Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Złośnica, dziękujemy za ogłoszenia dla Tinki. :iloveyou:
Znalazłam na bazarku od Kejciu... ;);)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252924-koooniec-rozliczam-%21%21%21-20-OG%C5%81OSZE%C5%83-3-Z%C5%81-%21%21%21%21%21/page18[/url]

Posted

Ja też bardzo dziękuję za ogłoszenia :lol:. Wszystko co przyszło mi na skrzynkę aktywowałam :lol:.
Trzymamy kciuki za ten jeden, jedyny telefon ...

Posted

[quote name='Elisabeta']Nie pomyślałam. Przecież Złośnica podała Twój mail, Alfa. :smile:
A ja myślałam, że odkrywam Amerykę... :oops::oops:[/QUOTE]
Ameryki nie odkryłaś ale mi bardzo ułatwiłaś życie :buzi:. Jak przyszły te aktywacja to co ja się nazastanawiałam skąd te ogloszenia :hmmmm:. W końcu stwierdziłąm, że ponieważ nie pamiętam to muszę poszukać informacji na wątku Tinki. I tam od razu trafiłam na Twoją informację, dzięki czemu nie musiałam się przekopywać przez ostatnie strony :lol:.

Posted

Alfa, cieszę się, że mogłam Ci pomóc. :gent: I polecam się na przyszłość. :loveu:

Złośnico, chciałaś nas zaskoczyć... ;) Nie pomyślałaś, że będę o świcie buszować po bazarku Kejciu. :diabloti:

Posted

A ja nie wiedziałam, że są jakieś linki aktywacyjne :roll: Myślałam, że tan email to tylko do kontaktu w sprawie Tinki, a tu takie rzeczy.

Będziemy się cieszyć jak ogłoszenia zaowocują a Tinka bedzie się pakować do domku, swojego, własnego :)

Posted

Trzymamy kciuki za domek - ważne żeby ktos Tinke wypatrzył i pokochał :lol:.

A teraz trochę o finansach. Od ostatniego rozliczenia wpłynęło na konto Tinki:
- od Agat21 20 zł. / za dwa miesiące/,
- od Jolanty08 10 zł.,
- od Nikusia 10 zł.,
- od Livki 10 zł.
- od Magdy222 10 zł.
- od Certusowej 30 zł.,
- od Marudy666 10 zł.,
- od Dulskiej 20 zł.,
- od Pauli_t 5 zł.
Razem: 125 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! [/B]W tym czasie zapłaciłam Kasi za hotelik 350 zł. i dziś Tinka ma na koncie 764,85 zł.

Posted

Kochana, Alfo... A może to są godziny, o których chodzę spac... Czyli troszkę później od Ciebie. :diabloti:
Żartuję. I też mam dreszcze, jak widzę godziny, gdy na Dogomanii gaszą światło. He he he.
A o 5.30 na Dogo jest zawsze kilka osób. Już kilka nicków kojarzę z Nowych Postów. :-)
Zajrzyj kiedyś do nas o poranku... :razz:

Posted

[quote name='Jasza']Ta pora ma jedną zaletę.
Mianowicie upał nie doskwiera aż tak bardzo ;)

Tinka - do cienia :razz:[/QUOTE]

Odkąd zaczęły się upały to my też wstajemy o 5:40 :-) i na spacer do lasu z psiakami - zawsze tam troszkę chłodniej ale trzeba się ubrać "cieplej" bo znowu zaczęła się plaga komarów :angryy:

Posted

Dzień dobry, Tinko. :smile:
Kasiu, w tym roku komary to prawdziwa plaga...
Są takie miejsca na moim osiedlu, gdzie tną w biały dzień w pełnym słońcu. :shake:
Mimo wszystko dobrego spaceru. :smile:

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Odkąd zaczęły się upały to my też wstajemy o 5:40 :-) i na spacer do lasu z psiakami - zawsze tam troszkę chłodniej ale trzeba się ubrać "cieplej" bo znowu zaczęła się plaga komarów :angryy:[/QUOTE]

Już widzę mojego wstającego o 5.40:D Dzisiaj TŻ przed 8 go ściągał na poranny spacer, bo jak tylko zapytał: "Bandziorek, idziemy na spacerek?", to Bandzior podniósł głowę, popatrzył z wyrzutem i z powrotem dup na kołdrę :D