Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Ala onki ostatnio uwielbiam (a niedawno nie lubiłam :p), ale lab to marzenie od x czasu- jestem przekonana, że kiedyś z takim osobnikiem wyląduje :) Ale na pewno nie będzie jedynym psem- towarzyszyć mu będzie albo bos, albo chodsky, lub berneńczyk :)

A kolor... Byle nie biszkopt :lol: Ale najpewniej czarny :)

A kiedy się bronisz?

Guest TyŚka
Posted

Nigdy nie poznałam czekoladowego laba :D

Posted

Kalyna to przyjeżdżaj do Kalisza na wystawe :D

no właśnie mi się nie chce... i chyba akurat będę w szkole... ale nie mówię, że nie...

mi biszkopty wyjątkowo nie leżą... choć czekolady i czarne też niet :P

ale ja mam spaczony pogląd, ale dla mnie wszystkie wyglądają jak beczki, które ledwo co przebierają łapami... już ma suka z koślawą budową lepiej przebiera łapami...

Posted

To ja zapraszam do siebie :P 1 czekoladowy Brando, niedaleko hodowla mojego znajomego (5 biszkoptów i dwa czarne) dodatkowo moge poznać z dogami niemieckimi mojej ciotki, a na deser mój Leon - buldozek :D :D

Posted

To ja zapraszam do siebie :P 1 czekoladowy Brando, niedaleko hodowla mojego znajomego (5 biszkoptów i dwa czarne) dodatkowo moge poznać z dogami niemieckimi mojej ciotki, a na deser mój Leon - buldozek :D :D

To ja chcę do Twojej cioci :D

• Upvote 1
Guest TyŚka
Posted

Wykrakałam sobie laby... dzisiaj przede wszystkim same laby widziałam na spacerze. W tym, nowość - jeden normalny, o wow :D

Posted

A My dzisiaj widzielismy pięknego BOS-a , chciał się z "nami" bawić a był z Pania która biegała wiec w koncu zmienilismy trase zeby jej w bieganiu nie przeszkadzac a ta na nas wyszła znowu zza zakrętu , zaczeła się smiac i mówi " chyba jesteśmy sobie przeznaczeni " hahahaha 

Posted

Tyśka czarownica :p

Ania ja też mogę? :D

Angina, moje główne anty to brudzący kolor :lol: Ale baaaaaardzo mnie razi ich nos (zdarzają się osobniki z czarnym, ale u mnie wszystkie mają z jasnym przebarwieniem).

Posted

No czarny bos to czarny on :p

Nie znam osobiście, ale byle charakter mniej zwichrowany niż ON :D

Marta pewnie, że możesz :D
dobrze, że Brando jest czekoladowy to Neron może go polubi :P

To przyjadę :D

Na pewno polubi, Aga tylko zawsze psioczy na niego :)

najbardziej mi się biszkoptowe Labki podobają,a czarne to wogóle

Pierwsza osoba za biszkoptami :)
Posted

Taaaaaaaaaak Neron jest słodki kochany i w ogóle :P 

z poczatku na pewno nawarczy i naszczeka na Brando ale pozniej bedzie mega zabawa , jestem tego pewna !!!!!!! :D