ania68 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Przyszłam się przywitać z naszym kochanym Huzarem :loveu: Mam nadzieję, że dobrze się sprawuje :) Przepraszam Was, że nie udzielam się na fb, ale to dla mnie czarna magia. Dziękujemy za wpłaty :loveu: Quote
Ayame Nishijima Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Nic się nie artw: ja szczerze nienawidze fejsbóka. WKurza mnie na każdym kroku i tylko dla innych zmuszam się, zeby tam zaglądać. Tez jestem ciekawa co u naszego chopaka... Quote
Alojzyna Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='ania68'][URL]https://www.facebook.com/psy.zolkusza?fref=ts[/URL] Jest dla niego miejsce w hotelu, nie ma transportu :( elik, nie znasz kogoś, kto mógłby jechać?[/QUOTE] [quote name='elik']A ta firma transportowa, o której rozmawiałyśmy w sobotę ?[/QUOTE] [quote name='ania68']Mogliby jechać, ale nie wyciągną na siebie :([/QUOTE] [quote name='ania68']Dzięki, już dogrywamy transport.[/QUOTE] bardzo prosze o info (może być na priv), co z tym psem??? czy on dalej jest w O.? Quote
ania68 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Patrzyłam na finanse Huzara i kolorowo nie jest. Niedługo kastracja, też będzie kosztować. Postaram się w tym tygodniu zmajstrować bazarek. Quote
ania68 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Alojzyna, masz zapchaną skrzynkę. sorry, to ja mam zapchaną skrzynkę :oops: Quote
agnilas Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 a czy jest ktoś kto moze sprawdzać jak na prawdę ma sie Huzar w hotelu. czy ktos go będzie fizycznie odwiedzał czasami? Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Elik, a nie wpłynęły pieniążki ode mnie? Nie ma ich na pierwszej stronie. Grosik to, bo grosik, ale zawsze coś ;) Quote
madziakato Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='elik']Sprawa się wyjaśniła. Jest to wpłata od znajomych Ayame Nijshijima. [SIZE=3]Bardzo proszę pamiętajcie o napisaniu w rubryce TYTUŁEM - [COLOR=#0000cd]dla bezdomnego psa Huzara [/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=2]Huzar wzbogacił się dzisiaj o kwotę 230,00 zł: [/SIZE][/COLOR][COLOR=#ffffff][SIZE=2]..[/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=2]160,- zł od agnilas [SIZE=3][COLOR=#ffffff][SIZE=2]....[/SIZE][/COLOR][/SIZE]30,- zł od ania75 na transport [SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=#ffffff][SIZE=2]....[/SIZE][/COLOR][/SIZE]40,- zł od bea100 za udział w bazarku w kategorii Nadanie zwycięskiego imienia + za głosowanie [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=3][COLOR=#800080]Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu kochanego Huzara :loveu: :Rose::Rose::Rose: :loveu: [/COLOR] [/SIZE][/CENTER] Z bazarku na imię dla psiaka wpłynęło już 95 zł [TABLE="width: 254"] [TR] [TD]15,00 [/TD] [TD]Ayame Nishijima [/TD] [/TR] [TR] [TD]20,00 [/TD] [TD]bukowa [/TD] [/TR] [TR] [TD][COLOR=#ffffff]..[/COLOR]5,00 [/TD] [TD]elik [/TD] [/TR] [TR] [TD]15,00 [/TD] [TD]haliza [/TD] [/TR] [TR] [TD]40,00 [/TD] [TD]bea100 [/TD] [/TR] [/TABLE] [SIZE=3] [SIZE=2]Czekamy na ostatnią wpłatę i dodam do majątku Huzara całość, jako wpłata z bazarku.[/SIZE] [/SIZE][/QUOTE]Moja 5tka też powinna już być:-) Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='paula_t']Elik, a nie wpłynęły pieniążki ode mnie? Nie ma ich na pierwszej stronie. Grosik to, bo grosik, ale zawsze coś ;)[/QUOTE] Oko do ręki ;) [SIZE=3][COLOR=#800080]WPŁATY:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]15,00 - [B]Ayame Nishijima[/B] - deklaracja za II - 24.02.2014 [COLOR=#ffffff]...[/COLOR][COLOR=#ffffff]....[/COLOR][COLOR=#ff0000]20,00 - [B] paula_t[/B] - 25.02.