Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Dziewczyny, a czy w schronisku wydają psiaki do domów tymczasowych/hotelików? Myslałyście o tym?[/QUOTE]

jeśli będzie zabezpieczona finansowo to będziemy rozmawiać ze schroniskiem :) tam wszystkim leży dobro psa i myślę,że nie powinno być żadnych problemów

Posted

[quote name='kinga_kinga7']jeśli będzie zabezpieczona finansowo to będziemy rozmawiać ze schroniskiem :) tam wszystkim leży dobro psa i myślę,że nie powinno być żadnych problemów[/QUOTE]

A myślicie w ogóle o tym, żeby spróbować zbierać na kluseczkę deklaracje?:roll:

Posted

Zapraszamy na bazarek, któremu patronuje Harek :[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251349-SZCZ%C4%98%C5%9ALIWA-SI%C3%93DEMKA-czarodziej-Harry-zaprasza-zako%C5%84czenie-16-03-2014r-o-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...r-o-godz-22-00[/URL]

Posted (edited)

Paróweczka na psygarnij.pl: [URL]https://www.facebook.com/psygarnij[/URL]

Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :)

Kwota zaproponowana przez Bambino jest bardzo konkurencyjna, nie jest to kwota nie do przeskoczenia, na upartego dałoby się nawet ją uzbierać bazarkiem czy wpłatami jednorazowymi, więc trzeba z tej okazji skorzystać!

Edited by paula_t
Posted

[quote name='paula_t']Paróweczka na psygarnij.pl: [URL]https://www.facebook.com/psygarnij[/URL]

Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :)[/QUOTE]
byłoby super:):) prosimy jeszcze o pomoc! ......

Posted

[quote name='Gabi79']Tak, jak napisałam na pw mogę dać 5 zł stałej, więcej nie dam rady.

Kto jeszcze chociaż piątaka dorzuci???[/QUOTE]

Pandorka ma pierwszą stałą deklarację,dziękujemy :) :)

Posted (edited)

[quote name='kinga_kinga7']Pandorka ma pierwszą stałą deklarację,dziękujemy :) :)[/QUOTE]

Kto następny? Bardzo prosimy w imieniu słodkiej Pandorki!!!

Miałam kiedyś w BDT sunię w wieku 7u lat, z czego 6 spędziła w schronisku.

Teraz ma wspaniały DS, oby Pandorce też się poszczęściło!!!

Poczęstowałam się banerkiem:lol:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Gabi79']Kto następny? Bardzo prosimy w imieniu słodkiej Pandorki!!!

Miałam kiedyś w BDT sunię w wieku 7u lat, z czego 6 spędziła w schronisku.

Teraz ma wspaniały DS, oby Pandorce też się poszczęściło!!!

Poczęstowałam się banerkiem:lol:[/QUOTE]

częstuj się do woli:):) serdecznie dziękujemy:) ja też dorzucę 20,- zł. miesięcznie stałej deklaracji i bardzo prosimy o pomoc , kto jeszcze wspomoże dziewczynę.... kto?

Posted

[quote name='paula_t']
Prawdopodobnie odpadła mi jedna deklaracja, sunia wczoraj poszła do domku, więc jeśli tylko najbliższe dni to potwierdzą, to dam skromną, bo skromną ale deklarację, bo jestem jak najbardziej za :)

Kwota zaproponowana przez Bambino jest bardzo konkurencyjna, nie jest to kwota nie do przeskoczenia, na upartego dałoby się nawet ją uzbierać bazarkiem czy wpłatami jednorazowymi, więc trzeba z tej okazji skorzystać![/QUOTE]

podpisuję sie pod tym !!! :)

Jestem u Pandorki, stałą już nie dam rady ale bazarkami pomogę, jak zwolnią mi się deklaracje to przeniosę na Pandorkę.

Posted

[quote name='Doda_']podpisuję sie pod tym !!! :)

Jestem u Pandorki, stałą już nie dam rady ale bazarkami pomogę, jak zwolnią mi się deklaracje to przeniosę na Pandorkę.[/QUOTE]

super:):) i działamy dalej:):)

Posted

[quote name='bianka0']Nie mogę na razie przyjąć stałej deklaracji, ale przeznaczę dla Pandorki 100 zł. Na dobry początek :lol:
Proszę o dane do przelewu.[/QUOTE]

ooooo!!!! cudownie:):) jesteś wielka, serdecznie dziękujemy :):) później Paula zapisze:) i prosimy o jeszcze .....