Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Okres przedświąteczny sprzyja refleksji, zamyśleniu. W myślach ma swoje miejsce też i Aisza, psinka która pomimo swoich wcześniejszych przeżyć potrafiła tak cieszyć się życiem. Szkoda, że tak krótko zaznała wielkiego szczęścia. Wspaniałym osobom, które zapewniły Aiszy wspaniały okres w życiu życzę

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia

oraz

wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku

• Upvote 3
Posted

Okres przedświąteczny sprzyja refleksji, zamyśleniu. W myślach ma swoje miejsce też i Aisza, psinka która pomimo swoich wcześniejszych przeżyć potrafiła tak cieszyć się życiem. Szkoda, że tak krótko zaznała wielkiego szczęścia. Wspaniałym osobom, które zapewniły Aiszy wspaniały okres w życiu życzę

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia

oraz

wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku

Ja też popisuję się pod życzeniami - wszystkiego najlepszego wszystkim!

Często tu bywam - wchodzę przez banerek Mysza2 lub AgusiaP i wspominam (również te dobre chwile).
  • Upvote 1
Posted

Kochani to takie miłe, że pamiętacie o Aiszuni.

Ja też często tu zaglądam i też wspominam te dobre chwile. Jakoś ciężko mi banerek usunąć.

Tyle dobrych ludzi na tym wątku nam pomagało i było z nami.

Bardzo bardzo za wszystko jeszcze raz dziękujemy.

Rozmawiałam  dzisiaj z panią Lakusia (tego czarnego szczeniorka, odłowionego tam gdzie była i Aiszunia, a domek ma w Krakowie)

Lakuś już ma 2 lata, pani Małogosia mówi, że jest super kochanym psiakiem, bardzo przyjacielskim do ludzi.

Mamy stałe zaproszenie do odwiedzania i wstępnie umówiłyśmy się na luty.

Wszystkim życzymy zdrowych , wesołych i spokojnych Świąt

boze_narodzenie15.gif

Posted

Kochani bardzo dziękujemy za to, ze pamiętacie o naszym słoneczku kochanym.
Ja podobnie jak Elunia, nie moge usunąć banerku naszej kochanej Aiszuni.
Wielka szkoda, ze tak krótko mogła sie cieszyć, wspaniałym życiem u Kasi, ale pocieszam sie tym, ze przez Kasie i jej rodzine była na prawdę kochana.

Kochani zycze Wam spokojnych i zdrowych Swiat.

• 4 weeks later...
Posted

A my mamy bardzo miłą niespodziankę.

Byłyśmy z Agusią na wizycie w domu Lakusia. Pani Małgosia to kochana osoba, stale nas zaprasza, ale czasu ciągle było brak, no i blisko nie jest,

ale w końcu się wybrałyśmy.

Lakusia uszy jak dawniej żyją własnym życiem, każde z osobna, cieszył się jak nas zobaczył i dawał buziaki. Jest śliczny i kochany.

Jednak najbardziej ze wszystkich kocha Panią Małgosię:)

Na niektórych zdjęciach z sunią Klarą, adoptowaną ze schroniska. Są bardzo do siebie podobni, tylko Lakuś ma żółte łapki, a Klara szare.

Nie muszę Wam pisać jaka to radość widzieć takie szczęśliwe zadbane psiaki.

IMG_5178_2.jpg

IMG_3404.jpg

100_5480.JPG

100_5482.JPG

100_5485.JPG

Posted

W koncu udało nam sie odwiedzin Małgosię i Lakusia.

Cieszylysmy sie ogromnie, ze nas poznał a przedewszystkim, ze podszedł do nas, dał sie pogłaskać i wycałować.

Jest taki kochany, zreszta Klarunia tez jest cudna !

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wracam na wątek Aiszy, czytam starsze wpisy i cieszę się, że chociaż wirtualnie, to miałem okazję poznać wspaniałą psinkę.

• 1 month later...
Posted

Jest tuż przed północą, za chwilkę skończy się 4 czerwca. To dla mnie nie jest zwyczajny dzień. 10 lat temu pożegnałem swoją ukochaną Norcię. W taki dzień nie umiem nie odwiedzić psiaków, które zapadły mi w serce.