Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, najlepsze że teraz to codziennie pływa w oczku, czego jej nie wolno (w sensie w ogóle to wolno, ale nie w oczku bo ryby ;)).

Za to teraz padnięta, po spacerze z Aro, Szagim (3h nam zeszło), a potem odprowadziła nas koleżanka z suczką Dejzi ;)

A i nie pochwaliłam się- meble do łazienki zamówione :D

Posted

Dla mnie te wszystkie mega paczki dla psa to takie uczłowieczanie psa. Na serio, jakbym miała tą kasę to wolałabym na coś innego przeznaczyć.

Ogólnie to oglądałam paczki, wszystkie dostępne na rynku, nie raz myślałam o zakupie... ale ŻADNA paczka nie porwała mnie z zawartością.

A cóż, moje jarają się każdą przesyłką :P

Posted

No i właśnie nie zamówiłam- zapewne większość rzeczy byłaby mi niepotrzebna ;)

Za to zamówię w przyszłym miesiącu karmę- wracam do Lukullusa. Ta karma ma największy plus dla mnie- można ją naprawdę podrobić na smaki. Więc dla mnie idealna do Kajki ;)

Guest TyŚka
Posted

I ja myślę o Lukullusie, bo ileż można jeść tą samą... a oczko masz super :)

Posted

Dzięki Tyś :)

No miałam 1 worek, było ok, młodemu służył. Teraz mam Boscha, ale jego nie mogę podzielić na mniejsze kawałki (a Kajka się odchudza, je tylko suche jako smaczki). Lukullus do tego służył najlepiej :)

Posted

No to tak ogólnie Ci napiszę. Każda paczka zawiera zabawki, które z trwałością są różne. Choć większości, co są w paczkach to nie kupiłabym. I przeważnie znajdują się tam jakieś bajery, a nie wg mnie pilnie przydatne rzeczy. Miska w serca? no nie koniecznie.

Lukullusa nie miałam jeszcze ;) za to ja sobie chwalę acanę z jagnięciną i rybną. Granulki są małe i chyba smaczne, bo żaden pies nie wybrzydza. Teraz zamówiłam 2kg purizona rybnego... i wysłali mi 5 paczek po 400gram :lol:

Posted

A to wasze oczko jest ?

poka meble

Tak, nasze ;)

Meble dojdą dopiero w czerwcu :(

Hej

Właśnie, poka meble )

Hej :)

Dam linka do google, ale na żywo ładniejsze :)

No to tak ogólnie Ci napiszę. Każda paczka zawiera zabawki, które z trwałością są różne. Choć większości, co są w paczkach to nie kupiłabym. I przeważnie znajdują się tam jakieś bajery, a nie wg mnie pilnie przydatne rzeczy. Miska w serca? no nie koniecznie.

Lukullusa nie miałam jeszcze za to ja sobie chwalę acanę z jagnięciną i rybną. Granulki są małe i chyba smaczne, bo żaden pies nie wybrzydza. Teraz zamówiłam 2kg purizona rybnego... i wysłali mi 5 paczek po 400gram

No właśnie stwierdziłam że większość rzeczy jest mi zbędna ;) Wolę kupić sama zabawki i smaki :)

Acana u mnie nie przeszła :( Za to potrzebuję karmę albo naturalnie drobną, albo łatwą do dzielenia :) Zastanawiałam sie też nad karmą dla małych ras... Purizon niestety nie na teraz, muszę kupić pompę do oczka :/
Posted

Hejj :)

padam... Rozbijałam klatkę po króliku i plecy mi odpadają, ręce w siatce pokute, noga potrącona :p

A jutro chcę iść na spacer na miasto, jakoś się chyba dotacham :D

Posted

Hej :)

Jestem z Łaz, koło Zawiercia ;) Na razie jedyna hodowla w której miałam okazję być i z której znam osobiście osobnika (razem spacerujemy) to Kojec Ochojec, ale to nic zobowiązującego ;) Jak będę kupowała labka to na pewno na wystawy, więc wygląd ważny, ale głównie zależy mi na charakterze :)

Posted

Leee to daleko mieszkasz xd

Pierwszy raz slysze o tej hodowli, ale pierwsze co mnie zastanowiło to maja suki przebadane tylko pod kątem dysplazji (chyba że na stronie wszystkiego nie podają).

Przyjedz na wystawe do Kalisza to sie spotkamy, Aga tez bedzie xdd

Posted

Daleko, daleko :)

Nie rozmawiałam wtedy o badaniach- zbyt daleko jeszcze do szczeniaka :) Jak będzie bliżej to zapewne znaczne się wczytywać aż zwaruje (jak przy wszystkim :D)

Nie no gdzie tam Kalisz, za daleko... :(

Posted

Hihihi ja do Kalisza mam 60km, więc blisko ;)

Hmm nie lubisz już ONków, że tak w Laby ciągniesz? a jaki kolor Cię interesuje?

Ja ostatnio stwierdziłam, że piszę pracę i niczego robić nie będę. I tak sobie odpoczywam na ogródku... a od lipca to mam już kolejkę robót :lol: