Jump to content
Dogomania

Dramatyczna sytuacja Pani Uli i jej zwierzaków.......pomocy.....

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Paulo ja się kompletnie na tym nie znam :(:(:( o ogłoszenia zawsze proszę lub wykupuję na bazarkach ogłoszeniowych.[/QUOTE]

Ja robię na tych pozostałych portalach tak "na wszelki wypadek", bo i tak jak dzwonią ludzie, to praktycznie z kilku tych najważniejszych:roll:

Posted

Dziewczyny wybaczcie ale jestem poza domem i dopiero od 8-go będę regularnie na dogo:)
Kotki maja wątki na Miau ale nie bardzo umiem się zalogować z cudzego kompa.
Miałam stare konto i mój komputer logował mnie automatycznie....Niestety nie pamiętam hasła...
Jak wrócę będę tam działać.

Posted

[quote name='ewu']Dziewczyny wybaczcie ale jestem poza domem i dopiero od 8-go będę regularnie na dogo:)
Kotki maja wątki na Miau ale nie bardzo umiem się zalogować z cudzego kompa.
Miałam stare konto i mój komputer logował mnie automatycznie....Niestety nie pamiętam hasła...
Jak wrócę będę tam działać.[/QUOTE]

ewu wejdź na pocztę i sprawdź czy ogłoszenia nie wymagają aktywacji.

Posted

Moich nie trzeba aktywować, ogłaszam na siebie a w treści ogłoszenia podaję namiary na osobę do kontaktu. Jeżeli jednak na jakimś portalu ogłoszeniowym nie ma możliwości wkleić danych kontaktowych, to - gdy przychodzi zapytanie - przesyłam na adres mailowy. Ponadto mam możliwość przedłużania ogłoszeń. Pilnuję ogłoszonego przeze mnie zwierzaka do momentu aż przeczytam na wątku, że znalazł dom.

Posted

[quote name='bahlsa']Moich nie trzeba aktywować, ogłaszam na siebie a w treści ogłoszenia podaję namiary na osobę do kontaktu. Jeżeli jednak na jakimś portalu ogłoszeniowym nie ma możliwości wkleić danych kontaktowych, to - gdy przychodzi zapytanie - przesyłam na adres mailowy. Ponadto mam możliwość przedłużania ogłoszeń. Pilnuję ogłoszonego przeze mnie zwierzaka do momentu aż przeczytam na wątku, że znalazł dom.[/QUOTE]

:calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

No i żeby nie było za dobrze to oczywiście musi się coś dziac :( Drugiej dziewczynce po sterylizacji sączy się rana i obok rany rośnie jakiś guz :( Jutro Pani Ula pójdzie z małą do weterynarza :( mam nadzieję że to nic groźnego :( prosimy o kciuki!!!!!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No i żeby nie było za dobrze to oczywiście musi się coś dziac :( Drugiej dziewczynce po sterylizacji sączy się rana i obok rany rośnie jakiś guz :( Jutro Pani Ula pójdzie z małą do weterynarza :( mam nadzieję że to nic groźnego :( prosimy o kciuki!!!!!

sytuacja wyglda zle :( kotka ma duza przepukline i z pewnoscia doszlo juz do zrostu jelit. Kotka musi przejsc natychmiast kolejna operacje !!! Wet w Bedzinie nie chce sie jej podjac jego zdaniem kotka powinna przejsc kolejna operacje w gabinecie w ktorym byla sterylizowana :(:(:( Pani dr powiedziala ze sytuacja jest bardzo powazna i musi to nastapic jak najszybciej!!! Cale szczescie Ewu jutro wraca z Niemiec.

Posted

[quote name='Marysia O.']Biedna koteczka, trzymam kciuki za udaną operację! Oby wszystko było dobrze.
I czekam na wieści z wizyty pa dla czarulki, oby jej się udało:kciuki:[/QUOTE]

Marysiu fałszywy alarm !!!!!!!! stanęłyśmy z ewu na głowie aby mała jak najszybciej dotarła do lecznicy w Gliwicach. Mam ochotę strzelic bez ostrzeżenia do Pani dr w Będzinie !!! To zwykły krwiak nic więcej.
A pytałam przez telefon dwa razy czy to na pewno nie krwiak ??? Pani że absolutnie kotkę natychmiast trzeba operowac!!!

Posted

[quote name='paula_t']Uffff, jak dobrze, że zdecydowałyście się na konsultację u innego weta i diagnoza się nie potwierdziła :)

Marticzko, wiesz cokolwiek w sprawie wizyty PA?[/QUOTE]

Domek wypadł świetnie :) w sobotę mała wyruszy do domku po nowe lepsze życie :) dogrywamy transport a raczej go szukamy ;)
Malutka będzie miała domek w Krakowie :):):)
Ciocia bahlsa pięknie dziękuję za wizytę i relację :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu fałszywy alarm !!!!!!!! stanęłyśmy z ewu na głowie aby mała jak najszybciej dotarła do lecznicy w Gliwicach. Mam ochotę strzelic bez ostrzeżenia do Pani dr w Będzinie !!! To zwykły krwiak nic więcej.
A pytałam przez telefon dwa razy czy to na pewno nie krwiak ??? Pani że absolutnie kotkę natychmiast trzeba operowac!!![/QUOTE]

Ufffffff. Co do doktora z Będzina to szkoda gadać. W sumie dobrze, że nie podjął się operować bo byłby niezły cyrk gdyby otworzył kotkę a tam zamiast dramatycznej przepukliny zwykły krwiak. Mógłby się rozczarować:diabloti:

[quote name='Martika@Aischa']Domek wypadł świetnie :) w sobotę mała wyruszy do domku po nowe lepsze życie :) dogrywamy transport a raczej go szukamy ;)
Malutka będzie miała domek w Krakowie :):):)
Ciocia bahlsa pięknie dziękuję za wizytę i relację :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Super, ogromnie się cieszę, że kicia będzie miała domek:multi: