Martika&Aischa Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Paulo ja się kompletnie na tym nie znam :(:(:( o ogłoszenia zawsze proszę lub wykupuję na bazarkach ogłoszeniowych. Quote
paula_t Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Paulo ja się kompletnie na tym nie znam :(:(:( o ogłoszenia zawsze proszę lub wykupuję na bazarkach ogłoszeniowych.[/QUOTE] Ja robię na tych pozostałych portalach tak "na wszelki wypadek", bo i tak jak dzwonią ludzie, to praktycznie z kilku tych najważniejszych:roll: Quote
ewu Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Dziewczyny wybaczcie ale jestem poza domem i dopiero od 8-go będę regularnie na dogo:) Kotki maja wątki na Miau ale nie bardzo umiem się zalogować z cudzego kompa. Miałam stare konto i mój komputer logował mnie automatycznie....Niestety nie pamiętam hasła... Jak wrócę będę tam działać. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Kociaki zapraszają na bazarek różności :):):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/250740-Mega-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-markowe-ubrania-dodatki-%29-totalny-misz-masz-%29-08-02-20-00 Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ewu']Dziewczyny wybaczcie ale jestem poza domem i dopiero od 8-go będę regularnie na dogo:) Kotki maja wątki na Miau ale nie bardzo umiem się zalogować z cudzego kompa. Miałam stare konto i mój komputer logował mnie automatycznie....Niestety nie pamiętam hasła... Jak wrócę będę tam działać.[/QUOTE] ewu wejdź na pocztę i sprawdź czy ogłoszenia nie wymagają aktywacji. Quote
bahlsa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Moich nie trzeba aktywować, ogłaszam na siebie a w treści ogłoszenia podaję namiary na osobę do kontaktu. Jeżeli jednak na jakimś portalu ogłoszeniowym nie ma możliwości wkleić danych kontaktowych, to - gdy przychodzi zapytanie - przesyłam na adres mailowy. Ponadto mam możliwość przedłużania ogłoszeń. Pilnuję ogłoszonego przeze mnie zwierzaka do momentu aż przeczytam na wątku, że znalazł dom. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='bahlsa']Moich nie trzeba aktywować, ogłaszam na siebie a w treści ogłoszenia podaję namiary na osobę do kontaktu. Jeżeli jednak na jakimś portalu ogłoszeniowym nie ma możliwości wkleić danych kontaktowych, to - gdy przychodzi zapytanie - przesyłam na adres mailowy. Ponadto mam możliwość przedłużania ogłoszeń. Pilnuję ogłoszonego przeze mnie zwierzaka do momentu aż przeczytam na wątku, że znalazł dom.[/QUOTE] :calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
paula_t Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Pełen profesjonalizm:loveu: Przepraszam za off'a, ale szukamy czegokolwiek dla psiaka znalezionego z łańcuchem na szyi. Mamy dwa dni, inaczej czego go schronisko w Nowym Targu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post21839362 Quote
kolejna kobietka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Kociaki zapraszają na bazarek różności :):):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/250740-Mega-bazarek-różności-)-markowe-ubrania-dodatki-)-totalny-misz-masz-)-08-02-20-00 Lecę lecę :lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Lecę lecę :lol:[/QUOTE] zapraszamy :lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nasza czarnulka ma szanse na domek w Krakowie :) jutro odbędzie się wizyta PA :) Domek brzmi świetnie :) Dziewczynki trzymajcie proszę kciuki :) Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 No i żeby nie było za dobrze to oczywiście musi się coś dziac :( Drugiej dziewczynce po sterylizacji sączy się rana i obok rany rośnie jakiś guz :( Jutro Pani Ula pójdzie z małą do weterynarza :( mam nadzieję że to nic groźnego :( prosimy o kciuki!!!!! Quote
