Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doberek :)

Kurcze, stypendium dostałam i szastam... Pompa do oczka kupiona, a teraz szele i obroża... A jeszcze piłki i szarpak miałam brać, ehh. A w przyszłym miesiącu wezme :). Ale zarobiłam 100zł za opiekę nad psem babci, a co :D

Posted

Stypendium?
Zazdroszczę :P
Ale mi też podobno mogą dać na studiach :P

Tak, zawsze trochę kasy :)

Karolina, w liceum czy gimnazjum też można dostać stypendium ;)
Moja siostra miała stypendium naukowe, a są też socjalne z tego co wiem ;)

W technikum też miałam, takie dla najlepszych uczniów (tak jak teraz, tylko średnia musi być ponad 4,5).

I nie, nie jestem kujonem,nie uczę się nic ponad to że w dzień egzaminu przejrzę notatki :) (serio, jakoś samo wchodzi :))
Guest TyŚka
Posted

Hej :)

Stypendium piechotą nie chodzi, więc Karolina jak chcesz je, to postaraj  sie o ładne oceny :p Ja zawsze miałam, ale  w tym roku nie ma na to szans.

Posted

Hej :)

Oj nie chodzi ;) Kasa zawsze się przyda (choćby na psie rzeczy :D Ale cii, ja tylko obrożę i szele wzięłam :D). A tak serio to zbieram na laptopa, bo komputer już w stanie nieważkości :)

Za to część rzeczy sprzedaje,muszę jeszcze przejrzeć co niepotrzebne :)

Posted

Hejka Marta , też czekama na wystawkę :D i na adres na pw bo mi gdzieś wsiąknął , miałam w portfelu , Marysia czesto sie nim bawi i mi w nim karteczki przekłada i pewnie zgubiła się ;(

Posted

Hejka :)

Ola norwegi jedne sprzedałam 3 dni temu (ehh, szkoda że nie wiedziałam że jesteś chętna :/)

Spoko Karola :)

Hej Aga, ja to czekam na lipiec :D
Ej z tym lizakiem to ja żartowałam, serio ;)

Posted

a dlaczego na lipiec ? :P

a ja juz kupiłam lizaczki i czekają na was :P

Bo w lipcu jest cacib w Częstochowie :l

Otóż to :)

Haha :P dostane lizaczka za tydzień :D :D xd

To ja dostane jak odwiedze Agę :D
Posted

ooo wyprzedaż się szykuje i u Ciebie :lol:

Stypendium zazdroszczę, ja przez tyle lat nauki nigdy nie załapałam się na stypendium, ba nigdy nie miałam świadectwa z paskiem :P

Ale patrząc, że zawsze miałam do szkoły pod górkę itp to i tak cieszę się, że nie skończyłam z podstawowym wykształceniem :D

Skończyłaś pisać tą pracę?

bo ja nadal walczę :(