marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Wróciłyśmy, żyjemy :) Madzia u mnie wczoraj popołudniu, i podobno do środy ma padać :( Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Hejka :) Dziękuję <3 Z dzisiaj też mam fotki :) Tak wyszło że same owczarki (ale nie jesteśmy rasistami, inni nas nie lubią, no jeszcze retrievery :lol:). Była Kajka, Czika, Oxa, Granat (ale tylko trochę bo ma problem z łapami :() i nowe kumpele- Koko i Gapa :) Quote
nadira Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Szkoda, że nie wybrałyście się ciut wcześniej, spotkałybyśmy się na wybiegu :) i Kesja też była :) Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Postaram się zaraz dodać :) Nadira miałyśmy być godzinę wcześniej, ale niestety zajęli mnie w domu :( Wtedy jak pojechałyśmy to podejrzewałam że już za późno, no ale stwierdziła trudno, próbujemy. Dodatkowo pociąg się opuźnił więc fajnie :/ No ale mam nadzieję że się spotkamy (no w sumie się spotkałyśmy :lol:) 1 Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Ileee owczarkow xd Noo :D Tylko owczarki chcą z nami spacerować :P A czemu jeden pies jest na smyczy i w kagańcu? Bo szliśmy w miejscu gdzie mijali nas rowerzyści :) Pies jest z pseudo, miewa wyskoki do ludzi, szkolony od lutego (i od tego czasu z nową właścicielką, nie od szczeniaka ale od dorosłego psiaka). Więc tam gdzie ludzi musiał(a) iść na smyczy, a w kagańcu cały czas dla bezpieczeństwa :) Na kolejnych fotkach bez smyczy jest :) Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Raj dla oczu <3 Hah widzisz, przyjedź :D Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Ja chcę stado ONków/DONków :( Też przyjedź, zapraszam :D Tora się ucieszy, same dziewczyny dzisiaj i jeden kawaler Granat,ale tylko na początku :) Na tych fotkach co teraz daję same dziołchy :) Quote
Recommended Posts