Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda mieszkasz za granicą a tam sie zarabia kupe forsy dasz rade :P

Dobrze Aga prawi! :D :P

Też się zgadzam z Agą :P

Jak takie mądre jesteście, to zapraszam popracować i pomieszkać, a potem się wypowiadać :P

Posted

Madzia uważaj bo wszyscy do ciebie wpadniemy :p

No to trochę czasu mam to opiszę wczorajszą wyprawę-
Poszłyśmy po Kocurkotkę i Czikę, a potem na dworzec po bilet. Było 20 minut, więc jeszcze krótki spacerek, i na peron. Pociąg podjeżdża, Kajka bez stresu, luzik. Ale... Do pociągu nie wejdzie i już. Ciągnęłam ją, to wyszła z szelek. Pociąg czeka, ja szarpę... Ostatecznie Kocurkotka wzięła ją na ręce i do pociągu. Wewnątrz trzęsła się jak osika, dyszała, chciała wysiąść, bała tych "wstrząsów". W końcu zrobiłam coś niewychowawczego i chamskiego- pozwoliłam jej wejść na kolana, ale zadek miała na fotelu. Wtedy się uspokoiła ;) Do Katowic dojechałyśmy, potem pieszo do Parku Śląskiego. Na miejscu puściłam Kaję do baseniku, pomoczyła pyszczek ;) Doszłyśmy na psi wybieg, była suczka husky, kundelek i samiec belga :) Kajka na poczatku się bała, ale potem za nimi łaziła. Doszła jeszcze suczka labradora :) Na koniec jak się zbierałyśmy doszła mała suczka kundelka, która się mojej nie spodobała, co wyraziła szczekaniem a ja korektą ;)

Potem wracałyśmy, przez wodopój, pani uciekł yorczek który doleciał do naszych suczy, na początku został oszczekany a potem przywitany. I labrador biszkoptowy, ale ten od razu przywitany. No i peron... O dziwo, Kaja sama wskoczyła, ulokowałyśmy się z tyłu pociągu, i zasnęła na podłodze :O Nie interesowało ją wtedy nic, była wreszcie grzeczna :) Spacer trwał jakieś 3h, cała podróż 5h. Było fajnie :) Mam fotki z pociągu i spod Silesii, chcemy niedługo jeszcze raz jechać :)

Posted

Bardzo fajnie musiałaś wyglądać z takim malutkim pieskiem na kolankach :lol Ale w drodze powrotnej już było dobrze i to jest najważniejsze! A na wybiegu niezły misz-masz, nie kłóciły się ze sobą psy w takiej ilości?

Dawaj fotki! :D

Posted

Dam fotki ale brak z wybiegu :( Wtedy dopiero przepakowywałam plecak ;)

Oj genialnie wyglądałam, ale toż ona malutka :lol: Chcemy jechać w tym tygodniu znowu :)

A psy nie kłóciły się, spokojnie było :) Póki nie weszła ta mała kundelka, strasznie żywiołowa, coś nie podpasowała naszym suczom , a i większość osób się ulotniła jak tą małą zobaczyła (jeden kundelek się ostał ;))

Posted

Hej

Ale super wyprawa ! Przed nami też  jazda pociagiem.Mam nadzieję,że do wakacji uda mi się znaleźc czas i spróbować.Oby tylko nie jechał jeszcze jakis pies bo Er bedzie darł pyska ;)

Posted

Jak w sobotę będziecie to daj znać, może wezmę Misie i wpadniemy :lol:

Hmm w tą sobotę to na pewno nie- mam szkołę ;) Ale potem prawdopodobnie miesiąc wolnego :)

Hej
Ale super wyprawa ! Przed nami też  jazda pociagiem.Mam nadzieję,że do wakacji uda mi się znaleźc czas i spróbować.Oby tylko nie jechał jeszcze jakis pies bo Er bedzie darł pyska ;)

Hej
Nam pomogło towarzystwo koleżanki Kajki,Cziki ;) Czika to kolejarz, pociąg jej nie straszny, więc Kajka patrzyła na nią i się uspokoiła :)

No to fajny spacer :) czekamy na zdjęcia :)

Dodam, dodam :) Tylko czasu dzisiaj mało bo mama w Warszawie na spotkaniu a ja pani domu :)