marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 To Kajka z Neronem by się polubiły :D Ania to nie dziękuję :p Chociaż jakby tylko obśliniły... No to jeszcze bym się skusiła :D Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Ni ma :( Za to możliwe że będę jutro w parku śląskim na wybiegu :D Quote
angineuuka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 No mi się nie chce :D ani tu ani tu. Pake przyszła? :D Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Leń :D Przyszła, Kajka wcina Purizon aż miło a Lucek pluje :p I następnym razem chyba go kupię- ma genialnej wielkości chrupki :) Bo teraz to za punkty mam paczuszkę, a z karmy to 15kg Lukullusa, plus Boscha frutisy i piłkę Trixie na sznurku :) Słabo w tym miesiącu :lol: Quote
Guest TyŚka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Hej, a ja chciałam ostatnio kupić cos psu, ja już w koszyku mam rzeczy i wchodzę na wszelki wypadek na swoje konto bankowe i ups... nie mam kasy :/ Quote
kalyna Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Leń :D Przyszła, Kajka wcina Purizon aż miło a Lucek pluje :P I następnym razem chyba go kupię- ma genialnej wielkości chrupki :) Bo teraz to za punkty mam paczuszkę, a z karmy to 15kg Lukullusa, plus Boscha frutisy i piłkę Trixie na sznurku :) Słabo w tym miesiącu :lol: ja kupiłam właśnie 2kg purizona, aby mieszać Ciapulcowi karmy... i wsie 3 się trzęsą, także ogromny plus ;) my mamy rybną... wstaw no fotę tych chrupek Lukullusa, bo jestem ciekawa tych granulek... Hmm piłka trixie to tą? http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/pilki/pilki_dla_psa/30561 ja za punkty zawsze biorę karmę dla kotełów... Quote
*Magda* Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Mozecie konie jechac dowiedzieć, ale nie ręczę za to co zrobia jak wejdziecie na podwórko xD Ja mam za daleko na odwiedziny koni :( :( :( Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Hej :) Tyśka ja na razie ze stypendium mam :) Ale filtr do oczka sponsoruje tata :D U mnie Kajka też w niej zakochana :) Tylko cena trochę odstrasza... I też mam rybną ;) Tak, to ta piłka :) Tylko Kajka zamiast za piłkę to za sznurek ciągnie :lol: A zdjęcia chrupek zaraz zrobię... Madzia odwiedź mnie przy okazji :D Quote
kalyna Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Moja Soniula nie lubiła tej piłki, za to Gazik szybko popusuł sznurek, potem dorabiałam inny... po czym zaginęła nam na 2 lata... i właśnie ostatecznie przedwczoraj umarła... No ja szukam ciągle idealnej karmy dla Ciapulca... Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 U mnie szał na przeciąganie, ale za sznurek. Piłka jak piłka, ot według mojej trzody sobie dynda niepotrzebnie na tym super hiper sznurku :D U mnie karma jako smaczki więc mam łatwiej ;) Ale np Lucek Purizona nie zje-on woli Lukullusa, a nawet Boscha ;) Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Tak wyglądają chrupki Lukullusa w porównaniu do Purizona: I nie wiem czy dawałam zdjęcia z przedostatniego spacerku z goldenką: I biedne psy na polach na karze smyczowej (pogoniły kota :)) Quote
łamAga Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Hahahahahahahahha Lucek wygląda jak "zbity" psiak z tymi skulonymi uszami :D słodziak <3 Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 Bo nakrzyczałam na nie, to on od razu poddany :D Kajka kota ominęła z warkotem (no bo jeszcze by do niej przyszedł, to lepiej uciec :p) a te poleciały i się dowołać nie mogłam. Więc smycze w ruch :D Quote
Ania :) Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Magda przyjedziesz i zrobisz runde po całej Polsce żeby wszystkich odwiedzić :D Ja mialam problem żeby Leonowi karme dobrać, bo ciągle się drapał aż w koncu purina pro plan z jagniecina mu przypasowala i tą wcina :) Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Author Posted May 15, 2015 O tak, to z Magdą dobry pomysł :D Purinę pro plan też brałam pod uwagę jak na typowo suchym były moje psiaki ;) Teraz to jedynie zależy mi na małych lub łatwo łamliwych chrupkach :) Quote
kalyna Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 No to muszę powiedzieć, że całkiem spory jest ten Lukullus... acana rybna wyraźnie mniejsza od purizona... :) edit. wiedziałam, że coś mi w tej karmie nie leżało... i znalazłam.. smaki.. jak nie drób to wołowina.. więc odpada... Quote
marta1624 Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Hejka :) Ala no ja mam wołowinę ;) Byłyśmy w Parku Śląskim, padam na pysk :p I Kajka do pociągu wejść nie chciała :p Quote
*Magda* Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Magda przyjedziesz i zrobisz runde po całej Polsce żeby wszystkich odwiedzić :D O tak, to z Magdą dobry pomysł :D A kto zapłaci za to moje tourne po Polsce? :P Quote
łamAga Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 magda mieszkasz za granicą a tam sie zarabia kupe forsy dasz rade :P Quote
Recommended Posts