Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agat21 napisał(a):
A ja się kieruję głównie mapą, GPS jest jako "głupi podpowiadacz"

A ja czym bym się nie kierował to i tak się gdzieś zgubię:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Podnosicie nas na duchu :):):)

Też się lepiej czuję :evil_lol: Bo myślałam, że mnie już nikt nie przebije w tej materii :lol:

Posted

Ekhm...to i ja się dołączam do tego grona, jeśli chodzi o orientację w terenie :D Jadąc pierwszy raz do hoteliku, w którym jest Baks najpierw błądziłam 1,5h, a potem się z nerwów poryczałam i wróciłam do domu:eviltong:
Może to nasza damska przypadłość?:roll:

Posted

jolantina napisał(a):
No, no dziwne to!!! Takie macie problemy z orientacją w terenie a wystarczy hasło - pies w potrzebie - i bezbłędnie trafiacie!!!!!

Wtedy to węch Agusi nas prowadzi :evil_lol:
Gabi79 napisał(a):
Wpłynęły deklaracje od:

Alla Chrzanowska 20,- (wrzesień)
agat21 40,- (sierpień i wrzesień)

Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Bardzo bardzo dziękujemy:loveu::loveu:

Yoana napisał(a):
Też się lepiej czuję :evil_lol: Bo myślałam, że mnie już nikt nie przebije w tej materii :lol:

Prawda, że od razu lżej na duszy:):)
paula_t napisał(a):
Ekhm...to i ja się dołączam do tego grona, jeśli chodzi o orientację w terenie :D Jadąc pierwszy raz do hoteliku, w którym jest Baks najpierw błądziłam 1,5h, a potem się z nerwów poryczałam i wróciłam do domu:eviltong:
Może to nasza damska przypadłość?:roll:

No coś w tym jest niestety stwierdzam obiektywnie.
Ale za to ile mamy innych zalet:)

Posted

jolantina napisał(a):
No, no dziwne to!!! Takie macie problemy z orientacją w terenie a wystarczy hasło - pies w potrzebie - i bezbłędnie trafiacie!!!!!

Wtedy kochana nasze aniołki nad nami czuwają i nam pomagają :)

Posted

Dziewczyneczki kochane :smile: Mamy już wrzesień,więc pomyślałam,że przydała by się nowa sesja zdjęciowa Aiszy do ogłoszeń.Skoro na te ogłoszenia nie ma odzewu,to trzeba próbować z innymi zdjęciami i może tekstem...?

Posted

Bogusik napisał(a):
Dziewczyneczki kochane :smile: Mamy już wrzesień,więc pomyślałam,że przydała by się nowa sesja zdjęciowa Aiszy do ogłoszeń.Skoro na te ogłoszenia nie ma odzewu,to trzeba próbować z innymi zdjęciami i może tekstem...?

Dzięki Bogusiu:loveu::loveu::loveu:
Poprosimy Kasię o zdjęcia (chociaż te co ma w ogłoszeniach są śliczne)
Ja jej stale odnawiam jak przychodzą przypominajki, że się kończy.
Tekst też postaram się zmienić.
Niestety nawet dobrzy ludzie chcą jak najdłużej cieszyć się psem i wiek odstrasza, ale nie tracimy nadziei:)

Posted

Tak masz racje,bo zdjęcia są śliczne,ale odzewu niestety nie ma :shake: Ja tez odnawiam i zamieniam miasta,ale bez rezultatu...
Tak więc nowe zdjęcia i trochę poprawiony tekst i trzeba ruszać z ogłoszeniami!

Posted

Aisza jest niezwykle fotogeniczna i zdjęcia, które robi jej Kasia są śliczne, więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać...To czekanie jest straszne i każdy nieznany numer telefonu przyprawia (przynajmniej mnie ;)) o palpitację serca, ale cóż innego nam pozostaje:shake:

Posted

Aiszunia jest taka słodka, czemu nikt jej nie chce adoptować:-(

Wpłynęły wrześniowe deklaracje od Mysza2 (20,-) i p. Zosi od Biszkopcika (20,-)
Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

paula_t napisał(a):
Aisza jest niezwykle fotogeniczna i zdjęcia, które robi jej Kasia są śliczne, więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać...To czekanie jest straszne i każdy nieznany numer telefonu przyprawia (przynajmniej mnie ;)) o palpitację serca, ale cóż innego nam pozostaje:shake:

Pauluś w przypadku Aiszuni to nic mnie o palpitacje nie przyprawia bo nie było ani jednego telefonu:(
A zdjęcia w ogłoszeniach są naprawdę śliczne