Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakbym wiedziała że moje następne dziecko by tak szybko rosło to może bym się skusiła na drugie :evil_lol:
torcik mega apetyczny... chyba skoczę po babeczkę owocową do cukierni ;)

Posted

A jaki dobry ten tort :loveu: wyszedł mi idealny w smaku.

Jeszcze po kawałju mam na dzisiaj i po kawałku dla sąsiadki bo talerz mi pozyczyła- nie miałam nic na czym mogłabym zrobic i podac torta :D

Psa ucze na muzykanta :D Dostalismy takie mini pianinko od chrzesnicy TŻta. pote Wam pokaze zabawke na YT bo mam filmik jak ona gra i nagle jebut na ziemie :D Film kiepskiej jakosci, ale cóż... :)

Posted

Dzisiaj pierwsza nauka gry na pianinku :)Rico trochę jarzy ze musi lapa tam walnąć, wtedy to zagra i zostanie parówkę :D
dzisiaj ppbiegal tez na ogródku przez te cpsie do agility z biedronki teram są juz po 8zl, woec mamie lazalam szukać jeszcze slalomu bo mowila ze jeden byl i kedna hopka jeszcze, wlasnie po te smieszne 8zl. Literówki bo na telefonie jestem:)

Mam tez filmik jak Hanka zacoesza bo pies szczeka :D pies dziwnie reaguje na "łut łut" wyje i piszczy, czasem szczelnie.
nie wiem czemu, tylko na to tak reaguje. Merda ogonem i piszczowyje...

Posted

Wkręciliście się w klikanie, suuuper. Teraz szykuj się na psiego Chopina w domu :loveu:
Psy genialne dźwięki czasem wydają, mój śmiesznie reaguje na szczekające psy z filmików :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Mogłaś sąsiadne dac talerz nie umyty , wylizala by i by myć nie musiała a by zobaczyła jak smakował , a nas poczęstowac jej kawałkiem :evil_lol:[/QUOTE]

Jaka dowcipna Aga :diabloti:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Chyba CIĘŻARNA:D słodkości jej sie zachcialo i o... Marzy :)Aga, ogórka tez chces?:loveu:[/QUOTE]

Przez zakiszonego ogóra jest ciężarna, więc :diabloti:

[quote name='dOgLoV']dowcipna to ja jeszcze długo nie będe :eviltong:[/QUOTE]

Jutro będziesz u doktorka dowcipna :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Przez zakiszonego ogóra jest ciężarna, więc :diabloti:

Jutro będziesz u doktorka dowcipna :diabloti:[/QUOTE]

Jak zaszlam a jeszcze nie wiedziałam to w*******....am cały słoik kiszonych ogórków a na obiad śledzie w occie z frytkami z ketchupem :evil_lol:

Fakt :evil_lol:

Posted

ja się tylko zastanawiałam czy w ogóle ruszy to dogo i jak bedzie wyglądac świat bez niego :D pewnie było by nudno i musiały byśmy założyc sobie swoje forum pogaduszkowe :D

Posted

ja się tylko zastanawiałam czy w ogóle ruszy to dogo i jak bedzie wyglądac świat bez niego :D pewnie było by nudno i musiały byśmy założyc sobie swoje forum pogaduszkowe :D

Tylko weź odnajdź potem wszystkich ;p ja przez brak dogo siedzialam na forum chustowym i kupilam chuste... xD

Posted

Wiekszość osob ma fb do niektórych mam telefony a podejrzewam ze inni z kolei mają do innych  :megagrin: dały bysmy rade sie jakoś odnaleźć :D ja ostatnio oglądałam nosidełka takie zakładane na ramiona dla dzieci ale ceny mnie powaliły  :siara:

Posted

Nosidła są dla siedzących, ale mei tai kupic juz za 150zł fajny a i używki taniej :D Tez mi sie marzyła kiedys TULA ale 400zł to nieeee :D kupiłam juz chuste druga a myslalam ze jedna mi styknie ;p 

Posted

A ja to raczej i tak nie będe nosiła dziecka w chustach , ja musze sie zaopatrzyć w stelaż do roweru i w siodełko , ale to też dla takiego większego dziecka już siedzącego , jakoś wole jeździć rowerem niż chodzić ;)

Posted

Powoli zaczynam ogarniać nowe dogo, ale nadal mi się nie podoba. Przede wszystkim wkurzające jest że w subskrypcjach nie znikają wątki które się już przeczytało..

I tak nie miałam czasu na dogo, więc nawet nie odczułam zbytnio nieobecności forum. Dzisiaj też tylko chwilkę jestem i idziemy się szczepić :(

Pochwal się jaki kolor nowej chusty masz ;)