paula_t Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Trzymam kciuki za obie panienki! Oby tylko w przypadku drugiej czarnuszki nie okazało się nic poważnego :( Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='paula_t']Trzymam kciuki za obie panienki! Oby tylko w przypadku drugiej czarnuszki nie okazało się nic poważnego :([/QUOTE] Pauluś ślicznie Ci dziękuję :) kciukasy bardzo bardzo potrzebne :) Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']No i żeby nie było za dobrze to oczywiście musi się coś dziac :( Drugiej dziewczynce po sterylizacji sączy się rana i obok rany rośnie jakiś guz :( Jutro Pani Ula pójdzie z małą do weterynarza :( mam nadzieję że to nic groźnego :( prosimy o kciuki!!!!! sytuacja wyglda zle :( kotka ma duza przepukline i z pewnoscia doszlo juz do zrostu jelit. Kotka musi przejsc natychmiast kolejna operacje !!! Wet w Bedzinie nie chce sie jej podjac jego zdaniem kotka powinna przejsc kolejna operacje w gabinecie w ktorym byla sterylizowana :(:(:( Pani dr powiedziala ze sytuacja jest bardzo powazna i musi to nastapic jak najszybciej!!! Cale szczescie Ewu jutro wraca z Niemiec. Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Kotka za godzine zostanie przewieziona do Gabinetu weterynaryjnego w Gliwicach. Quote
Marysia R. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Biedna koteczka, trzymam kciuki za udaną operację! Oby wszystko było dobrze. I czekam na wieści z wizyty pa dla czarulki, oby jej się udało:kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Marysia O.']Biedna koteczka, trzymam kciuki za udaną operację! Oby wszystko było dobrze. I czekam na wieści z wizyty pa dla czarulki, oby jej się udało:kciuki:[/QUOTE] Marysiu fałszywy alarm !!!!!!!! stanęłyśmy z ewu na głowie aby mała jak najszybciej dotarła do lecznicy w Gliwicach. Mam ochotę strzelic bez ostrzeżenia do Pani dr w Będzinie !!! To zwykły krwiak nic więcej. A pytałam przez telefon dwa razy czy to na pewno nie krwiak ??? Pani że absolutnie kotkę natychmiast trzeba operowac!!! Quote
bahlsa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 super wiadomość :) druga będzie też dobra :) Quote
paula_t Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Uffff, jak dobrze, że zdecydowałyście się na konsultację u innego weta i diagnoza się nie potwierdziła :) Marticzko, wiesz cokolwiek w sprawie wizyty PA? Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='paula_t']Uffff, jak dobrze, że zdecydowałyście się na konsultację u innego weta i diagnoza się nie potwierdziła :) Marticzko, wiesz cokolwiek w sprawie wizyty PA?[/QUOTE] Domek wypadł świetnie :) w sobotę mała wyruszy do domku po nowe lepsze życie :) dogrywamy transport a raczej go szukamy ;) Malutka będzie miała domek w Krakowie :):):) Ciocia bahlsa pięknie dziękuję za wizytę i relację :loveu::loveu::loveu: Quote
bahlsa Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 oj, tam. wiesz, że nie ma za co :). a koty karmi się gotowanym? ;) ogłoszenia ściągnę jak kocinka będzie już w domku. Quote
Marysia R. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu fałszywy alarm !!!!!!!! stanęłyśmy z ewu na głowie aby mała jak najszybciej dotarła do lecznicy w Gliwicach. Mam ochotę strzelic bez ostrzeżenia do Pani dr w Będzinie !!! To zwykły krwiak nic więcej. A pytałam przez telefon dwa razy czy to na pewno nie krwiak ??? Pani że absolutnie kotkę natychmiast trzeba operowac!!![/QUOTE] Ufffffff. Co do doktora z Będzina to szkoda gadać. W sumie dobrze, że nie podjął się operować bo byłby niezły cyrk gdyby otworzył kotkę a tam zamiast dramatycznej przepukliny zwykły krwiak. Mógłby się rozczarować:diabloti: [quote name='Martika@Aischa']Domek wypadł świetnie :) w sobotę mała wyruszy do domku po nowe lepsze życie :) dogrywamy transport a raczej go szukamy ;) Malutka będzie miała domek w Krakowie :):):) Ciocia bahlsa pięknie dziękuję za wizytę i relację :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Super, ogromnie się cieszę, że kicia będzie miała domek:multi: Quote
paula_t Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Wspaniale!:multi: Bahlsa masz szczęśliwą rękę :) Quote
Recommended Posts