kinga_kinga7 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 [quote name='paula_t']Dziewczyny, a czy w schronisku wydają psiaki do domów tymczasowych/hotelików? Myslałyście o tym?[/QUOTE] jeśli będzie zabezpieczona finansowo to będziemy rozmawiać ze schroniskiem :) tam wszystkim leży dobro psa i myślę,że nie powinno być żadnych problemów Quote
paula_t Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='kinga_kinga7']jeśli będzie zabezpieczona finansowo to będziemy rozmawiać ze schroniskiem :) tam wszystkim leży dobro psa i myślę,że nie powinno być żadnych problemów[/QUOTE] A myślicie w ogóle o tym, żeby spróbować zbierać na kluseczkę deklaracje?:roll: Quote
kinga_kinga7 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='paula_t']A myślicie w ogóle o tym, żeby spróbować zbierać na kluseczkę deklaracje?:roll:[/QUOTE] próbować zawsze można!! Quote
paula_t Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Wrzuciłam Pandorkę na psiegranemarzenia.pl (ogłoszenie czeka na akceptację) oraz wysłałam na psygarnij.pl :) Quote
danusiadanusia Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='paula_t']Wrzuciłam Pandorkę na psiegranemarzenia.pl (ogłoszenie czeka na akceptację) oraz wysłałam na psygarnij.pl :)[/QUOTE] dziękujemy:) Quote
yunona Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Zapraszamy na bazarek, któremu patronuje Harek :[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251349-SZCZ%C4%98%C5%9ALIWA-SI%C3%93DEMKA-czarodziej-Harry-zaprasza-zako%C5%84czenie-16-03-2014r-o-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...r-o-godz-22-00[/URL] Quote
jotpeg Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='danusiadanusia']gdzie są wszyscy?[/QUOTE] przedwiośnie mnie skosiło. Quote
paula_t Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Skusiłby się ktoś na napisanie nowego tekstu dla Pandorki? Prosimy:) Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 a ja z innej beczki:) otóż myślimy o zbiórce deklaracji na Pandorkę, trafia się dt u Bambino dla niej koszt 140,- zł. miesięcznie :) poszłaby tam z obecną koleżanką KLUSECZKĄ co Wy na to? Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Paróweczka na psygarnij.pl: [URL]https://www.facebook.com/psygarnij[/URL] Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :) Kwota zaproponowana przez Bambino jest bardzo konkurencyjna, nie jest to kwota nie do przeskoczenia, na upartego dałoby się nawet ją uzbierać bazarkiem czy wpłatami jednorazowymi, więc trzeba z tej okazji skorzystać! Edited March 4, 2014 by paula_t Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='paula_t']Paróweczka na psygarnij.pl: [URL]https://www.facebook.com/psygarnij[/URL] Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :)[/QUOTE] byłoby super:):) prosimy jeszcze o pomoc! ...... Quote
mdk8 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 przybiegam na zaproszenie. :painting: stałej już nie dam rady ale jednorazowo poratuję grosikiem. Quote
kinga_kinga7 Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='mdk8']przybiegam na zaproszenie. :painting: stałej już nie dam rady ale jednorazowo poratuję grosikiem.[/QUOTE] dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
Gabi79 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Tak, jak napisałam na pw mogę dać 5 zł stałej, więcej nie dam rady. Kto jeszcze chociaż piątaka dorzuci??? Quote
kinga_kinga7 Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='Gabi79']Tak, jak napisałam na pw mogę dać 5 zł stałej, więcej nie dam rady. Kto jeszcze chociaż piątaka dorzuci???[/QUOTE] Pandorka ma pierwszą stałą deklarację,dziękujemy :) :) Quote
Gabi79 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) [quote name='kinga_kinga7']Pandorka ma pierwszą stałą deklarację,dziękujemy :) :)[/QUOTE] Kto następny? Bardzo prosimy w imieniu słodkiej Pandorki!!! Miałam kiedyś w BDT sunię w wieku 7u lat, z czego 6 spędziła w schronisku. Teraz ma wspaniały DS, oby Pandorce też się poszczęściło!!! Poczęstowałam się banerkiem:lol: Edited March 4, 2014 by Gabi79 Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='Gabi79']Kto następny? Bardzo prosimy w imieniu słodkiej Pandorki!!! Miałam kiedyś w BDT sunię w wieku 7u lat, z czego 6 spędziła w schronisku. Teraz ma wspaniały DS, oby Pandorce też się poszczęściło!!! Poczęstowałam się banerkiem:lol:[/QUOTE] częstuj się do woli:):) serdecznie dziękujemy:) ja też dorzucę 20,- zł. miesięcznie stałej deklaracji i bardzo prosimy o pomoc , kto jeszcze wspomoże dziewczynę.... kto? Quote
Doda_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='paula_t'] Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :) Kwota zaproponowana przez Bambino jest bardzo konkurencyjna, nie jest to kwota nie do przeskoczenia, na upartego dałoby się nawet ją uzbierać bazarkiem czy wpłatami jednorazowymi, więc trzeba z tej okazji skorzystać![/QUOTE] podpisuję sie pod tym !!! :) Jestem u Pandorki, stałą już nie dam rady ale bazarkami pomogę, jak zwolnią mi się deklaracje to przeniosę na Pandorkę. Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='Doda_']podpisuję sie pod tym !!! :) Jestem u Pandorki, stałą już nie dam rady ale bazarkami pomogę, jak zwolnią mi się deklaracje to przeniosę na Pandorkę.[/QUOTE] super:):) i działamy dalej:):) Quote
bianka0 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nie mogę na razie przyjąć stałej deklaracji, ale przeznaczę dla Pandorki 100 zł. Na dobry początek :lol: Proszę o dane do przelewu. Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='bianka0']Nie mogę na razie przyjąć stałej deklaracji, ale przeznaczę dla Pandorki 100 zł. Na dobry początek :lol: Proszę o dane do przelewu.[/QUOTE] ooooo!!!! cudownie:):) jesteś wielka, serdecznie dziękujemy :):) później Paula zapisze:) i prosimy o jeszcze ..... Quote
Doda_ Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 super, konto Pandorki sie powiekszylo o 100zl :) Quote
Recommended Posts