Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję Maćkowi za pomoc:) :) dziewczyny od niedzieli nie będzie mnie :) jeśli natura nie przeszkodzi w poniedziałek zostanę babcią :):) ZOSI!!! jadę do córki do Lublina, na poniedziałek planowana jest cesarka, bardzo proszę o modły za szczęśliwe narodziny:) :) i oby moja pierwsza wnusia była zdrową niunią :) bardzo proszę o podpisywanie listy obecności na wątku Klusi i Pandusi:) :) wszystkich ściskam mocno i liczę na Was!!!!

Danusiu gratuluję z całego serca!!!

Zosia śliczne imię. Miałam babcię Zosię. To była wspaniała osoba o wielkim sercu. Kochała ludzi i zwierzęta.

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

Posted

jestem już i ja:) byłam dzisiaj na naradzie:) szkoliłam się w Lublinie, jestem padnięta! 

Ale fajne fotki! :)

A za Zosię i jej mamę trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

a za babcię? ile mnie to kosztuje nerwów:(!!

Posted

ale już jest:) Zosia waży 3.560 i mierzy 56 cm:):) jest słodka:), ale ja jestem padnięta, Zosia urodziła się o 5.48 a ja z zięciem wytrwale siedzieliśmy w szpitalu od godz. 16.00, dzisiaj od rana do 19.00 miałam dyżur przy Kindze i malutkiej Zosi:):) Wiecie na początku nie jest łatwo! Kinga nie ma pokarmu a Zosia ciągle ssie rączki , szuka i płacze:): jestem szczęśliwa:):):)

• Upvote 1
Posted

Hmm jak to nie ma pokarmu? Od początku?

tak to jest! córka 10 godz. rodziła naturalnie, ale okazało się, że Zosia cofała się w kanał i zapadła decyzja o cesarce! gdyby była mniejsza poszło by szybko:) chociaż nie wiem, bo to pierwsze dziecko:) ale dobrze, że wszystko jest poszło OK! brak pokarmu to jest nasz główny problem, chociaż wszyscy mówią, że w 3 dobie powinien być:) tylko jak to powiedzieć Zosi jak ona ciągle szuka:):) 

Posted

Zosia, Zosią, ale to wątek Pandusi :)u nich wszystko po staremu ! nic się nie dzieje, brykają po śniegu:) Ania mówi, że jak wita się z nimi rano i mówi .." dzień dobry:) Pandusia od razu rozdaje całusy:) :)!!" dla Ani ten rok zaczął się pechowo:( po zapaleniu płuc skręciła sobie nogę :( napisała mi, że teraz leżą wszystkie w łóżku:) :)

Posted

dostałam wiadomość od Ani, którą pozwolę sobie skopiować :)

Witaj szcześliwa Babciu,pieski zważone i zdjęcia zrobione,wiec tak Klusia waży 15kg. a Pindzia 13 kg,  trochę za dużo chyba pindzia.Ale co ja za to mogę jak ona tak na mnie patrzy.

w poście 745 jest waga wyjściowa Klusi w dniu przyjazdu do Ani:) wygląda na to, że Klusia przybrała 4 kg:):) bardzo się cieszę i czekamy na zdjęcia!

sprawdziłam Pandusia też przybrała 4 kg:):)