Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trufelek się aklimatyzuje w nowym domku :multi: Podobno podobają mu się dzieci, jest wesoły i bardzo za nimi przepada.

Rodzinka się w Trufelku zakochała!!! :)

Jak tylko dostanę do nich kontakt, to umówię się na spotkanie, może np. na wybiegu i zobaczę sama, jak to jest z Trufelkiem :) no i mam nadzieję na duuuużo duuuużo zdjęć słodziaka!

Kochane, dziękuję za wszelkie rodzaje zaoferowanej przez Was pomocy - w szczególności deklaracje stałe/ DT oraz pomoc przy bazarkach itp.

Oby ostatecznie wyszło na to, że nie będzie żadna pomoc mu potrzebna! Trzymajmy jeszcze kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Przyszłam tu od Leosia, przeczytałam caly wątek.
Jestem pod wrażeniem - takie zaangażowanie Cioteczek: SUPER :loveu:.
Trzymam kciuki żeby Trufelek dobrze się zaadoptował w nowym domku :loveu:

Posted

przybywam na zaproszenie do Trufelka a on już w swoim domku:multi: oby był kochany

miałam niewidomego i prawie głuchego pieska i jakoś sobie radził i był szczęśliwy ;)

Posted

Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają wątek i trzymają kciuki za Trufelka :loveu:

Jak tylko dostanę kontakt do jego obecnych właścicieli i uda mi się z nimi umówić, to dam znać :) Oby jak najszybciej, bo jestem bardzo go ciekawa i chciałabym zobaczyć, jak się zachowuje :) czy jest choć trochę podobny do mojej Czary czy też nie. No i oczywiście porobić mu fotki :)