marta1624 Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Ania dostaniesz i to do rąk własnych :D Marta ja cię serdecznie zapraszam do siebie ale adres i tak skombinuje :P Chyba będzie ci ciężko :p I uważaj bo jeszcze wpadnę! :lol:ooo wyprzedaż się szykuje i u Ciebie Stypendium zazdroszczę, ja przez tyle lat nauki nigdy nie załapałam się na stypendium, ba nigdy nie miałam świadectwa z paskiem Ale patrząc, że zawsze miałam do szkoły pod górkę itp to i tak cieszę się, że nie skończyłam z podstawowym wykształceniem Skończyłaś pisać tą pracę? bo ja nadal walczę Za dużo rzeczy na sprzedaż to nie mam, bo większości szkoda :lol: Kilka dni temu część poszła, jeszcze muszę wystawić smycz z Aleksandry, guardy, amortyzator i obrożę od Taks :) A ze stypendium... No jakoś poszło ;) Dzięki temu będą nowe rzeczy :lol: A z pracą stoję, wysłałam tydzień temu do sprawdzenia i cisza... :( Quote
Aleksa. Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Właśnie widziałam ze sprzedajesz ale ktoś już je wtedy kupił..wiec nawet nie mierzyłam tych obecnych Quote
marta1624 Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 No właśnie nie wiedziałam że chcesz :/ Tyś tak :) Foresto mnie zawiodło dzisiaj, Kaja miała 11 kleszczy :O Quote
kalyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 11 kleszczy? łosz kurna... a ja przeżywałam dzisiaj 2... A zapięłaś jej ciasno? ja dzisiaj poprawiałam, bo nam się luzują czasem (sic!) A ja mam tydzień na dokończenie... czarno to widzę :/ Quote
angineuuka Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Po foresto nie powinny nawet po psie chodzić? Quote
marta1624 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Ala dasz radę ;) No właśnie poszłam w nowe miejsce, przez lasek, trochę pól. Po spacerze musiałam iść pomóc mamie kończyć kosić. Wieczorem wzięłam psa żeby wyczesać, i znalazłam je :O Zapięte miała niby ciasno, teraz jeszcze ciaśniej zapięłam (wchodzą mi na styk 2 palce). Zobaczymy jak będzie, jak dalej będzie zbierać to chyba idę po Bravecto... Angina po mojej to łaziły, nawet się wbijały nieraz, ale zawsze suche. A tu żywe, częściowo opite :( Quote
łamAga Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Marta wpadaj wpadaj :D Qwendi płeć damską lubi to wpuści Cię do domu :D Quote
marta1624 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Hejka :) Dodam fotki, najpierw z ostatniego spacerku: Quote
marta1624 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 I podczas gdy Kajka przynosi piłkę, Lucek przynosi.... buty :lol: Taki kolega z wczoraj, jedyny normalny białas u mnie: Nowy podwórkowiec: Quote
marta1624 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 I dzisiejszy wypad na wybieg do Parku Śląskiego do Chorzowa, niestety na główne psie spotkanie się spóźniłyśmy, ale i tak było fajnie :) Był haszczak, mix asta, kundelka większa, kundelka czarna, wulkan energii, no i my- Kajka i Oxa :) Quote
Guest TyŚka Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Aport butów - jaka przydatna umiejętność! :D Świetne fotki, szczególnie ten mały białaś jest super słodki ;pp Quote
marta1624 Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Dzięki dziewczyny :) Jutro planuję jechać do miasta obok poznać 2 suczki owczarka, ale zobaczymy czy dam radę :) Tyś przydatna jakby przynosił te co trzeba :p Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 To ja się witam i uciekam na spotkanie, chociaż strasznie gorąco... Quote
Recommended Posts