paula_t Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Przed chwilką poleciała moja skromna deklaracja Tinkowa :) Quote
Elisabeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Złośnica, dziękujemy za ogłoszenia dla Tinki. :iloveyou: Znalazłam na bazarku od Kejciu... ;);) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252924-koooniec-rozliczam-%21%21%21-20-OG%C5%81OSZE%C5%83-3-Z%C5%81-%21%21%21%21%21/page18[/url] Quote
AlfaLS Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Ja też bardzo dziękuję za ogłoszenia :lol:. Wszystko co przyszło mi na skrzynkę aktywowałam :lol:. Trzymamy kciuki za ten jeden, jedyny telefon ... Quote
Elisabeta Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Nie pomyślałam. Przecież Złośnica podała Twój mail, Alfa. :smile: A ja myślałam, że odkrywam Amerykę... :oops::oops: Quote
AlfaLS Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 [quote name='Elisabeta']Nie pomyślałam. Przecież Złośnica podała Twój mail, Alfa. :smile: A ja myślałam, że odkrywam Amerykę... :oops::oops:[/QUOTE] Ameryki nie odkryłaś ale mi bardzo ułatwiłaś życie :buzi:. Jak przyszły te aktywacja to co ja się nazastanawiałam skąd te ogloszenia :hmmmm:. W końcu stwierdziłąm, że ponieważ nie pamiętam to muszę poszukać informacji na wątku Tinki. I tam od razu trafiłam na Twoją informację, dzięki czemu nie musiałam się przekopywać przez ostatnie strony :lol:. Quote
Elisabeta Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Alfa, cieszę się, że mogłam Ci pomóc. :gent: I polecam się na przyszłość. :loveu: Złośnico, chciałaś nas zaskoczyć... ;) Nie pomyślałaś, że będę o świcie buszować po bazarku Kejciu. :diabloti: Quote
agat21 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Moja skromna deklaracja poleciała parę dni temu. Głaski dla Tinusi :) Quote
złośnica93 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 A ja nie wiedziałam, że są jakieś linki aktywacyjne :roll: Myślałam, że tan email to tylko do kontaktu w sprawie Tinki, a tu takie rzeczy. Będziemy się cieszyć jak ogłoszenia zaowocują a Tinka bedzie się pakować do domku, swojego, własnego :) Quote
AlfaLS Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Trzymamy kciuki za domek - ważne żeby ktos Tinke wypatrzył i pokochał :lol:. A teraz trochę o finansach. Od ostatniego rozliczenia wpłynęło na konto Tinki: - od Agat21 20 zł. / za dwa miesiące/, - od Jolanty08 10 zł., - od Nikusia 10 zł., - od Livki 10 zł. - od Magdy222 10 zł. - od Certusowej 30 zł., - od Marudy666 10 zł., - od Dulskiej 20 zł., - od Pauli_t 5 zł. Razem: 125 zł. [B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!! [/B]W tym czasie zapłaciłam Kasi za hotelik 350 zł. i dziś Tinka ma na koncie 764,85 zł. Quote
AlfaLS Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Elisabeta - jak widzę codziennie te godziny o któych Ty odwiedzasz Tinkę - to nie ukrywam że mam dreszcze :evil_lol:. Quote
Elisabeta Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Kochana, Alfo... A może to są godziny, o których chodzę spac... Czyli troszkę później od Ciebie. :diabloti: Żartuję. I też mam dreszcze, jak widzę godziny, gdy na Dogomanii gaszą światło. He he he. A o 5.30 na Dogo jest zawsze kilka osób. Już kilka nicków kojarzę z Nowych Postów. :-) Zajrzyj kiedyś do nas o poranku... :razz: Quote
Elisabeta Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Dzień dobry, Alfa... Fajnie, że jesteś. Widzisz. jaki piękny jest świat o tej porze?... :evil_lol: Quote
Jasza Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ta pora ma jedną zaletę. Mianowicie upał nie doskwiera aż tak bardzo ;) Tinka - do cienia :razz: Quote
kasiainat Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Jasza']Ta pora ma jedną zaletę. Mianowicie upał nie doskwiera aż tak bardzo ;) Tinka - do cienia :razz:[/QUOTE] Odkąd zaczęły się upały to my też wstajemy o 5:40 :-) i na spacer do lasu z psiakami - zawsze tam troszkę chłodniej ale trzeba się ubrać "cieplej" bo znowu zaczęła się plaga komarów :angryy: Quote
Elisabeta Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Kasiu, w tym roku komary to prawdziwa plaga... Są takie miejsca na moim osiedlu, gdzie tną w biały dzień w pełnym słońcu. :shake: Mimo wszystko dobrego spaceru. :smile: Quote
paula_t Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='kasiaprzystał']Odkąd zaczęły się upały to my też wstajemy o 5:40 :-) i na spacer do lasu z psiakami - zawsze tam troszkę chłodniej ale trzeba się ubrać "cieplej" bo znowu zaczęła się plaga komarów :angryy:[/QUOTE] Już widzę mojego wstającego o 5.40:D Dzisiaj TŻ przed 8 go ściągał na poranny spacer, bo jak tylko zapytał: "Bandziorek, idziemy na spacerek?", to Bandzior podniósł głowę, popatrzył z wyrzutem i z powrotem dup na kołdrę :D Quote
Recommended Posts