marta1624 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Hejka :) Ala onki ostatnio uwielbiam (a niedawno nie lubiłam :p), ale lab to marzenie od x czasu- jestem przekonana, że kiedyś z takim osobnikiem wyląduje :) Ale na pewno nie będzie jedynym psem- towarzyszyć mu będzie albo bos, albo chodsky, lub berneńczyk :) A kolor... Byle nie biszkopt :lol: Ale najpewniej czarny :) A kiedy się bronisz? Quote
Ania :) Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Kalyna to przyjeżdżaj do Kalisza na wystawe :D Ja tez za biszkoptami nie przepadam :p tylko czarne i czekolady jak dla mnie :) Quote
marta1624 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Widzę że nie tylko ja anty-biszkoptowy lab :D W sumie nie mam takiego parcia na czarny, czekolada też ok :) Ważniejszy charakter :) Quote
kalyna Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Kalyna to przyjeżdżaj do Kalisza na wystawe :D no właśnie mi się nie chce... i chyba akurat będę w szkole... ale nie mówię, że nie... mi biszkopty wyjątkowo nie leżą... choć czekolady i czarne też niet :P ale ja mam spaczony pogląd, ale dla mnie wszystkie wyglądają jak beczki, które ledwo co przebierają łapami... już ma suka z koślawą budową lepiej przebiera łapami... Quote
marta1624 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Nie narzekaj :p Żeby na wystawę się jechać nie chciało :p Tyśka chodź do mnie, są 2 osobniki czekoladowe, 3 czarne, i 3 biszkopty :D Quote
Ania :) Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 To ja zapraszam do siebie :P 1 czekoladowy Brando, niedaleko hodowla mojego znajomego (5 biszkoptów i dwa czarne) dodatkowo moge poznać z dogami niemieckimi mojej ciotki, a na deser mój Leon - buldozek :D :D Quote
*Magda* Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 To ja zapraszam do siebie :P 1 czekoladowy Brando, niedaleko hodowla mojego znajomego (5 biszkoptów i dwa czarne) dodatkowo moge poznać z dogami niemieckimi mojej ciotki, a na deser mój Leon - buldozek :D :D To ja chcę do Twojej cioci :D 1 Quote
Ania :) Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 To ja chcę do Twojej cioci :D 5 wielkich śliniących się koni :P ja, podziękuję xD Quote
łamAga Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Neron dołącza do anty biszkoptowego teamu :P jak widzi biszkoptowego laka to dostaje piany w pysku nie wiedziec dlaczego :/ Quote
Guest TyŚka Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Wykrakałam sobie laby... dzisiaj przede wszystkim same laby widziałam na spacerze. W tym, nowość - jeden normalny, o wow :D Quote
łamAga Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 A My dzisiaj widzielismy pięknego BOS-a , chciał się z "nami" bawić a był z Pania która biegała wiec w koncu zmienilismy trase zeby jej w bieganiu nie przeszkadzac a ta na nas wyszła znowu zza zakrętu , zaczeła się smiac i mówi " chyba jesteśmy sobie przeznaczeni " hahahaha Quote
marta1624 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Tyśka czarownica :p Ania ja też mogę? :D Angina, moje główne anty to brudzący kolor :lol: Ale baaaaaardzo mnie razi ich nos (zdarzają się osobniki z czarnym, ale u mnie wszystkie mają z jasnym przebarwieniem). Quote
marta1624 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 A i na deser Aga- Bosy są śliczne, tylko kolor nie do końca :( Powinni wymyśleć czarnego BOSa, znaczy wtedy to COSa :lol: Quote
Ania :) Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Marta pewnie, że możesz :D dobrze, że Brando jest czekoladowy to Neron może go polubi :P Quote
Oscar Patric Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 najbardziej mi się biszkoptowe Labki podobają,a czarne to wogóle Quote
marta1624 Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 No czarny bos to czarny on :p Nie znam osobiście, ale byle charakter mniej zwichrowany niż ON :D Marta pewnie, że możesz :D dobrze, że Brando jest czekoladowy to Neron może go polubi :P To przyjadę :D Na pewno polubi, Aga tylko zawsze psioczy na niego :) najbardziej mi się biszkoptowe Labki podobają,a czarne to wogóle Pierwsza osoba za biszkoptami :) Quote
*Magda* Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 5 wielkich śliniących się koni :P ja, podziękuję xD Konie w tak dużej ilości Quote
Ania :) Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Konie w tak dużej ilości Dobra, o gustach się nie dyskutuje :D haha :D Quote
łamAga Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Taaaaaaaaaak Neron jest słodki kochany i w ogóle :P z poczatku na pewno nawarczy i naszczeka na Brando ale pozniej bedzie mega zabawa , jestem tego pewna !!!!!!! :D Quote
marta1624 Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 No właśnie mówiłam że tylko psioczysz :p Moja też na start warczy kłapie zębami :p Ale w powietrzu :lol: A potem zabawa :) A konie też bym odwiedziła :D Quote
Ania :) Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ja juz chce do ostrowa na spacer z Wami :D Mozecie konie jechac dowiedzieć, ale nie ręczę za to co zrobia jak wejdziecie na podwórko xD Quote
Recommended Posts