sunia2000 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='kikou']wszystko w porządku, odpukać, brak wiadomości o staruszkach to zwykle dobra wiadomość, trzyma się chłopak... Cejlonek jest miły, przeważnie lubi wszystkie psiaki oprócz tego Reksia na którego podnosi trochę wargę, szczególnie lubi dziadzia Freda (tego z którym otworzyli lodówkę) jak nie dokazują to sobie polegują... [IMG]http://images64.fotosik.pl/924/d16d54c8e2b45dcegen.jpg[/IMG][/QUOTE] Cudne zdj dwóch staruchów:) A tak niedawno jeszcze siedzieli w izolatce, miło zobaczyć ich razem na włochaczu a nie na podeście drewnianym:) A Reksia może nie lubi, ze ten jest dla niego konkurencją. Wcześniej to Cejlonek był największy a teraz jakiś inny mu próbuje miejsce zająć:) Quote
Doda_ Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 doszly wplaty: Szira stała 10 zł mdk8 stała 5 zł dziekujemy :) Quote
Doda_ Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 doszla wplata 10 zl od moniki 083 dziekujemy :) Quote
kolejna kobietka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Super zdjęcie, ale ma Cejlonek dobrze :loveu: Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Przelałam kikou 200 zł za maj. Proszę o potwierdzenie jak dojdzie :) Obecne saldo Cejlonka to 598 zł. Quote
Javena Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Wybaczcie moje opóźnienie z deklaracja. Ostatnio miałam bardzo zły okres. Zapomniałam o Cejlonku. Kochany wybacz mi. Czy mogę dostac nr konta jeszcze raz ? Gdzieś go zawieruszyłam. Quote
Doda_ Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='Javena']Wybaczcie moje opóźnienie z deklaracja. Ostatnio miałam bardzo zły okres. Zapomniałam o Cejlonku. Kochany wybacz mi. Czy mogę dostac nr konta jeszcze raz ? Gdzieś go zawieruszyłam.[/QUOTE] Nic sie nie stalo kochana :) jak mija miesiac a deklaracji brakuje to wysylam przypominajke.. dla mnie najwazniejsza jest informacja, jesli ktos z jakiejs przyczyny nie bedzie mogl wplacic bardzo prosze o info. juz Ci wysylam nr konta Quote
dorcia2 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [QUOTE] CEJLONEK Przecudny starszy Pan , szuka kochającego , odpowiedzialnego domku. Cejlonek ma około 14 lat i jest słusznego wzrostu ,to wspaniały, godny zaufania psiak ,niezwykle grzeczny i spokojny, jest przyjaźnie nastawiony zarówno do ludzi jak i do innych zwierząt. Cejlonek trafił do schroniska wycieńczony i wychudzony, jaka była jego przeszłość nie wiadomo, lecz z pewnością wiele przeżył. W schronisku sobie nie radził ,był w bardzo złej kondycji i jego życie było zagrożone , został więc umieszczony w domu tymczasowym w województwie dolnośląskim i tam czeka na swój wymarzony domek. Cejlonek jest niezwykle słodkim dziadziem, taki strasznie poczciwy kłapouch, ciągle nadstawia ten swój wielki łepek żeby go kiziać, na spacerkach wolniutko sobie drepcze, bardzo fajna z niego starowinka. Cejlonek jest zaszczepiony i odrobaczony. NIE KUPUJ PSA – ADOPTUJ Kontakt w sprawie adopcji: Katarzyna , numer telefonu 792-333-938 Gryfów Śląski[/QUOTE] proszę o wskazówki, korektę tekstu do ogłoszenia Cejlonka (oparłam się na tym co napsała Ciocia kikou :oops:) a Cejlonek jest wykastrowany? i na jakie województwo go ogłaszać? stała za maj poleciała:loveu: Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 jutro odnotuje :) dziekuje :) Wykastrowany nie wiem czy jest, oglaszac moze na dolnoslaski? tekst jest super i taki moze byc do ogloszen :) Quote
kikou Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='dorcia2'].......... a Cejlonek jest wykastrowany?.....[/QUOTE] Cejlonek ma jajoszki na miejscu, trafił do schroniska juz taki sędziwy, że nikt juz o kastracji i co za tym idzie narkozie nie myśli. Quote
Olena84 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='kikou']Cejlonek ma jajoszki na miejscu, trafił do schroniska juz taki sędziwy, że nikt juz o kastracji i co za tym idzie narkozie nie myśli.[/QUOTE] Czy on myśli o takich rzeczach jeszcze ;)? Quote
agat21 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Chyba takiego staruszka to lepiej zostawić z jajcami, bo w jego wieku kastracja byłaby wielkim ryzykiem.. Śliczna ta jego fota :) Misio kochany :) Quote
Secia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 No ba :-) ochota pozostaje do końca i umizgiwanie się kokieteryje do suczek :-) [quote name='Olena84']Czy on myśli o takich rzeczach jeszcze ;)?[/QUOTE] Quote
Doda_ Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Doszly nowe wplaty: Alla chrzanowska 20 zl Dorcia2 20 zl Javena 10 zl dziekujemy bardzo!!!! Quote
bea100 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Doda kochana, wyślij mi proszę na pw konto do Inflamexu, wiem, że jeszcze na parę dni ma, ale już musimy myśleć o kolejnej butli. Quote
kolejna kobietka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='margoth137']Dzień dobry Cejlonku:)[/QUOTE] I ja się witam ze słodkim dziadeczkiem :) Quote
Recommended Posts