Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomyślisz że za chwile wolne i bedzie luzik :D

Tylko to mnie trzyma :D

to kciukamy za egzamin ;)
choć ja mam jutro zajęcia od 8, a ciekawe do której, planowo do 16, a praktyce o 12 mamy koniec... :lol:

u mnie żadne zawzięcie nie pomaga... na samą myśl o tej pracy już mnie trzęsie... obrzydziłam sobie resztę rachunkowości na lata... pierwsze obrzydzenie miałam przez 5 lat studiów, teraz to level hard. A pomyśleć, że kiedyś tak się tym interesowałam...

O 12... Zazdroszczę :)

Ehh jak tak bardzo na anty jesteś to masz gorzej :( Mnie to w sumie taka obojętna ta praca, ani mnie to nie interesuje ani brzydzi ;)

To tak na chwilkę :)

Może być i chwilkę :) Fajnie że wróciłaś :)
Posted

Cześć Marta :)

Jak będziesz mieć egzamin, to ja będę na imprezie, więc już teraz trzymam kciuki ;)

Hejka :)

O no właśnie, o 19 to imprezy a nie egzaminy powinny być :D Ale jutro wolna chata bo rodzice na komunii :D
Posted

Mam kilka zdjęć to wstawię :)

Mamo, super że się huśtasz, ale jak się coś robi to się nie je. Tak więc... Dasz tą mleczną kanapkę czy robisz miejsce na huśtawce? :lol:

DSC_1206.jpg

DSC_1208.jpg

DSC_1209.jpg

DSC_1212.jpg

Moja piłka!

DSC_1214.jpg

Posted

Dzisiejszy spacer:

DSC_1218.jpg

Że niby ja zakopałem kość jak ty się z Kają bawiłaś?!? Ja?!? Ja jestem malutki biedny piesek, nie masz dowodów! Ten dół w rododendronie pani to się sam wykopał!

DSC_1224.jpg

Guest TyŚka
Posted

Gratuluję zaliczenia ;)

Kajka jak się pięknie na Ciebie patrzy.
U Was taka ładna pogoda? Oddajcie kawałek! :D

Guest TyŚka
Posted

O, fajnie. Targetowanie łapą czy pyskiem? :)

Posted

Hejka :)

Tyś z pyskiem to na razie żółwik tylko, ale ostatecznie będę próbować ją nauczyć otwierać szafki (tylko nie wiem czy mi to szkód nie przysporzy, no ale :D). I dzisiaj lapami- na leżąco dotyka pudełka leżącego na ziemi, a na stojąco wchodzi na wiaderko :D Jeszcze muszę ją cofnij nauczyć (a to nam nie idzie...) bo chcę poćwiczyć świadomość zadu :)

Posted

To jak zakwitną to zrobię zdjęcia :) Bo ja to nawet nie wiem na jaki dokładnie kolor, po plakietkach tylko... U nas kwiatki należą do mamy, trzoda do mnie- no, chociaż kilka krzaków jest moich ;)