Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek napisał(a):
to jest strona orgaznizacji ktora zabiera Aresika.www.tiere-suchen-menschen.org . Jeszcze zostaje sprawa pieniedzy ktore mam na konice:466 zl.Prosze o informacje co mam z nimi zrobic?komu przekazac...

No to Ares przygotowany do podróży. Mieliśmy drobny problem, bo okazało się, że wet wydający paszporty będzie dopiero po 15-tej, ale... na szczęści udało się... Ares tak bardzo uparł się, że wyjeżdża na Zachód, iż pan weterynarz nie miał innego wyjścia i musiał rozpocząc pracę duuużo wcześniej :)
No a poza tym wszystko ustawione. Granicę przekroczy w sobotę po południu w Zgorzelcu. Z granicy odebrany zostanie przez Polkę mieszkającą w Niemczech, która dowiezie Aresa do właścicielki strony, którą wkleił Chrupek :) Stamtąd pojedzie pod Frankfurt, gdzie będzie mieszkał. A we wtorek umówiony jest w klinice ortopedycznej we Frankfurcie na wizytę z chirurgiem...

Posted

Yona-dziekuje Ci raz jeszcze za pomoc.Podarowalas mu nowe zycie.Teraz trzymamy kciuki za to zeby bylo tak jak sobie to wymyslilysmy.ech..caly dzien mysle o Aresiku ... o naszym pierwszym spotkaniu , łzach , bezsilnosci , wyciu (kiedy wet powiedzial ze dla jego dobra lepiej byloby gdybysmy pozwolily mu odejsc) walce , a pozniej juz szczesciu , radosci i przyjazni...Ares dales mi tak wiele... jestes nadzwyczajnym psem , pelnym milosci do ludzi,zajmujesz szczegolne miejsce w moim sercu.Nigdy przenigdy o Tobie nie zapomne .Bede sie modlila zeby ukladalo Ci sie jak w bajce.Dziekuje Ci za to ze moglam Cie poznac!!!!!!!!!! Chcialabym podziekowac : LULCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , Asiaf1 , Neris , Witokretce za wielką pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oraz Wam dogomaniacy . Powodzenia moj kochany!!!!

Posted

No tak mnie to nikt nie podziękuje:angryy: a w końcu to ja tu Yonę przyprowadziłam..........i o Aresie doniosłam. Dooobra żartuję:-)
Cieszę się, że on znalazł dom i Chrupek.....że masz tego na głowie trochę mniej:p

Posted

Mam nadzieję, że Ares rozpocznie nowe, szczęśliwe życie,
znajdzie tą jedną jedyną osobę, która przytuli go swojego serca i podaruje to, o czym ta psina marzy - prawdziwy dom.
Tego ci właśnie piesku życzę.
Bądź szczęśliwy!

To co teraz z tą przedpłatą na wózeczek?

Posted

Neigh napisał(a):
No tak mnie to nikt nie podziękuje:angryy: a w końcu to ja tu Yonę przyprowadziłam..........i o Aresie doniosłam. Dooobra żartuję:-)
Cieszę się, że on znalazł dom i Chrupek.....że masz tego na głowie trochę mniej:p

Wiecie co, teraz to ja na kolanka padnę i chyba pomodlę się za powodzenie tej akcji na wariackich papierach :p Mam nadzieję, że wszystko będzie wyglądało tak, jak tego wszyscy sobie życzą, bo jak nie, to... jak sama krzywdy sobie nie zrobię, to pewnie Wy na jakiej suchej gałęzi mnie powiesicie :p

Posted

neigh -sorka!dzieki dzieki dzieki :) Yona-nie kombinuj!poztywne nastawienie to podstawa!co ma byc zle?nie ma na swiecie takiej osoby ktora nie pokochalaby Aresa!jestem pewna 10000% ,wiec bez stresu... ;) ok?

Posted

Cieszę sie z szybkiego obrotu Areskowej sprawy.

Mam odmówic p.Piotra czy juz ktos to zrobił???
Chrupek, podaj jeszcze raz swoje konto na które p.Piotr ma zwrócic pieniązki.
Aresku , powodzenia!!!!!!!!!!!
Na zawsze pozostaniesz w moich myslach:loveu:

Posted

Monia70-niech osoby wplacajace pieniazki na aresa zadecyduja na co chca je przeznaczyc...po co wplacac je na moje konto ?Nie informowalam Pana Piotra-ups...dogomaniacy wplacajacy na Aresa-prosze o decyzje co mam zrobic z waszymi pieniazkami ... odeslac Wam na konto ?

Posted

Ależ ja nie panikuję..............ja ostatnio uprawiam wizualizację. Np. teraz widzę takiego jednego ze 4 h temu ze schronu przywiezionego, co się rozwala do góry "kołami" na tapczanie:-)

Naturalnie, że będzie dobrze. Będziemy sobie jeszcze wspominać, jak się głupio i niepotrzebnie bałyśmy:-).

A Ty Chrupek jak znam życie zaraz przypadkiem sobie nowego podopiecznego znajdziesz:cool3:

Posted

A Ty Chrupek jak znam życie zaraz przypadkiem sobie nowego podopiecznego znajdziesz
]Neigh nie kombinuj prosze.To one jakos dziwnie mnie znajduja...chociaz csiiiii..ostatnio przez dluzszy okres czasu mam spokoj.. specjalnie sie nie myje zeby mnie nie rozpoznawaly (hehehehe)

Posted

Chrupek napisał(a):
...chociaz csiiiii..ostatnio przez dluzszy okres czasu mam spokoj... ;) specjalnie sie nie myje zeby mnie nie rozpoznawaly (hehehehe)

To może wybierzemy się gdzieś na przejażdżkę :razz: gwarantuję, że 3 (przynajmniej) masz załatwione :evil_lol:

Posted

oooooooooooooooo..napewno nie!!! Z Witokretkami nigdzie wiecej nie jezdze... ;) hehehe....to byl dzien-jak sobie przypomne to az mi sie wyć chce!!!!!!!. ps: Bartek obserwowal tamta okolice , niestety tego "polamanca"nie znalazl ...

Posted

Witokret napisał(a):
To może wybierzemy się gdzieś na przejażdżkę :razz: gwarantuję, że 3 (przynajmniej) masz załatwione :evil_lol:

Znam taką jedną, co ostatnio bez przerwy koty znajduje:-) A tak zupełnie nie a'propos jak tam "moja" kotka Witkrecie;-)

Wiesz Chrupek, że ja załatwiłam tymczas dla srebrno-biało-rudego kocurka............a przyjechała biało-czarna kicia?
Bo ja to taka durna baba jestem........kot to kot nie odróżniam:evil_lol:

Posted

A wyobraź sobie, że są młodzi ludzie, którzy chcą ją wziąć - już od razu, ale ten "domek" martwi się, że dzieci będą rozpaczały ;) Poczekamy, zobaczymy...

Aresik z pewnością nie obrazi się, że zaśmiecamy jego wątek "jakimiś tam" kocurami :razz:

Posted

Neigh napisał(a):
Ares się nie obrazi..........on ma swoje teraz problemy:-). Wiesz........jak masz jakiś domek na zbyciu....to kota mu znajdziemy, co za problem:-)

Już właśnie zbywam... ;)

Posted

gallegro napisał(a):
Musi być dobrze... jeśli nasi sąsiedzi nie chcą powtórki z Grunwaldu :lol:.

:roflt:

trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję, że będzie to prawdziwie kochający dom...