kolejna kobietka Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Cieszę się, że czarnulka już w swoim domku :multi: za resztę :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [B][COLOR=#0000ff]A ja z całego serducha chciałam podziękowac naszej kochanej Livce oraz jej mężowi za dostarczenie super paczuchy do naszej Pani Uli :loveu: Pani Ula bardzo bardzo wzruszona :lol: Livko kochana nie wiem jak Ci dziękowac :):):) Nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś naszej Pani Uli :):):) Panem doręczycielem nasza Ula wręcz zachwycona "cóż to za fantastyczny i przemiły młody człowiek ":lol::lol::lol: [/COLOR][/B] [COLOR=#0000ff][B]Livko kochana z całego serca DZIĘKUJEMY !!!!! [/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Zaległy rachunek z lecznicy z Gliwic - usunięcie krwiaka + antybiotyk szylkretki. Niestety mało widoczny bo zeskanowany. Ewu uzupełnij proszę rozliczenie : 25 zł - lecznica Gliwice 84 zł transport małej czarnej do nowego domku :):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Zaległy rachunek z lecznicy z Gliwic - usunięcie krwiaka + antybiotyk szylkretki. Niestety mało widoczny bo zeskanowany. Ewu uzupełnij proszę rozliczenie : 25 zł - lecznica Gliwice 84 zł transport małej czarnej do nowego domku :):):) Przypominam się :) Quote
ewu Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ta lecznica była wpisana tylko 84 zł dopisałam. Martwi mnie cisza w sprawie szylkretki. Trzeba może zrobić nowe fotki i nadać jej imię. Kto ma jakiś pomysł? Quote
ewu Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Wczoraj znalazłam dzikiego kotka w ciężkim stanie:( Ma jakieś 5 miesięcy, weci podejrzewają otrucie, walczymy.....:( Quote
Marysia R. Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 O rany, trzymaj się malutki:-( Co do szylkretowej koteczki to myślę, że priorytetem są lepsze zdjęcia. Quote
ewu Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Marysia O. napisał(a):O rany, trzymaj się malutki:-( Co do szylkretowej koteczki to myślę, że priorytetem są lepsze zdjęcia. Oj tak, zdjęcia konieczne. Quote
ewu Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Kotek walczy ale jest bardzo ciężko, trzymajcie proszę.... Quote
joanka40 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Rany, czym kotek może być podtruty ? Trzymam kciuki za kociastego. Quote
ewu Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 joanka40 napisał(a):Rany, czym kotek może być podtruty ? Trzymam kciuki za kociastego. Dziękuję, walczymy.... Quote
teresaa118 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 A ja przekaze p.Uli moja wygrana na bazarku-misz masz wejdz-zobacz. Mam nadzeje, ze karma przyda sie. Quote
ewu Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 teresaa118 napisał(a):A ja przekaze p.Uli moja wygrana na bazarku-misz masz wejdz-zobacz. Mam nadzeje, ze karma przyda sie. Oj przyda:) Dziękujemy:) Quote
joanka40 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 I co z tym podtrutym kotkiem. Udało się go uratować ? Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 teresaa118 napisał(a):A ja przekaze p.Uli moja wygrana na bazarku-misz masz wejdz-zobacz. Mam nadzeje, ze karma przyda sie. przepięknie dziękujemy :) Quote
ewu Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Mój kotek odszedł dzisiaj w nocy...:( Walczyłam o Orzeszka do ostatniej chwili... Biegaj kochanie moje za TM:(:(:( Quote
ewu Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Było zapytanie o szylkretkę ale raczej nieudane.... Quote
teresaa118 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 teresaa118 napisał(a):A ja przekaze p.Uli moja wygrana na bazarku-misz masz wejdz-zobacz. Mam nadzeje, ze karma przyda sie. Czy paczuszka doszla? - pyta cioteczka giselle Quote
Martika&Aischa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 teresaa118 napisał(a):Czy paczuszka doszla? - pyta cioteczka giselle ciocia ja ostatnio strasznie zabiegana ale zaraz przedzwonię do naszej Pani Uli i zapytam :) Quote
Martika&Aischa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 teresaa118 napisał(a):Czy paczuszka doszla? - pyta cioteczka giselle Paczuszka jeszcze nie dotarła ale powiadomiłam Panią Ulę która jest bardzo bardzo wdzięczna za każdą chocby najmniejszą pomoc :loveu: a karma przy tylu zwierzakach na wagę złota :) jak tylko paczuszka dotrze Pani Ula mnie poinformuje a ja oczywiście potwierdzę na wątku :) Quote
Recommended Posts