Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam osobę, która jeździ PKSem na trasie Łódź-Lublin i mogłaby wziąć ze sobą psiaka, tyle że... nie wie kiedy będzie jechał w najbliższym czasie. Ma mi dać jeszcze znać.

Posted

Dziewczyny,

Jutro (18.09) po 16.00 TZ jedzie trasę Łódź- KRASNYSTAW.

PLISSSS o kontakt.

Jeśli dacie radę zwieźć Adagira do 16.00 jutro do Łodzi to pies już jutro późnym wieczorem ma szansę być w domu!!!

Posted

Cały czas kombinujemy... Mam nadzieję, że się uda. Jak na razie naszą nadzieją jest TZ Reno lub jeden student jeżdżący tą trasą. Jednak nikt nie wie kiedy uda się pojechać...

Jeśli ktoś ma możliwość zabrania psa na trasie Kalisz - Zamość lub Łódź - Zamość lub Łódź - Lublin... To dajcie znać, zbierzemy pieniążki na paliwko!

Posted

Zmieńcie tytuł, że potrzebny transport i wpiszcie go na wątek transportowy, przecież ten pies już tyle czeka, że trzeba każdą szansę wykorzystać!

Posted

Na transportowym co jakiś czas pojawia się info, ale faktycznie tytuł warto zmienić. Mój TZ na razie nie ma żadnych info kiedy pojedzie na trasie na Lublin :shake:. Ale cały zcas pamiętamy o psie.

Posted

Na łódzkim wątku pojawiła się informacja, że kierownik schroniska nie wydał psa. Czy to prawda???
I co teraz z psem? Nie wydał, bo chory czy też nie wydał, bo dom nie w Kaliszu?
A może po prostu to przez złość, że adopcja załatwiona przez wolontariuszy??

Boże, same absurdy.
A pies zginie w schronie...

Posted

Ja wiem tylko tyle ile się dowiedziałam z rozmowy z Olą-Bonsai, która jest wolontariuszką w Kaliszu i pilotuje adopcję Adagira. Miała mi go dowieźć do Łodzi w niedzielę (bo tylko w weekendy może), u mnie miał poczekać do czwartku na wyjazd ha_dwa_o z Łodzi do Zamościa. W Zamościu czeka dom, a pan kierownik udaje, że takiego psa nie ma chociaż jest :(.