Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przewóz towarów niebezpiecznych w transporcie drogowym ;)

Hmm spisuje... No nie mogę tego tak nazwać ;) Bo niby jakiś antyplagiat czy cuś ;) Biorę książkę/stronę internetową, czytam po np rozdziale, a potem spisuje po swojemu to co z danego rozdziału mi się zapamiętało i co jest spójne z pracą :) Bo jakby zaczęła spisywać po kolei zmieniając tylko słowa to bym całą książkę przepisała :lol:

Posted

Ooo no to fajny temat! A musisz mieć na podstawie jakiejś firmy, czy na inżynierce to nie ma znaczenia?

Aaa, czyli podobnie, jak ja :) Tylko u mnie problem polega na tym, że kompletnie nie umiem lać wody i w życiu nie napiszę 60 stron, skoro mogę to zmieścić na 30 ;)

U mnie właśnie gro osób spisuje książki i tylko zmienia szyk zdań, więc teraz mnóstwo afer plagiatowych jest i chyba odpuszczę obronę w lipcu i poczekam do września, żeby się to wszystko uspokoiło...

Posted

Powinnam na podstawie firmy, ale niby niekoniecznie ;)

Ja właśnie umiem lać wodę :lol: Tylko że na inżynierię to lepiej mniej opisów a dużo analiz, badań, wyliczeń, a tego znowu nie bardzo umiem :/ No ale zobaczymy ;)

Słyszałam o tych aferach. Ja mam obronę w przyszłym roku :) U mnie jest ten problem że jak przeczytam to, napisze po swojemu, patrzę co napisałam a co w książce... To część wychodzi prawie takie samo. Więc wtedy zmnieniam na synonimy, żeby nie było ;)

Posted

to kciukamy za egzamin ;)

choć ja mam jutro zajęcia od 8, a ciekawe do której, planowo do 16, a praktyce o 12 mamy koniec... :lol:

u mnie żadne zawzięcie nie pomaga... na samą myśl o tej pracy już mnie trzęsie... obrzydziłam sobie resztę rachunkowości na lata... pierwsze obrzydzenie miałam przez 5 lat studiów, teraz to level hard. A pomyśleć, że kiedyś tak się tym interesowałam...