Panna Marple Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Myszko, dzięki za te piękne zdjęcia naszego Uszatka. Zawsze będę pamiętać o Aiszy jako o psinie o cudownie ciepłym pycholu i takim wnętrzu :) 1 Quote
Radek Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Okres przedświąteczny sprzyja refleksji, zamyśleniu. W myślach ma swoje miejsce też i Aisza, psinka która pomimo swoich wcześniejszych przeżyć potrafiła tak cieszyć się życiem. Szkoda, że tak krótko zaznała wielkiego szczęścia. Wspaniałym osobom, które zapewniły Aiszy wspaniały okres w życiu życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku 3 Quote
jola&tina Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Okres przedświąteczny sprzyja refleksji, zamyśleniu. W myślach ma swoje miejsce też i Aisza, psinka która pomimo swoich wcześniejszych przeżyć potrafiła tak cieszyć się życiem. Szkoda, że tak krótko zaznała wielkiego szczęścia. Wspaniałym osobom, które zapewniły Aiszy wspaniały okres w życiu życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku Ja też popisuję się pod życzeniami - wszystkiego najlepszego wszystkim! Często tu bywam - wchodzę przez banerek Mysza2 lub AgusiaP i wspominam (również te dobre chwile). 1 Quote
Mysza2 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kochani to takie miłe, że pamiętacie o Aiszuni. Ja też często tu zaglądam i też wspominam te dobre chwile. Jakoś ciężko mi banerek usunąć. Tyle dobrych ludzi na tym wątku nam pomagało i było z nami. Bardzo bardzo za wszystko jeszcze raz dziękujemy. Rozmawiałam dzisiaj z panią Lakusia (tego czarnego szczeniorka, odłowionego tam gdzie była i Aiszunia, a domek ma w Krakowie) Lakuś już ma 2 lata, pani Małogosia mówi, że jest super kochanym psiakiem, bardzo przyjacielskim do ludzi. Mamy stałe zaproszenie do odwiedzania i wstępnie umówiłyśmy się na luty. Wszystkim życzymy zdrowych , wesołych i spokojnych Świąt Quote
AgusiaP Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Kochani bardzo dziękujemy za to, ze pamiętacie o naszym słoneczku kochanym. Ja podobnie jak Elunia, nie moge usunąć banerku naszej kochanej Aiszuni. Wielka szkoda, ze tak krótko mogła sie cieszyć, wspaniałym życiem u Kasi, ale pocieszam sie tym, ze przez Kasie i jej rodzine była na prawdę kochana. Kochani zycze Wam spokojnych i zdrowych Swiat. Quote
Mysza2 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 A my mamy bardzo miłą niespodziankę. Byłyśmy z Agusią na wizycie w domu Lakusia. Pani Małgosia to kochana osoba, stale nas zaprasza, ale czasu ciągle było brak, no i blisko nie jest, ale w końcu się wybrałyśmy. Lakusia uszy jak dawniej żyją własnym życiem, każde z osobna, cieszył się jak nas zobaczył i dawał buziaki. Jest śliczny i kochany. Jednak najbardziej ze wszystkich kocha Panią Małgosię:) Na niektórych zdjęciach z sunią Klarą, adoptowaną ze schroniska. Są bardzo do siebie podobni, tylko Lakuś ma żółte łapki, a Klara szare. Nie muszę Wam pisać jaka to radość widzieć takie szczęśliwe zadbane psiaki. Quote
AgusiaP Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 W koncu udało nam sie odwiedzin Małgosię i Lakusia. Cieszylysmy sie ogromnie, ze nas poznał a przedewszystkim, ze podszedł do nas, dał sie pogłaskać i wycałować. Jest taki kochany, zreszta Klarunia tez jest cudna ! Quote
Radek Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Jejku, jak ten czas leci. Zaraz miną 2 lata od założenia wątku Aiszuni. 1 Quote
AgusiaP Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Oj leci, leci Radku. Czesto wracam myślami do naszej Aiszuni, szkoda tylko, ze naszego słoneczka, juz z nami nie ma.... Quote
Radek Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Aisza to jedna z tych psinek, które mocno złapały mnie za serce. Cały czas o niej pamiętam. 1 Quote
AgusiaP Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Nie sposób, to było kochane nasze słoneczko i na zawsze pozostanie w naszych serduszkach. Quote
Radek Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Wracam na wątek Aiszy, czytam starsze wpisy i cieszę się, że chociaż wirtualnie, to miałem okazję poznać wspaniałą psinkę. Quote
Mysza2 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Też często tu wracam. Szkoda tylko, że po zmianach na dogo większość zdjęć poznikała:( Quote
Radek Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Jest tuż przed północą, za chwilkę skończy się 4 czerwca. To dla mnie nie jest zwyczajny dzień. 10 lat temu pożegnałem swoją ukochaną Norcię. W taki dzień nie umiem nie odwiedzić psiaków, które zapadły mi w serce. Quote
Recommended Posts