Jump to content
Dogomania

Ares-kangurek...juz szczęsliwy ...pierwsze sukcesy w leczeniu :)

Recommended Posts

Posted

Monia70 napisał(a):
Dostałam odpowiedź od p.Piotra, że wszystkie wymiary są złe.Pobrane są na tył a pies chory na przód.
Pisałam tez , że p.Piotr prosił o kontakt telefoniczny w czasie wymiarów ze względu na nietypowośc przdsięwzięcia.
Dla pana ,jedyna mozliwość to pobranie miary "w czasie telefonu do niego".

Tego się obawiałem. Próbowałem dzwonić dwa razy w trakcie pobytu, ale nikt się nie zgłaszał. Uważam, że trzeba się zastanowić nad jakąś inną ewentualnością, niż robienie pomiarów przez zupełnego laika. One nie sa takie zupełnie proste. starałem się postępować według instrukcji, a dodatkowo byłem praktycznie sam.

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wcale się nie dziwię temu panu. Jest za daleka odległość.

Słuchajcie z tego co wyczytałam to Ares znajduje sie u pani, która jest lekarzem weterynarii. Zna więc dokładnie anatomie psa i czy mogłaby ona wymierzyć psiaka?

Posted

tego się bałam-zdejmowania pomiarów-pisałam, że nie jest to wcale łatwe-cała tabela co i jak z uwzględnieniem części ciała-najlepiej właśnie wet by to zrobił w asyście-jest tak możliwośc?:roll:

Posted

Chrupek napisał(a):
zmysł - powiedz mi jeszcze prosze jedna rzecz.Czy nikt z hotelu nie pomogl Ci mierzyc psiaka? musze sie upewnic zanim rozkrece zadyme ... ;)

Nie ma co rozkręcać zadymy. Był chłopak, bardzo miły i on trzymał Aresa. Problem jest jednak nie w ilości, ale w jakości ludzi. Ja po prostu nie jestem pewien tych pomiarów, gdyż moim zdaniem margines niedokładności może miec znaczenie. Dla zupełnego laika pomyłka o 5 cm czy nawet więcej jest bardzo możliwa.

Posted

Dzis pan Piotr dzwonił do mnie.Bardzo prosił o telefon w tarkcie tych wymiaró-powie wtedy dokłądnie jak i co mierzyć.
Mówił, ze spac nie może przez wózek ;) , bo ciągle ma "wizje" jak wykonac prototyp na przód ;) :razz:
Pieniążki na wózek są juz na jego koncie -500zł.

No właśnie, a czy p.Małgosia na prawdę nie mogłaby zmierzyć Aresa, bedąc przy telefonicznym kontakcie z p.Piotrem?On ją poprowadzi.
Czy Zmysł lub Neris będziecie jeszcze u Areska?