Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

A cóż to komuś za pseudhodowla uciekła? :p

Robią wrażenie, nie ukrywam że budzą u mnie respekt :p

Guest TyŚka
Posted

U mnie by wzbudziło respekt, bo z leksza dygam się obcych onkow xd

Ja też :p Ogólnie większe psy powodują u mnie ciut dystans. Choć do podhalanów i północniaków zawsze lece jak głupia :D

Posted

Tyś nie dopytywałam, ale następnym razem to zrobię ;) Ogólnie pseudo "zamknęli", psy są w dt i schronach, ten ma ds. Tylko nigdy nie miał kontaktu bliższego z ludźmi i stąd problem- wychowywał się z psami, człowiek tylko jeść rzucał. Więc kaganiec obowiązkowo :) Do nas nie wyskakiwała, olewała, dała się nawet dotykać, ale jednak obcy to obcy. 

Jakbym szła tamtędy na spacer to też bym się bała :lol: 

Angina też zapraszam :D

Guest TyŚka
Posted

Nie zrozumiałaś mnie :p

Tzn. to mi chyba nie wyszedł żąrt :p

Posted

Ja się focham na Agę, bo do mnie jedzie już 3-4 lata i dojechać nie umie :P

Nie fochaj na nią :p Przyjedźcie do mnie :D 

W wakacje mogę przyjechać, może z tym papikiem w ramach socjalu? Ahaha

Spoko, nie ma sprawy :) Ręczę że papiś przeżyje :D

Nie zrozumiałaś mnie :P

Tzn. to mi chyba nie wyszedł żąrt :P

Ja z reguły mało kumam, a jeszcze dzisiaj padam :lol:

A jak w temacie pseudo... Przechodziłyśmy koło pseudo w mieście obok, pan ma "hodowlę" u mnie, w Łazach, a tam trzyma chyba psy które nie poszły- ogrodzenie jak bunkier, kojce, psy podobno jedzą raz w tygodniu, same onki, niewypały co się uszy nie postawiły... Bardzo przykry widok :( Mam nadzieję że i to zamkną :(

Posted

Nie no ogólnie to Neron jet słodkim gamoniem ale co do socjalu to pozostawia wiele do życzenia :D

chociaż dzisiaj Sebek był zdziwony bo przez cały spacer Neron nie zaatakował żadnego psa ;)

Posted

Neron ma swoje humorki :) Kajka też nie należy do psów kocham świat, ale jest poprawnie ;) Znaczy szczeniak zawsze ma dużo luzu, więc robi co chce z nią, ale jak dochodzimy do grupy to stara się uciec, i nie da się powąchać bo zacznie szczerzyć zęby :) Ale po sekundzie się oswaja i bawi :)

Posted

A Neron z kolei jest osobnikiem który atakuje wszystko co się rusza , jak idziemy na spacer i widzi z daleka jakiegoś psa to już uszy mu stoją , napina sie strasznie i przygotowywuje do ataku , i jak jesteśmy blisko psa to atakuje i to nie na żarty , ale jak by byl luzem to poleci do psa z zębami ale jak pies go nie zaatakuje tylko merda ogonem to sie wycofuje i chce sie bawić