Martika&Aischa Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 teresaa118 napisał(a):Mam nadzieje, ze zamowiona karma dla p. Uli dojdzie jeszcze przed wykwaterowaniem, poszlo 18 kg dla kotow. Bedzie na pare dni. Ciocia kochana przepięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu:Dziś dotarła karma :multi: Pani Ula prosiła aby Cię mocno ...mocno uściskac :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i z całego serca podziękowac:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Dziś rano odebrałam kolejny telefon w sprawie naszej Azulki :) tym razem z Katowic :) Pani ma jeszcze dzwonić aby dograć szczegóły :) prosimy o kciuki :) Quote
bahlsa Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Dziś rano odebrałam kolejny telefon w sprawie naszej Azulki :) tym razem z Katowic :) Pani ma jeszcze dzwonić aby dograć szczegóły :) prosimy o kciuki :) Marticzko, zapytaj gdzie znalazła Azę, przyda się na przyszłość taka wiadomosć :) Quote
paula_t Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Cieszę się, że jest odzew z ogłoszeń Azulki, oby tylko wśród tych domków pojawił się ten właściwy :) Quote
Martika&Aischa Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 bahlsa napisał(a):Marticzko, zapytaj gdzie znalazła Azę, przyda się na przyszłość taka wiadomosć :) wydaje mi się że Pani z Katowic zobaczyła naszą Azulkę na FB :) kolejny zainteresowany domek na horyzoncie :) tym razem z Sosnowca :) Quote
Martika&Aischa Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Marysia O. napisał(a):I jak tam?:) Są jakieś wieści? w niedzielę wizyta PA w Sosnowcu :) w sprawie Azulki oczywiście :) Quote
Martika&Aischa Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 dodatkowe zdjęcia naszej szylkretki :) Quote
paula_t Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Buba, która jest u mnie w BDT: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251863-Ma%C5%82a-kluska-szuka-domu-szczeniak-do-adopcji ; bardzo proszę o udostępnianie: https://www.facebook.com/events/306038932877740/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1 Quote
ewu Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Pani z Sosnowca zadzwoniła do mnie i następnego dnia potwierdziła ,że bardzo chcę poznać Azunię. Trzymajcie kciuki:) Quote
ewu Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dodatkowe zdjęcia naszej szylkretki :) Kicia wypiękniała:) Quote
Marysia R. Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Martika@Aischa napisał(a):w niedzielę wizyta PA w Sosnowcu :) w sprawie Azulki oczywiście :) No to trzymamy kciuki:) Quote
Martika&Aischa Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Domek brzmi naprawdę fajnie :) Azunia miała by do towarzystwa 2 kociaki i psiego kolegę :) spokojna dzielnica domków jednorodzinnych :) oby się udało i psiaki się dogadały :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Marysia O. napisał(a):Zaglądam i czekam na wieści:) mam dobre przeczucia ;) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Dziewczynki niestety :( domek naprawdę fantastyczny. Piękny duży ogrodzony teren. Ludzie przesympatyczni. Niestety to nie domek dla naszej Azuni. Państwo mają 2 letniego wyżła ...chłopak ma ADHD ;) wesoły ...energiczny ....bardzo bardzo zainteresowany naszą panienką ;) Azulka próbowała go albo ignorowac albo ustawiac do pionu i nawet jej się to udawało ;) Jednak te gabaryty ...hmmm....Państwo byli przekonani że Azunia jest zdecydowanie większa. Boją się żeby Vigor nie zrobił jej krzywdy. Poza tym obawiam się że Aza bez problemów przecisnęłaby się przez ogrodzenie. Cały czas szukała drogi ucieczki i to był problem. Państwo oboje pracują więc mama Pani ( staruszka) mogła by sobie z Azunią nie poradzic i jej nie upilnowac. Za dużo było obaw i z naszej strony i z Państwa strony aby Azulka mogła tam zamieszkac. No nic ...nie poddajemy się i szukamy dalej :) Quote
ewu Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Dziewczynki niestety :( domek naprawdę fantastyczny. Piękny duży ogrodzony teren. Ludzie przesympatyczni. Niestety to nie domek dla naszej Azuni. Państwo mają 2 letniego wyżła ...chłopak ma ADHD ;) wesoły ...energiczny ....bardzo bardzo zainteresowany naszą panienką ;) Azulka próbowała go albo ignorowac albo ustawiac do pionu i nawet jej się to udawało ;) Jednak te gabaryty ...hmmm....Państwo byli przekonani że Azunia jest zdecydowanie większa. Boją się żeby Vigor nie zrobił jej krzywdy. Poza tym obawiam się że Aza bez problemów przecisnęłaby się przez ogrodzenie. Cały czas szukała drogi ucieczki i to był problem. Państwo oboje pracują więc mama Pani ( staruszka) mogła by sobie z Azunią nie poradzic i jej nie upilnowac. Za dużo było obaw i z naszej strony i z Państwa strony aby Azulka mogła tam zamieszkac. No nic ...nie poddajemy się i szukamy dalej :) No to szukamy.... Quote
paula_t Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ehhhh, szkoda :( Z tego co Basia mówiła to wydawał się to być naprawdę fajny domek, Azunia miałaby tam dobrze, a wizyta tylko to potwierdziła, tylko okazało się, że jednak to nie jest domek dla tego konkretnego psiaka. A Państwo nie chcą adoptować innego, skoro są już po wizycie? Proponowałyście Im to? Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 paula_t napisał(a):Ehhhh, szkoda :( Z tego co Basia mówiła to wydawał się to być naprawdę fajny domek, Azunia miałaby tam dobrze, a wizyta tylko to potwierdziła, tylko okazało się, że jednak to nie jest domek dla tego konkretnego psiaka. A Państwo nie chcą adoptować innego, skoro są już po wizycie? Proponowałyście Im to? Pauluś kochana oczywiście że chcą :) szukamy dla Państwa suni do 4 latek :) w okolicy 20 kg :) tak aby nie była ani za duża ani za mała :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 paula_t napisał(a):Super :) No to moja mała póki co odpada ;) oj wydaje mi się że dziewczynka wyrośnie na dużo dużo większą niż 20 kg ;) ona bardziej pod ONeczkę a Pani bardzo boi się owczarków ;) Quote
Livka Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Martiko u sylwiji jest taka ślicznotka - Tola :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Livko kochana podeślę Państwu sunieczkę :) mogę prosic jeszcze jakiś opis dziewczynki ??? Quote
Recommended Posts