[/COLOR] [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]20,00 - [B] ajw[/B] [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]20,00 - [B] ania75[/B] [COLOR=#ffffff].....[/COLOR]180,00 - [B] agnilas [/B]- za I miesiąc pobytu w hotelu [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]20,00 - [B]BeataDz [/B]- deklaracja za II - 26.02.2014 [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]60,00 - [B]agnilas [/B]- na transport psa z Olkusza do hotelu w Kazimierzy Wlk. - 27.02.2014 [COLOR=#ffffff].......[/COLOR]30,00 - [B]Ada-Vebby[/B]- na transport psa z Olkusza do hotelu w Kazimierzy Wlk. [COLOR=#ffffff]......[/COLOR]100,00 - [B]agnilas [/B]- dla Huzara - 3.03. ============================================= [COLOR=#800080][SIZE=3][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]465,00 zł[/SIZE][/COLOR] Jesteś jako druga wpłacająca. ZPodejrzewam, że patrzyłas na deklaracje, a nie na wpłaty :eviltong: A ponadto był także post dziękczynny. [quote name='elik']Na konto naszego psiaka wpłynęło dzisiaj 240,00 zł. [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]20,00 zł - paula_t [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]20,00 zł - ajw [COLOR=#ffffff]..[/COLOR]20,00 zł - ania75 180,00 zł - agnilas [CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Bezimienny bardzo serdecznie dziękuje[/SIZE][/COLOR] :iloveyou::Rose::Rose::Rose: :iloveyou: [/CENTER] [/QUOTE] Quote
betkak Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ostatnio mam mało czasu na pisanie a to ze względu na to, że cały czas trwają remonty drobne w celu poprawy warunków, a telefony się urywają. U Huzarka wszystko ok, jest naprawdę grzeczny, Ben z nim rywalizuje o względy domowników, każdy z nich chciałby mieć Panią na wyłączność. Huzar to taki duży dzieciak, bardzo polubił moją córkę i uwielbia się z nią bawić. Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Uppppps:oops: Dzięki, bo nie chcę mieć żadnych "długów", a czasem już przestaję to wszystko ogarniać ;) Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) [quote name='madziakato']Moja 5tka też powinna już być:-)[/QUOTE] W tej chwili sprawdzałam, dzisiaj wpłynęło jeszcze 20 zł od Ada-Vebby za udział w bazarku imiennym, na którym zdobyła nagrodę w postaci pięknego pucharu - dopisałam więc pełną kwotę wpłat za bazarek imienionowy. Wpłatę agnilas i ania75 dopisałam już wcześniej. [CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Pięknie dziękujemy[/SIZE][/COLOR] :Rose::Rose: [/CENTER] ale Twoja wpłata nie wpłynęła. [quote name='ania68']Patrzyłam na finanse Huzara i kolorowo nie jest. Niedługo kastracja, też będzie kosztować. Postaram się w tym tygodniu zmajstrować bazarek.[/QUOTE] Nie jest tak znowu źle. Przed chwilą uzupełniłam dzisiejsze wpłaty i okazało się, że na koncie Huzara jest aktualnie 560,- zł. Co nie znaczy, że nie przydałby się bazarek :eviltong: Edited March 4, 2014 by elik Quote
Ayame Nishijima Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='agnilas']a czy jest ktoś kto moze sprawdzać jak na prawdę ma sie Huzar w hotelu. czy ktos go będzie fizycznie odwiedzał czasami?[/QUOTE] Myślę, ze tak. Nie będzie to często, jednak taki wyjazd to równiez koszty. (Jak na razie i w lutym i w marcu robiłam wycieczki na swój koszt w do Vigo.) Co gorsza do Kazimierzy kawałek jest i niestety dla mnie może to wciąz jeszcze być za dużo. Tak czy inaczej robię sporo żeby sie pozbierać i może za jakiś czas będzie lepiej. No ale przeciez nie tylko ja jestem zainteresowana losem Huzara. Nie mogę pisac za innnych, przecież każdy może się wybrać więc kto wie? Może całkiem niedługo ktos złozy Huzarowi wizytę? :) Quote
