Lulka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 wow super Aresiku!!! 13 grudnia ma rezonans, tomografie i elektro-diagnostyke (cokolwiek to jest) wszystko pod narkozą - bedą badać w jakim stanie są jego neurony/nerwy. A po tym jest zaplanowana operacja! Trzymamy kciuki Aresiku :loveu: Quote
Witokret Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No faktycznie :lol: a my szukałyśmy go na stronie z linku podanego poprzednio :cool3: Super psisko z niego :loveu: Quote
Yona Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witokret napisał(a):No faktycznie :lol: a my szukałyśmy go na stronie z linku podanego poprzednio :cool3: Super psisko z niego :loveu: No a ja już gorączki prawie dostałam ze strachu, że mnie odszukacie i powiesicie :cool3: Quote
Witokret Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Yona napisał(a):No a ja już gorączki prawie dostałam ze strachu, że mnie odszukacie i powiesicie :cool3: :mad::mad::mad:nono, juz wychodzilysmy z domu :razz: kiedy przyszla odpowiedz...;) Quote
Recommended Posts