Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostałam zaproszona ;). Jeśli Trufelek nie znajdzie domu to od marca dam mu skromniutkie 10 PLN/mies. Niestety, tylko tyle mogę zrobić dla niego:-(. Oczywiście będę pytać, czy ktoś znajomy chciałby pokochać tego ślicznego biedaka.

Posted

Witam. Ja również jestem na zaproszenie :-) Fajnie psiaczek wygląda :loveu: i imię ma ładne :-) Niestety adoptować nie mogę :shake: Dwa własne psiaki w jednopokojowym mieszkaniu to maksimum naszych możliwości. Jeśli domek nie wypali to może uda mi się wyskrobać 10 zł miesięcznie od marca dla Trufelka.
Powodzenia maluchu :kciuki:

Posted

[quote name='mdk8']jestem na zaproszenie ale niestety stałej nie mogę . Jednorazowo na dzień dzisiejszy mogę dać 20,- .[/QUOTE] Dziękuję, zapiszę i jeśli zajdzie potrzeba, żeby Trufelek poszedł do BDT, to wtedy będę zbierać wpłaty.

[quote name='Makila']Jestem na zaproszenie.
Ja teraz mam głuchą i ślepą sunie. Nie ma z nią żadnych problemów.
Wcześniej też miałam głuche psy i muszę powiedzieć, że są o wiele grzeczniejsze niż te co słyszą. Są to zupełnie NORMALNE psy.

Jedynie jak mogę pomóc, to miejscem u mnie, ale niestety płatnym, bo ostanio troszkę mi się nazbierało psiaków które mam na własnym utrzymaniu.[/QUOTE] Hihi z grzecznością mojej Czary różnie bywa, ale ogólnie nie ma na co narzekać - na pewno nie na jej głuchotę :)

Bardzo dziękujemy za propozycję PDT, czy możesz napisać co byłoby w cenie i ile ona by wynosiła? Oraz jakie warunki?

[quote name='masza44']Pies moich rodziców od 3 lat jest zupełnie głuchy, ze starości. Od tego czasu nie boi się burzy, petard i mało szczeka ( bo nic go tak bardzo nie pobudza jak wcześniej odgłosy z ulicy)
niestety daje Dt tylko szczeniakom a i tak na kilka miesięcy mam zawieszone, ale choć bazarkiem może poratuję Trufla[/QUOTE] Dziękuję za propozycję bazarku, na razie jeszcze nie trzeba, ale jak by był potrzebny, to się przypomnę :) Bardzo dziękuję!

[quote name='kolejna kobietka']Jestem na zaproszenie. Trzymam również bardzo mocno! :kciuki::kciuki::kciuki:
Ps. Jak będzie potrzebny banerek to chętnie pomogę.[/QUOTE] To jesli możesz, to proszę zmajstruj banerek :)
Dziękuję!!
[quote name='sybisia']Zostałam zaproszona ;). Jeśli Trufelek nie znajdzie domu to od marca dam mu skromniutkie 10 PLN/mies. Niestety, tylko tyle mogę zrobić dla niego:-(. Oczywiście będę pytać, czy ktoś znajomy chciałby pokochać tego ślicznego biedaka.[/QUOTE] Super, dziękuję za deklarację, 10 zł to już dużo! :p

[quote name='Lidan']Witam. Ja również jestem na zaproszenie :-) Fajnie psiaczek wygląda :loveu: i imię ma ładne :-) Niestety adoptować nie mogę :shake: Dwa własne psiaki w jednopokojowym mieszkaniu to maksimum naszych możliwości. Jeśli domek nie wypali to może uda mi się wyskrobać 10 zł miesięcznie od marca dla Trufelka.
Powodzenia maluchu :kciuki:[/QUOTE]
Bardzo dziękuję za chęć dołożenia się do utrzymania malucha, trzymajmy kciuki, żeby jednak udało się z domkiem :)
[quote name='bea100']Piękny psiaczek :loveu: Jeśli domek nie wypali, wpłacę mu grosz jednorazowo- na razie zapisuję temat[/QUOTE] Dzięki Beatko :)

Dziękuję wszystkim odwiedzającym wątek za Wasze dobre słowa!! Na pewno uda się coś dla Trufelka załatwić, jeśli domek nie wypali, to nie zostanie sam! Z taką ilością dobrych ludzi szybko będzie bezpieczny :)

Posted

Kochane Ciocie, uzupełniłam w poście [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251121-G%C5%82uchy-TRUFEL-szuka-DT-lub-DS-zosta%C5%82o-mu-9-dni%21%21?p=21893811#post21893811"]#4[/URL] jakie mamy na tę chwilę możliwości. Deklaracje stałe na wypadek PDT to 140 zł, dziękuję :loveu: Wypisałam także inne rodzaje zaoferowanej pomocy, żeby nie umknęło (np. ogłoszenia, banerek, bazarki).

Bardzo dziękuję!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']przy kawce przybiegam do Trufelka z nadzieją na jak najlepsze wieści :)[/QUOTE]

[quote name='Handzia55']Odwiedzam słodziaka:lol:[/QUOTE]

Musimy czekać cierpliwie na weekend, myślę że jakieś wieści będą w niedzielę/ poniedziałek. Niestety będę poza Polską, więc nie będę miała jak zadzwonić do jego opiekunki, żeby jak najszybciej się dowiedzieć, co i jak, ale napiszę na pewno maila. Jak tylko dostanę informacje, to uzupełnię na wątku.

Tak więc od jutra pełna gotowość w trzymaniu kciuków :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Dziękuję za zaproszenie, no to musze nauczyć go j.migowego:evil_lol:
Stałą narazie nie mogę :( ale jednorazowa i bazarki jak najbardziej.
Trzymam kciuki za domek.

Posted

[quote name='cisowianka']Przed chwilą otrzymałam zaproszenie i muszę troche poczytać ;)[/QUOTE]

Dziękuję, zapraszam :)

[quote name='Doda_']Dziękuję za zaproszenie, no to musze nauczyć go j.migowego:evil_lol:
Stałą narazie nie mogę :( ale jednorazowa i bazarki jak najbardziej.
Trzymam kciuki za domek.[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

[quote name='bahlsa']czytałam, ale szybko
to watek psa którego nie widziałaś? masz kontakt tylko mailowy?
gdzie jest ten psiak? w Krakowie?[/QUOTE]

Tak, na razie mailowy, ale już się umawiam na spotkanie, no chyba że coś wyjdzie wcześniej z tą adopcją - okaże się po weekendzie. Trufel jest w Krakowie, więc nawet jeśli zostanie adoptowany, to chciałabym nawiązać kontakt z właścicielami.

Posted

Cały czas kciuki zaciśnięte, w międzyczasie obiecany banerek, jak będzie potrzebny inny opis to dajcie znać:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251121-G%C5%82uchy-TRUFEL-szuka-DT-lub-DS-zosta%C5%82o-mu-8-dni!!"]
[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/593/nm0s.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Cały czas kciuki zaciśnięte, w międzyczasie obiecany banerek, jak będzie potrzebny inny opis to dajcie znać:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251121-Głuchy-TRUFEL-szuka-DT-lub-DS-zostało-mu-8-dni!!"]
[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/593/nm0s.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Piękny! Wrzucam go sobie w podpis :)