agutka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 jakbym wiedziała że moje następne dziecko by tak szybko rosło to może bym się skusiła na drugie :evil_lol: torcik mega apetyczny... chyba skoczę po babeczkę owocową do cukierni ;) Quote
Małgonia Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 A jaki dobry ten tort :loveu: wyszedł mi idealny w smaku. Jeszcze po kawałju mam na dzisiaj i po kawałku dla sąsiadki bo talerz mi pozyczyła- nie miałam nic na czym mogłabym zrobic i podac torta :D Psa ucze na muzykanta :D Dostalismy takie mini pianinko od chrzesnicy TŻta. pote Wam pokaze zabawke na YT bo mam filmik jak ona gra i nagle jebut na ziemie :D Film kiepskiej jakosci, ale cóż... :) Quote
Ty$ka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Jaki pyszny torcik :loveu: [url]http://zmniejszacz.pl/zdjecie/168/892865_WP_20140903_016.jpg[/url] czyścioch :D Quote
Erykowa Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Tort cudny i na pewno sliczny a Hania w chuście przesłodka :) Quote
marta1624 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Tort świetny, a śliwka... :D I Rico bąbelkowiec... Ale sję tu dzieje :) Quote
Małgonia Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Dzisiaj pierwsza nauka gry na pianinku :)Rico trochę jarzy ze musi lapa tam walnąć, wtedy to zagra i zostanie parówkę :D dzisiaj ppbiegal tez na ogródku przez te cpsie do agility z biedronki teram są juz po 8zl, woec mamie lazalam szukać jeszcze slalomu bo mowila ze jeden byl i kedna hopka jeszcze, wlasnie po te smieszne 8zl. Literówki bo na telefonie jestem:) Mam tez filmik jak Hanka zacoesza bo pies szczeka :D pies dziwnie reaguje na "łut łut" wyje i piszczy, czasem szczelnie. nie wiem czemu, tylko na to tak reaguje. Merda ogonem i piszczowyje... Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Mogłaś sąsiadne dac talerz nie umyty , wylizala by i by myć nie musiała a by zobaczyła jak smakował , a nas poczęstowac jej kawałkiem :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Wkręciliście się w klikanie, suuuper. Teraz szykuj się na psiego Chopina w domu :loveu: Psy genialne dźwięki czasem wydają, mój śmiesznie reaguje na szczekające psy z filmików :D Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Mogłaś sąsiadne dac talerz nie umyty , wylizala by i by myć nie musiała a by zobaczyła jak smakował , a nas poczęstowac jej kawałkiem :evil_lol:[/QUOTE] Jaka dowcipna Aga :diabloti: Quote
Małgonia Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Jaka dowcipna Aga :diabloti:[/QUOTE] Chyba CIĘŻARNA:D słodkości jej sie zachcialo i o... Marzy :)Aga, ogórka tez chces?:loveu: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Jaka dowcipna Aga :diabloti:[/QUOTE] dowcipna to ja jeszcze długo nie będe :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='Panna Cotta']Chyba CIĘŻARNA:D słodkości jej sie zachcialo i o... Marzy :)Aga, ogórka tez chces?:loveu:[/QUOTE] Przez zakiszonego ogóra jest ciężarna, więc :diabloti: [quote name='dOgLoV']dowcipna to ja jeszcze długo nie będe :eviltong:[/QUOTE] Jutro będziesz u doktorka dowcipna :diabloti: Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 [quote name='magdabroy']Przez zakiszonego ogóra jest ciężarna, więc :diabloti: Jutro będziesz u doktorka dowcipna :diabloti:[/QUOTE] Jak zaszlam a jeszcze nie wiedziałam to w*******....am cały słoik kiszonych ogórków a na obiad śledzie w occie z frytkami z ketchupem :evil_lol: Fakt :evil_lol: Quote
marta1624 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 To ja się przebiję wśród jedzeniowego tematu :D- czemu w moich biedronach już nie ma :( I czemu taka mała działka :D Quote
Małgonia Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 NO W KOŃCU DZIAŁA! Umierałam bez Was :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ja się tylko zastanawiałam czy w ogóle ruszy to dogo i jak bedzie wyglądac świat bez niego :D pewnie było by nudno i musiały byśmy założyc sobie swoje forum pogaduszkowe :D Quote
Małgonia Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 ja się tylko zastanawiałam czy w ogóle ruszy to dogo i jak bedzie wyglądac świat bez niego :D pewnie było by nudno i musiały byśmy założyc sobie swoje forum pogaduszkowe :D Tylko weź odnajdź potem wszystkich ;p ja przez brak dogo siedzialam na forum chustowym i kupilam chuste... xD Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Wiekszość osob ma fb do niektórych mam telefony a podejrzewam ze inni z kolei mają do innych :megagrin: dały bysmy rade sie jakoś odnaleźć :D ja ostatnio oglądałam nosidełka takie zakładane na ramiona dla dzieci ale ceny mnie powaliły :siara: Quote
Małgonia Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Nosidła są dla siedzących, ale mei tai kupic juz za 150zł fajny a i używki taniej :D Tez mi sie marzyła kiedys TULA ale 400zł to nieeee :D kupiłam juz chuste druga a myslalam ze jedna mi styknie ;p Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 A ja to raczej i tak nie będe nosiła dziecka w chustach , ja musze sie zaopatrzyć w stelaż do roweru i w siodełko , ale to też dla takiego większego dziecka już siedzącego , jakoś wole jeździć rowerem niż chodzić ;) Quote
Małgonia Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Jak dogo nie działało to miałam Wam tyle do opowiedzenia, a teraz nie wiem co pisać... :D Quote
łamAga Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Bo tak jest zawsze :D ja grałam cały czas w bubbles IQ na fb z nudów :D Quote
*Monia* Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Powoli zaczynam ogarniać nowe dogo, ale nadal mi się nie podoba. Przede wszystkim wkurzające jest że w subskrypcjach nie znikają wątki które się już przeczytało.. I tak nie miałam czasu na dogo, więc nawet nie odczułam zbytnio nieobecności forum. Dzisiaj też tylko chwilkę jestem i idziemy się szczepić :( Pochwal się jaki kolor nowej chusty masz ;) Quote
Recommended Posts