Guest TyŚka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 A cóż to komuś za pseudhodowla uciekła? :p Robią wrażenie, nie ukrywam że budzą u mnie respekt :p Quote
angineuuka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 U mnie by wzbudziło respekt, bo z leksza dygam się obcych onkow xd Quote
Guest TyŚka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 U mnie by wzbudziło respekt, bo z leksza dygam się obcych onkow xd Ja też :p Ogólnie większe psy powodują u mnie ciut dystans. Choć do podhalanów i północniaków zawsze lece jak głupia :D Quote
łamAga Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Pieknie <3 ja bym sie nie bała .... chyba .... Marta przekonałaś mnie , zaraz do Ciebie jade :D Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Tyś nie dopytywałam, ale następnym razem to zrobię ;) Ogólnie pseudo "zamknęli", psy są w dt i schronach, ten ma ds. Tylko nigdy nie miał kontaktu bliższego z ludźmi i stąd problem- wychowywał się z psami, człowiek tylko jeść rzucał. Więc kaganiec obowiązkowo :) Do nas nie wyskakiwała, olewała, dała się nawet dotykać, ale jednak obcy to obcy. Jakbym szła tamtędy na spacer to też bym się bała :lol: Angina też zapraszam :D Quote
*Magda* Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Marta przekonałaś mnie , zaraz do Ciebie jade :D Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Pieknie <3 ja bym sie nie bała .... chyba .... Marta przekonałaś mnie , zaraz do Ciebie jade :D Chodź, chodź :D Zapraszam :D Quote
*Magda* Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nie fochaj, też przyjedź :P Ja się focham na Agę, bo do mnie jedzie już 3-4 lata i dojechać nie umie :P Quote
angineuuka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 W wakacje mogę przyjechać, może z tym papikiem w ramach socjalu? Ahaha Quote
Guest TyŚka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nie zrozumiałaś mnie :p Tzn. to mi chyba nie wyszedł żąrt :p Quote
angineuuka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nie zrozumiałaś mnie :p Tzn. to mi chyba nie wyszedł żąrt :p ahahaha :D ale ja skumalam o co ci chodzi :P Quote
angineuuka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 To jak do Marty to i do mnie, bo mamy kilka kilometrów :p Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Ja się focham na Agę, bo do mnie jedzie już 3-4 lata i dojechać nie umie :P Nie fochaj na nią :p Przyjedźcie do mnie :D W wakacje mogę przyjechać, może z tym papikiem w ramach socjalu? Ahaha Spoko, nie ma sprawy :) Ręczę że papiś przeżyje :D Nie zrozumiałaś mnie :P Tzn. to mi chyba nie wyszedł żąrt :P Ja z reguły mało kumam, a jeszcze dzisiaj padam :lol: A jak w temacie pseudo... Przechodziłyśmy koło pseudo w mieście obok, pan ma "hodowlę" u mnie, w Łazach, a tam trzyma chyba psy które nie poszły- ogrodzenie jak bunkier, kojce, psy podobno jedzą raz w tygodniu, same onki, niewypały co się uszy nie postawiły... Bardzo przykry widok :( Mam nadzieję że i to zamkną :( Quote
angineuuka Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Tylko nie wiem czy mama mnie puści haha, ale Katowice .. :D nie wiem czy nie przewadze z socjalem ; p Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Katowice też ok :) Bywam co jakiś czas :) Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Do Nerona wbij na socjal :P Po co, jak ty wbijesz do mnie z Neronem i po drodze do Anginy, to akurat socjal :D Quote
łamAga Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nie no ogólnie to Neron jet słodkim gamoniem ale co do socjalu to pozostawia wiele do życzenia :D chociaż dzisiaj Sebek był zdziwony bo przez cały spacer Neron nie zaatakował żadnego psa ;) Quote
marta1624 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Neron ma swoje humorki :) Kajka też nie należy do psów kocham świat, ale jest poprawnie ;) Znaczy szczeniak zawsze ma dużo luzu, więc robi co chce z nią, ale jak dochodzimy do grupy to stara się uciec, i nie da się powąchać bo zacznie szczerzyć zęby :) Ale po sekundzie się oswaja i bawi :) Quote
łamAga Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 A Neron z kolei jest osobnikiem który atakuje wszystko co się rusza , jak idziemy na spacer i widzi z daleka jakiegoś psa to już uszy mu stoją , napina sie strasznie i przygotowywuje do ataku , i jak jesteśmy blisko psa to atakuje i to nie na żarty , ale jak by byl luzem to poleci do psa z zębami ale jak pies go nie zaatakuje tylko merda ogonem to sie wycofuje i chce sie bawić Quote
Recommended Posts