) - wprawdzie już się trochę zagalopowałam ze stałymi, ale jeszcze 15zł dla równego rachunku wyskrobię. Tylko prośba - w razie gdybym w pewnym momencie przestała płacić, proszę o wiadomość - mój bank nie uznaje stałych ,,stałych zleceń" - jakiś tam termin muszę podać. Quote
hop! Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ciekawe, jaki Dyzio będzie. Już się nie mogę doczekać jego przyjazdu. Dzisiaj moje trzy sunie były u fryzjera - przygotowały się na przyjazd przystojnego kawalera. ;) Dwie z nich - Jo i Kiku... :lol: [IMG]http://imageshack.com/a/img34/1490/vq2i.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts