Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a dzięki za te ogłoszenia , jesteś kochana , dla mnie te komputerowe tricki to czarna magia.
Bonsai marzę o tym ,żeby Adagir miał swój dom i ludzia, ale musi to być odpowiedzialny domek , przecież nie łańcuch u jakiegoś gbura.Adagir nigdy nie miał domu , w mieszkaniu w bloku chybaby się nie odnalazł,chciałabym żeby miał domek z ogródkiem i własciciela , który by go kochał , n ie zważał na to że pies jest starszy i nigdy nie skazal go na cierpienie powrotu do schroniska bo,,,się zesikal ,,za głosno szczeknął,,,itp.Mam nadzieję , że ktoś szuka dla siebie psa , przegląda ogłoszenia , zobaczy go i powie ...to na mnie ten pies czeka całe swoje życie i oczy Adagira nie będą już takie smutne

Posted

ala35 napisał(a):
spędzam wirtualnie czas z Adagirem, wyprowadzam na spacerek , idziemy na 1 wszą stronkę ( bannerek wkleił mi syn)

Świetnie, najważniejsze, że działa !
Podbijam Adagirka, mam nadzieję, że przyjadę z wakacji i zobaczę na wątku, że Adagir znalazł dom!

Posted

Bonsai ,Ty mu ułatwiasz , te chwile jego spędzone z Tobą to jego jedyna radość.:,, w życiu piękne są tylko chwile" , Adagir wie o tym najlepiej

Posted

Nie wiem, Patia, miałabyś jeszcze siłę wystawić Adagira na allegro? ;)
Wiem, że bywa i tak , że przez długi czas się nikt nim nie interesuje na Allegro, a dopiero dużo później przychodzi zainteresowanie - w późnijeszych ogłoszeniach. Może teraz też tak będzie..

Posted

Nie wierzę, nie wierzę.... :placz:

Ktoś zainteresował się Adagirem! Piesek mieszkałby na ponad półhetarowym obszarze, później doszłyby do niego jeszcze dwa inne psiaki, znajduje się już tam jedna mała suczka (także ze schroniska) . Fragment: "Jeśli chodzi o Adagira to jestem pewna, że znajdzie u nas to wszystko, co sprawi ,że jego starość będzie zdecydowanie szczęśliwsza niż dotychczasowe życie. Nasza sunia też była zabiedzona, chora, nieszczęśliwa i zrezygnowana a okazała się
niesamowitą przylepą i świetną kumpelką. " Domek byłby w Zamościu - musielibyśmy pomóc w transporcie. Aha, i z racji tego, że działka jest w trakcie ogradzania, nasz kochany staruszek mógłby się tam wprowadzić "dopiero" we wrześniu.
:loveu: