Jump to content
Dogomania

Zibi - 2 lata w przytulisku G ! Chłopak aklimatyzuje się w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milagros19853201']przybywam z watku malucha na lancuchu
chcialam przeniesc deklaracje na zibiego
co prawda bylo 5 zl ale zwoplnilo sie inne 5 zl wiec dodam do deklaracji
i deklaracje na 10 zl na zibiego poprosze zapisac plus dane na jakie ma isc na pw:-)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za deklarację :) Mamy już 160 zł :)

monika083 - możesz wysłać pw z danymi do wpłat?

Posted

Dostałam wiadomość od Wojtka7:

"Jestem na przytulisku, z Zibim wszystko w porządku, mam jego ks. zdrowia, jest gotowy do wyjazdu :-)"

:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Bonsai']Dostałam wiadomość od Wojtka7:

"Jestem na przytulisku, z Zibim wszystko w porządku, mam jego ks. zdrowia, jest gotowy do wyjazdu :-)"

:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

Ale super wiadomość!!! :multi: Czyli Zibi w niedzielę zmienia miejscóweczkę! :bigcool:

Aha, to go tam jeszcze odrobaczcie tymi tabletkami, o których pisała LILUtosi.

Posted

[quote name='gluchypies']Ale super wiadomość!!! :multi: Czyli Zibi w niedzielę zmienia miejscóweczkę! :bigcool:

Aha, to go tam jeszcze odrobaczcie tymi tabletkami, o których pisała LILUtosi.[/QUOTE]

Tak, już zamówiłam tabletki w zaprzyjaźnionej lecznicy.

Posted

[quote name='gluchypies']Wow, super, bardzo wszystkim dziękujemy! :multi:

Zapisuję, co już mamy, żeby nie umknęło nic:

Bogusik 25 zł
gluchypies 10 zł
Mela Jakimiuk 10 zł
Bonsai 10 zł
Doda_ 10 zł
grazia_1979 10 zł
cancer43 10 zł
ewakrakow 10 zł
Czarna Kafka 10 zł
wujek & ciocia 15 zł
agusiazet 20 zł
moca35 10 zł
milagros19853201 10 zł
-----------------------------
160 zł

jednorazowe:
mdk8 20 zł (przeniesione od pieska z łańcucha)
Mela Jakimiuk 50 zł - muszę dopytać, bo pytałam tylko o stałą (przeniesione od pieska z łańcucha)
Poker 100 zł (po Dziuni)
cisowianka 20 zł (przeniesione od pieska z łańcucha)
Aimez_moi 20 zł (przeniesione od pieska z łańcucha)
----------------------------
210 zł

A jednak moja deklaracja umknęła;).

Posted

[quote name='Havanka']A jednak moja deklaracja umknęła;).

A widzisz, coś mi właśnie tak chodziło po głowie, że nie wszystko zapisałam :)

Już uzupełniłam, w poście #42 jest zapisane, kto jaką dał deklarację :)

Posted

[quote name='grazia_1979']moja deklaracja od marca była.[/QUOTE] Oczywiście, nie ma problemu.

[quote name='Mela Jakimiuk']Trzymam kciuki za Zibiego, oczywiście 50 zł jednorazowe też na niego przelejcie.[/QUOTE]
Wielkie dzięki :)

Posted

[quote name='rutta']Zapiszcie ode mnie 20 zl stalej :)[/QUOTE]

Dzięki, jak super :) Już mamy 2/3 kosztów utrzymania :)

No i dzięki, że przewieziesz Zibiego w niedzielę. Mam nadzieję, że zrobisz jakieś foty :p

Posted

[quote name='monika083']Roland_de zadeklarowal 50 zl stalej na Malucha, napisze do niego czy zgodzi sie Zibiego wspomoc.[/QUOTE]

do mnie też napisał, już mu odpisałam o Zibim i podałam nawet Twój nr konta w razie zgody więc nie musisz pisać, chyba że chcesz

Posted

Kochani pomagamy, są w czołówce mają szansę - należy im się to na pewno ...
MAŁGORZATA I JERZY DOBRZAŃSCY
Emeryci, z ogromnym poświęceniem prowadzą w Harbutowicach przytulisko dla zwierząt, troszczą się o psy, których nikt nie chce. Nie dostają żadnych dotacji, wspierają ich dobrzy ludzie i szkoły. SMS o treści LUDZIE.10 pod numer 72355 (koszt 2,46 z VAT)

Jak głosować
Głosowanie potrwa do 7 lutego. Głosować można na kuponach, drukowanych w "Gazecie Krakowskiej" do 31 stycznia i poprzez SMS.( koszt smsa 2.46 zł z VAT )

Czytelnik może oddać dowolną liczbę głosów na jednego czy więcej kandydatów, ale na jednym kuponie można głosować tylko na jednego kandydata do tytułu "Człowiek Roku 2013". Kupony zawierające imię i nazwisko więcej niż jednego kandydata (z wyjątkiem podwójnej kandydatury) będą nieważne.

MAŁGORZATA I JERZY DOBRZAŃSCY (LUDZIE.10) SMS pod nr 72355 o treści LUDZIE.10

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...scyt,id,t.html

Posted

[quote name='ewakrakow']do mnie też napisał, już mu odpisałam o Zibim i podałam nawet Twój nr konta w razie zgody więc nie musisz pisać, chyba że chcesz[/QUOTE]

a to fajnie, dzieki!

Posted

Zibi rozwalił wargę bardziej i to podczas naszej obecności. :shake: Polało się trochę krwi, poza tym ta warga nieładnie mu zwisa, nie wiem czy już tak zostanie?

Gdy tylko rozwalił tę wargę, Wojtek zadzwonił do weta, i tak miał dziś z Zibim do niego jechać, ale uprosiliśmy weta i do czasu jutrzejszego wyjazdu weterynarz przetrzyma Zibiego u siebie.

Posted

[quote name='Poker']Ojej, biedny Zibi. A może zabezoieczyliści ten cholerny drut ?[/QUOTE]

Jeden odgięliśmy, ale prawdę mówiąc nie wiemy jak on sobie to zrobił... Przeszukaliśmy cały boks...