łamAga Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Koniecznie zrób fotki ;) My na razie zaczynamy tez sadzić , nie dawno kupiliśmy azalie taka różową razistą , i teraz wlasnie sie czaimy na rododendrony ;) marzy nam sie jeszcze klon palnowy i motyli krzew może gdzieś wsadzimy ;) Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 U mnie krzaków tyle że ho ho :) Ostatnio w promocji były róże pnące... To nic że nie ma gdzie wsadzić, mama 2 kupiła :D i wsadziła na środku działki ze słowami do taty- teraz to musisz pergole zrobić :D Ogólnie co kawałek jakiś krzak rośnie, ogrodzony płotkiem. Oszaleć można. A jak małe krzaki wsadziła na "naszej ścieżce rzutowej" (do piłeczkowania) to uprzedzałam że Kajka nie wyhamuje... No i połamała :p Quote
łamAga Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 hehehe My też mamy np magnolię ogrodzoną kołkami bo jest blisko ścieżki którą psy latają koło plota :D kołki czasami sa poprzetracane ale magnolia jest póki co cała :P ale róży pnącej nie chce , mielismy jedna jak sie wprowadzilismy i Sebek ją wykopał :P Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Podejrzewam że jakbym część krzaków "usunęła" to mama by nie zauważyła :p Ale zaczęłaby nowe sadzić :lol: U nas z przodu były jakieśtam krzewy, ale psy mamie uświadomiły że tu trasa biegająca jak auta jadą :D Więc tylko tuje w odległości pół metra od ogrodzenia, a nawet kosić tam nie trzeba :D Quote
łamAga Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 To Twoja mama widze tak jak moja robi ale moja by zauważyła nawet jak by jej jeden krzok zniknął :P No my nie mamy co koło płota sadzić bo wszystko by zoarały jak by listonosz sie pojawił na horyzoncie :P Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 No powiem ci że ciężko z nią, jak zobaczy jakiś krzaczor to musi go mieć bo: "on nie rośnie duży"- tsaa, część została usunięta bo marne 3 metry miała :lol: , " jest to nowa niespotykana odmiana", "promocja", " to tylko jednoroczne" itd... I sadzi krzak obok krzaka które trzeba przesadzać bo jak rosną to na siebie wpadają... Ehh, ciężko ;) Quote
maxishine. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Może być i chwilkę :) Fajnie że wróciłaś :) To zapraszam do galerii :) Link w podpisie :) Quote
łamAga Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Hahahahha a Ty zamiast iść w mamy s;ady to idziesz w taty :D Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 To zapraszam do galerii :) Link w podpisie :) Dzięki wpadnę jutro bo teraz do spania się szykuje :) Hahahahha a Ty zamiast iść w mamy s;ady to idziesz w taty :D O tak, ostatnio rozbierany altankę (szit, kolejne miejsce na krzaki!) i siedzę na dachu wyciągając gwoździe coby ondulinę ściągnąć i odkręcam deski :D Uwielbiam męskie prace :D Quote
łamAga Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Musicie wiecej rzeczy z tata poskręcać bedzie mniej miejsca na kwiatki :D Ja tez woletakie prace ;D Quote
marta1624 Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 To już w ogóle miejsca na zabawę nie będzie :lol: Czas kupić działkę :p Quote
Erykowa Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Ale sielsko u Ciebie w tym ogródku :) U mnie tez problem z miejscem a chciała bym tyle rzezy posadzić.Tyle ,ze właśnie krzaków,żeby nie trzeba było chwastów wyrywać ;) Do tego ja nie mam ani ręki ani bladego pojęcia o "ogródku"-ja dziecko z bloku ;) i teraz rozsadzam dzikie wino-wiem,wiem wszyscy krytykują,że mnie zarośnie,ale nawet to jakoś kiepsko mi idzie :( Quote
kalyna Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Że niby ja zakopałem kość jak ty się z Kają bawiłaś?!? Ja?!? Ja jestem malutki biedny piesek, nie masz dowodów! Ten dół w rododendronie pani to się sam wykopał! Uwielbiam go ;) ja tam nie lubię kwiatków i innych pierdołek na ogrodzie... drzewa owocowe i drzewka ozdobne na jakimś skalniaku to jest wsio co mi odpowiada :D Quote
marta1624 Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Dokładnie , macie za małe podwórko :D :P Dużo za małe :p U mnie taka wielka magnolia i mnie wqwia O magnolie też mam... Quote
marta1624 Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Ale sielsko u Ciebie w tym ogródku :) U mnie tez problem z miejscem a chciała bym tyle rzezy posadzić.Tyle ,ze właśnie krzaków,żeby nie trzeba było chwastów wyrywać ;) Do tego ja nie mam ani ręki ani bladego pojęcia o "ogródku"-ja dziecko z bloku ;) i teraz rozsadzam dzikie wino-wiem,wiem wszyscy krytykują,że mnie zarośnie,ale nawet to jakoś kiepsko mi idzie :( O to mogę mamę wysłać- ona jakoś tak ma że się wszystko przyjmuje (niestety :D) A my też blokowi, ogródek to od kilku lat jest :) Więc w trakcie nauki :lol: Uwielbiam go ja tam nie lubię kwiatków i innych pierdołek na ogrodzie... drzewa owocowe i drzewka ozdobne na jakimś skalniaku to jest wsio co mi odpowiada O to masz jak ja :) Mnie też tylko tyle by starczyło :) Quote
marta1624 Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Hej Karola :) Dzisiaj leje to dam kilka fotek z wczoraj :D For Aga: Nie no pańcia, możesz się położyć spać, spoko :lol: Witaj mężu, czy ty mnie zdradzasz z tamtą suką?!? Pamiętaj, tylko ja jestem twoją żoną! :D Quote
Erykowa Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 A u nas lało i wczoraj i dziś :( Co to za przystojnego męża "macie" ? Erman dzis spędza czas dokładnie jak Twoje,tylko on nie na a pod kocykiem jeszcze:) Quote
marta1624 Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Wczoraj u mnie kropiło co jakiś czas, dzisiaj ciągle :( Mąż to Aro, mix owczarka i husky :) Fajny psiak, spacerujemy razem, a Kajka go uwielbia :) Dzisiaj to my też pod kocykiem, no jeszcze sztuczkujemy w domu ;) Ale wieczorkiem idziemy na spacer suczkowy z kocurkotką :D Quote
Guest TyŚka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Mój dziś też uwalił się na podusi do góry brzusiem :D Ale mu było za gorąco, bo szybko ewakuował się z domu ;) Aro i Kajka - love story :D Quote
łamAga Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Piękny rododendron <3 dziekuje za fotkę :* hahaha Tobie zostawiły miejsce na ziemi :P a męża ma Kajka pięknego ;) Quote
Recommended Posts