Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leń :D

Przyszła, Kajka wcina Purizon aż miło a Lucek pluje :p I następnym razem chyba go kupię- ma genialnej wielkości chrupki :) Bo teraz to za punkty mam paczuszkę, a z karmy to 15kg Lukullusa, plus Boscha frutisy i piłkę Trixie na sznurku :) Słabo w tym miesiącu :lol:

Guest TyŚka
Posted

Hej, a ja chciałam ostatnio kupić cos psu, ja już w koszyku mam rzeczy i wchodzę na wszelki wypadek na swoje konto bankowe i ups... nie mam kasy :/

Posted

Leń :D

Przyszła, Kajka wcina Purizon aż miło a Lucek pluje :P I następnym razem chyba go kupię- ma genialnej wielkości chrupki :) Bo teraz to za punkty mam paczuszkę, a z karmy to 15kg Lukullusa, plus Boscha frutisy i piłkę Trixie na sznurku :) Słabo w tym miesiącu :lol:

ja kupiłam właśnie 2kg purizona, aby mieszać Ciapulcowi karmy... i wsie 3 się trzęsą, także ogromny plus ;) my mamy rybną...

wstaw no fotę tych chrupek Lukullusa, bo jestem ciekawa tych granulek...

Hmm piłka trixie to tą? http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/30561

ja za punkty zawsze biorę karmę dla kotełów...

Posted

Hej :)

Tyśka ja na razie ze stypendium mam :) Ale filtr do oczka sponsoruje tata :D

U mnie Kajka też w niej zakochana :) Tylko cena trochę odstrasza... I też mam rybną ;)

Tak, to ta piłka :) Tylko Kajka zamiast za piłkę to za sznurek ciągnie :lol:

A zdjęcia chrupek zaraz zrobię...

Madzia odwiedź mnie przy okazji :D

Posted

Moja Soniula nie lubiła tej piłki, za to Gazik szybko popusuł sznurek, potem dorabiałam inny... po czym zaginęła nam na 2 lata... i właśnie ostatecznie przedwczoraj umarła...

No ja szukam ciągle idealnej karmy dla Ciapulca...

Posted

U mnie szał na przeciąganie, ale za sznurek. Piłka jak piłka, ot według mojej trzody sobie dynda niepotrzebnie na tym super hiper sznurku :D

U mnie karma jako smaczki więc mam łatwiej ;) Ale np Lucek Purizona nie zje-on woli Lukullusa, a nawet Boscha ;)

Posted

Tak wyglądają chrupki Lukullusa w porównaniu do Purizona:

DSC_1176.jpg

I nie wiem czy dawałam zdjęcia z przedostatniego spacerku z goldenką:

DSC_1173.jpg

DSC_1172.jpg

DSC_1170.jpg

I biedne psy na polach na karze smyczowej (pogoniły kota :))

DSC_1174.jpg

Posted

Bo nakrzyczałam na nie, to on od razu poddany :D

Kajka kota ominęła z warkotem (no bo jeszcze by do niej przyszedł, to lepiej uciec :p) a te poleciały i się dowołać nie mogłam. Więc smycze w ruch :D

Posted

Magda przyjedziesz i zrobisz runde po całej Polsce żeby wszystkich odwiedzić :D

Ja mialam problem żeby Leonowi karme dobrać, bo ciągle się drapał aż w koncu purina pro plan z jagniecina mu przypasowala i tą wcina :)

Posted

O tak, to z Magdą dobry pomysł :D

Purinę pro plan też brałam pod uwagę jak na typowo suchym były moje psiaki ;) Teraz to jedynie zależy mi na małych lub łatwo łamliwych chrupkach :)

Posted

No to muszę powiedzieć, że całkiem spory jest ten Lukullus... acana rybna wyraźnie mniejsza od purizona... :)

edit. wiedziałam, że coś mi w tej karmie nie leżało... i znalazłam.. smaki.. jak nie drób to wołowina.. więc odpada...

Posted

Magda przyjedziesz i zrobisz runde po całej Polsce żeby wszystkich odwiedzić :D

O tak, to z Magdą dobry pomysł :D

A kto zapłaci za to moje tourne po Polsce? :P