elik Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']...Może całkiem niedługo ktos złozy Huzarowi wizytę? :)[/QUOTE] Szczerze zachęcam :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 To kto się wybiera? Własciwie, to myślę, ze nie ma sensu jechać tak natychmiast. Huzar jest w hoteliku od soboty, a może spędzić tam miesiące... Musimy się pogodzić z tym, że odwiedziny będa raczej rzadziej niż częściej :( Quote
elik Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Z Tablica.pl można wydrukować ogłoszenia Huzara w formie ulotki. Jeśli ktoś chciałby porozklejać w swojej okolicy, to mogę podesłać ulotkę w formie PDFu. Quote
ania68 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Witaj Huzarku :) Witajcie moi drodzy :) Niestety, często w odwiedziny nie damy radę jeździć :( Choć najbardziej życzyłabym sobie w ogóle :) Mam na myśli, że Huzar szybko znajdzie dom :) Quote
Ayame Nishijima Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Bądźmy realistami: do budy Huzar się nie nadaje, bo ma króciutka sierść. Do domu ludzie wolą maluchy... Adopcja może trochę potrwać :( Quote
betkak Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Huzar z moich obserwacji jest psem domowym, buda lub nawet podwórko odpada. Ten pies kocha ludzi, lgnie do nich, szuka kontaktu. On się zatęskni za swoim człekiem;-) Quote
Ayame Nishijima Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Mam tylko takie paskudne przeczucie, że duży ciemny pies mimo cudownego charakteru będzie się wydawał ludziom nieatrakcyjny :( nikt jeszcze o niego nie pytał, mimo szerokiego udostępniania na FB, mimo ogłoszeń. Ja wiem, ze jeszcze mało czasu minęło, ale nie możemy liczyć na to, ze jutro nasz chłopak znajdzie dom. betkak: Jak wygląda dzien Huzara? Co robi, jak się zachowuje? Wiem, ze maz mało czasu, ale napisz nm coś więcej jak będzie taka możliwość. tutaj wszyscy chcą wiedzieć co i jak :) Quote
bea100 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A może puścić rówocześnie w Net takiego sobie skrócika? Nigdy nie wiadomo na jaki tekst ludzie się odezwą. I dać parę zdjęć jak się tuli do rąk człeka. Huzar- adoptuj! Huzar- młody, podpalany pies o mądrych oczach, krótkowłosy, trochę w typie wysokonożnego gończego węgierskiego- do adopcji. Bardzo skoncentrowany na człowieku. O znakomitych manierach. O wielkiej potrzebie miłości. Domowy. Zaopiekowany. Czeka w ....................... Więcej informacji pod tel .................. Quote
elik Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='bea100']A może puścić rówocześnie w Net takiego sobie skrócika? Nigdy nie wiadomo na jaki tekst ludzie się odezwą. I dać parę zdjęć jak się tuli do rąk człeka. Huzar- adoptuj! Huzar- młody, podpalany pies o mądrych oczach, krótkowłosy, trochę w typie wysokonożnego gończego węgierskiego- do adopcji. Bardzo skoncentrowany na człowieku. O znakomitych manierach. O wielkiej potrzebie miłości. Domowy. Zaopiekowany. Czeka w ....................... Więcej informacji pod tel ..................[/QUOTE] Bardzo dobry tekst i pomysł. Mam zapłacony pakiet na bazarku, którego nie wykorzystałam. Dodam tylko o wizycie i umowie adopcyjnej i niech leci w net :) Quote
betkak Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ok ;-) Rano (7) spacer, na spacerze jest żywiołowy, śniadanko, dalej Huzar uczestniczy w naszym życiu(dziś malował ze mną pokoik), słucha poleceń jeśli wypowie się je stanowczym głosem, rywalizuje z Benem o względy: Ben + Huzar = zabawa ale Ben + Huzar + opiekun = rywalizacja. Obiadek, spacerek. Huzar lubi bawić się z moją córkom, zawsze jest blisko opiekuna. Kolacja, spacer. Psiak potrzebuje, uwagi wręcz domaga się czułości. Reaguje szczekaniem na obcych. Co jeszcze mogę napisać, pytajcie śmiało Quote
Recommended Posts