kasiainat Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Aisza dzielnie łyka tabletki i opuchlizna powolutku schodzi. Pocieszające jest to, że Aisza ma normalny apetyt i ogromne pokłady energii. Biega jak szalona, tarza się w trawach,liściach także mam nadzieję że nie odczuwa bólu. Quote
Gabi79 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Aisza dzielnie łyka tabletki i opuchlizna powolutku schodzi. Pocieszające jest to, że Aisza ma normalny apetyt i ogromne pokłady energii. Biega jak szalona, tarza się w trawach,liściach także mam nadzieję że nie odczuwa bólu. Kasiu, dziękujemy za wieści. Aiszunia jak zwykle dzielna i kochana!!! Przelew już dzisiaj zrobiłam. Quote
Mysza2 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Super Kasiu, że opuchlizna schodzi. Niech się odczepi wszelkie paskudztwo od Aiszuni. Gdyby ją coś bolało to nie byłaby taka radosna Quote
Maciek777 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Podczytuję, a tu nie najlepsze informacje :( Quote
Yoana Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 A co wet mówi o tej opuchliźnie? Od czego ona się pojawia? Quote
paula_t Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Też właśnie miałam o to, co Yoana zapytać. Najważniejsze, że Aiszuni to nie boli, bo gdyby odczuwała jakiś dyskomfort na pewno nie zachowywałaby się "normalnie", nie była wesoła, rozbrykana, nie miałaby takiego apetytu jak zwykle...Szkoda tylko, że to cholerstwo nie chce się odczepić:/ Quote
Mysza2 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Też właśnie miałam o to, co Yoana zapytać. Najważniejsze, że Aiszuni to nie boli, bo gdyby odczuwała jakiś dyskomfort na pewno nie zachowywałaby się "normalnie", nie była wesoła, rozbrykana, nie miałaby takiego apetytu jak zwykle...Szkoda tylko, że to cholerstwo nie chce się odczepić:/ Zacytuję to co Kasia pisała po badaniach przy pierwszej opuchliżnie "Wetka zrobiła punkcje i okazało się, że w wymazie są bakterie i komórki mastocytomy czyli guza komórek tucznych Leczenie polega na wycięciu guza z marginesem" Tylko tak byłoby w przypadku wyodrębnionego operacyjnego guza, u Aiszuni nie ma takowego. To wielkie świństwo, które Aiszunia miała pod gardłem jak ją zabrałyśmy, nie było dobrotliwe niestety. Dr Dziak rok temu usunął je z największym zapasem jak się dało. Teraz konsultowałyśmy wszystkie wyniki u Molickich u Dr Dziaka. On też zalecał kurację sterydową. Quote
Gabi79 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Wczoraj wpłynęła kwietniowa deklaracja od Neelith (20,-). Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
Gabi79 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Wczoraj Alla Chrzanowska wpłaciła kwietniową deklarację (20,-) Dziękujemy serdecznie!!! Quote
Mysza2 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Zdrówka Maleńka! Wczoraj wpłynęła kwietniowa deklaracja od Neelith (20,-). Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Dużo zdrówka Aiszo! Wczoraj Alla Chrzanowska wpłaciła kwietniową deklarację (20,-) Dziękujemy serdecznie!!! Bardzo dziękujemy za wpłaty i dobre słowa:):) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Wczoraj Alla Chrzanowska wpłaciła kwietniową deklarację (20,-) Dziękujemy serdecznie!!! Niech służą Dziewczynce na zdrówko :) Quote
halszka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Kochani wraz z Lorcią życzę Pięknych Świąt :) Aiszo cudownego domku Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Quote
Mysza2 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pięknie dziękujemy za życzenia:):) Rozmawiałam z Kasią, opuchlizna zeszła całkiem. Aiszunia szaleje na spacerach jak młody psiak. Ponieważ u Kasi podsypało śniegiem, a Aiszunia to uwielbia to szalała za dwóch:):) Kochani życzymy wszystkim Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt. A wszystkim bidom najlepszych domków Quote
Radek Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dziękuję za życzenia (jak dla wszystkich, to i dla mnie) i bardzo cieszę się, że opuchlizna poszła sobie. Wesołych Świąt. Quote
Bogusik Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Kochani,zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych :) Quote
paula_t Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wprawdzie nie mam takich pięknych obrazków (;)), ale także się przyłączam do życzeń! Wesołych Świąt kobitki!:) Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 03. kwietnia wpłynęły następujące deklaracje: Mysza2 20,- (kwiecień)Pani Zofia od Biszkopcika 20,-(kwiecień) Lucy-Kejsi 30,- (marzec, kwiecień, maj) Dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
Recommended Posts