Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak samo mnie już czarne myśli chodziły po głowie jak przeniśli go z tamtej budy do boksu, a ja nie wiedziałam gdzie on jest. Ale dobrze, że wrócił na dawne miejsce, tam ma większy spokój. :)

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekając na domek, przespacerujemy się z Adagirkiem na pierwszą, czekamy na wrzesień , a mniej więcej ma to być początek,środek , czy koniec września?

Posted

Bonsai napisał(a):
Tylko problem z transportem...
Jakby ktoś z Waszych znajomych jeździł na trasie Łódź-Lublin, to miło byłoby gdybyście nas polecili... ;)

Zapytam jedna cioteczke na PM i podam jej link do tego watka... Z tego co sie orientuje, to Ona jezdzi ta trasa z psiakami. To wspaniala osoba, moze bedzie mogla...

Posted

Właśnie dostałam PW od Sabinki z prośba o transport.
Będę goraczkowo myślała, choc od razu zaznaczę, że nie bedzie łatwo.
Ponieważ w domu mam teraz dwie sunie to trasy jakie układam mają nie więcej niz 200km poniewaz moje suki zostają wtedy same w domu. A jak to polskie drogi-200km to ok 4h jazdy...:roll:
Oczywiście skonsultuję z TZ i będę miała na uwadze waszego psiaka. Może on będzie miał jakąs trasę w tamte rejony???

Posted

Reno2001 napisał(a):
Właśnie dostałam PW od Sabinki z prośba o transport.
Będę goraczkowo myślała, choc od razu zaznaczę, że nie bedzie łatwo.
Ponieważ w domu mam teraz dwie sunie to trasy jakie układam mają nie więcej niz 200km poniewaz moje suki zostają wtedy same w domu. A jak to polskie drogi-200km to ok 4h jazdy...:roll:
Oczywiście skonsultuję z TZ i będę miała na uwadze waszego psiaka. Może on będzie miał jakąs trasę w tamte rejony???

Dziekuje Ewciu za chec pomocy!!! :loveu: :multi:

Trzymam kciuki zeby sie udalo... :lol:

Posted

Bonsai, pieniądze zawsze sie przydadzą, ale jak na razie to ja nie widze większej szansy na trase na Lublin...:-( .
TZ juz trzeci tydzień w trasie - tygodniowo robi po 1000km po Polsce(a nie jest kierowcą!!) + praca. Już w zeszłym tyg zafundowałam mu całą sobote w samochodzie. Dziś w rozmowie tel. wyczułam, że jest po prostu zmęczony ( a to dopiero wtorek a wraca z trasy w piątek wieczór).

Siedze i myślę, ale kurczę w tym tyg. nie damy rady...
Ja go po prostu wołami nie zaciagnę do samochodu na weekendzie, nawet jeśli to ja wsiądę za kółko.

Może na przyszły weekend??
Ale ja nic obiecać nie mogę...:shake:

Posted

pisałyśmy , nikt się nie zgłaszał. Moriaaa ma napisane w wątku transportowym, że jeździ na tej trasie, ale nic nie odpisuje - ani na pw, ani na e-maila..

Reno - to nie musi być ten tydzień. Może być następny, jeszcze następny, lub jeszcze następny... Co prawda w weekendy 22-23 i 29-30 ja nie dam rady zawieźć psa do Was do Łodzi, ale poprosiłabym kogoś o pomoc. Nic, na razie czekam na propozycje jak komu pasuje - a ja się dostosuję całkowicie.

Posted

Bonsai napisał(a):
pisałyśmy , nikt się nie zgłaszał. Moriaaa ma napisane w wątku transportowym, że jeździ na tej trasie, ale nic nie odpisuje - ani na pw, ani na e-maila..

Reno - to nie musi być ten tydzień. Może być następny, jeszcze następny, lub jeszcze następny... Co prawda w weekendy 22-23 i 29-30 ja nie dam rady zawieźć psa do Was do Łodzi, ale poprosiłabym kogoś o pomoc. Nic, na razie czekam na propozycje jak komu pasuje - a ja się dostosuję całkowicie.

Bonsai - ja będę cały czas pamietała o Adagirze i kombiowała transport.
Obiecuję, że nie zostawię go bez pomocy.

a Moriaaa nie ma niestety od jakiegos czasu dostępu do netu i kontakt z nią jest...co najmniej trudny...

Posted

Bonsai - a może lepiej do Ciebie???
Ty prowadzisz sprawę psa i jeśli znajdzie się jakiś transport to najlepiej byś to ty rozliczała. Możesz oficjalnie wpisywać na wątku od kogo ile, co by nikt nie miał wątpliwości.
Na razie nie wiadomo kto i kiedy zawiezie Adagira...:roll: