Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Dziękuję <3

Z dzisiaj też mam fotki :) Tak wyszło że same owczarki (ale nie jesteśmy rasistami, inni nas nie lubią, no jeszcze retrievery :lol:). Była Kajka, Czika, Oxa, Granat (ale tylko trochę bo ma problem z łapami :() i nowe kumpele- Koko i Gapa :)

Posted

Postaram się zaraz dodać :)

Nadira miałyśmy być godzinę wcześniej, ale niestety zajęli mnie w domu :( Wtedy jak pojechałyśmy to podejrzewałam że już za późno, no ale stwierdziła trudno, próbujemy. Dodatkowo pociąg się opuźnił więc fajnie :/ No ale mam nadzieję że się spotkamy (no w sumie się spotkałyśmy :lol:)

• Upvote 1
Posted

Ileee owczarkow xd

Noo :D Tylko owczarki chcą z nami spacerować :P

A czemu jeden pies jest na smyczy i w kagańcu?

Bo szliśmy w miejscu gdzie mijali nas rowerzyści :) Pies jest z pseudo, miewa wyskoki do ludzi, szkolony od lutego (i od tego czasu z nową właścicielką, nie od szczeniaka ale od dorosłego psiaka). Więc tam gdzie ludzi musiał(a) iść na smyczy, a w kagańcu cały czas dla bezpieczeństwa :) Na kolejnych fotkach bez smyczy jest :)

Posted

Ja chcę stado ONków/DONków :(

Też przyjedź, zapraszam :D Tora się ucieszy, same dziewczyny dzisiaj i jeden kawaler Granat,ale tylko na początku :) Na tych fotkach co teraz daję same dziołchy :)

DSC_1336.jpg

DSC_1337.jpg

DSC_1339.jpg

DSC_1340.jpg

DSC_1341.jpg