Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszunia557'][B]Nemi[/B] można ogłaszać, jak najbardziej na inne województwa, byle by dojazd nie przekroczył 300 km. Na pewno na województwa ościenne. Tekst ogłoszenia w poście #1 ;)[/QUOTE]
a dlaczego nie dalej? w razie czego, zawsze mozna poszukac transpotru?

Posted

[quote name='szyszunia557']A nie, można jeszcze dalej, zwłaszcza, jak domek sam po nią przyjedzie :cool3:[/QUOTE]
bywa i tak-Człowieki Froda sie zakochały w jamniorku i prawie caluśka Polskę po niego jechali :)

Posted

[quote name='agat21']Kciuki za dobry dom dla wyjątkowej suni! :loveu:[/QUOTE]
oj taaak...
swoją droga coś mi TZ coś ostatnio o Nemi wspominał...czy jest jeszcze...fotki chciał oglądać...
Musiałam powiedzieć-zapomnij-bo on baaardzo chce mieć swojego własnego psa-tylko,że...dbanie o niego spada na mnie i młodego....

Posted

Wykupilam pakiet ogloszen dla Nemi na bazarku u Ziutki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-II-edycja-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do-20-02-godz-22-00?p=21874500#post21874500[/url]

Posted

[quote name='Mattilu']Wykupilam pakiet ogloszen dla Nemi na bazarku u Ziutki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-II-edycja-OGŁOSZENIOWY-dla-mestudio-20-ogł-3-zł-do-20-02-godz-22-00?p=21874500#post21874500[/URL][/QUOTE]

Dziękuję bardzo :)

Matilu...czy ja gdzieś widziałam,że jesteś z okolicy Moseli?

Posted

[quote name='Mattilu']Tzn w Niemczech? U nas jest zielono i sielsko, ale straaaaasznie leje.[/QUOTE]
Tak, w Niemczech-jeżdzimy czasem na winobranie do pięknej miejscowości-Nittel się nazywa (ale głowy nie dam, czy poprawnie napisałam :( )
U nas jest wtedy jesień-czasem już nawet mroziki sie zdażają-a tam...pełnia lata :D

A teraz u mnie-wiosna prawie pełną gębusią :D w radio mówili,że bociany wracają-mam jedno gniazdo za oknem-jeszcze puste...ale z niecierpliwością czekam na ptaszyska (żurawie, czaple już widziałąm)

Posted

[quote name='szyszunia557']Gdzie ta wiosna :mad: U mnie -3 było dzisiaj ![/QUOTE]
bo Ty masz chyba zepsuty termometr ;) słonko świeci od rana, cieplutko...i pachnie wiosną :)

Posted

[B]szyszuniu[/B]-Nemi ma wykupiony pakiecik ogłoszeń...czy fotki + tekst+co-tam-jeszcze-potrzeba wyślesz Ziutce Ty, czy ja mam to zrobić? zakładam,że mejl i tel do Lucynki powinien być?

Posted

[quote name='Hope2'][B]szyszuniu[/B]-Nemi ma wykupiony pakiecik ogłoszeń...czy fotki + tekst+co-tam-jeszcze-potrzeba wyślesz Ziutce Ty, czy ja mam to zrobić? zakładam,że mejl i tel do Lucynki powinien być?[/QUOTE]
Aniu, mogę wysłać ;)

Posted

[quote name='szyszunia557']Aniu, mogę wysłać ;)[/QUOTE]
cudnie-bo nie fajnie byłoby się z rozpędu dublować ;)
W takim razie prosze, prześlij co trzeba komu trzeba :)

Posted

Ja wysłałam do Ziutki mejla z tekstem ogłoszenia z pierwszej strony wątku Nemi i zdjęcia w mejla wkleiłam, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, to może nie doszło:shake:

Posted

[quote name='Mattilu']Ja wysłałam do Ziutki mejla z tekstem ogłoszenia z pierwszej strony wątku Nemi i zdjęcia w mejla wkleiłam, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, to może nie doszło:shake:[/QUOTE]

Chyba trzeba dopytać? Chociaż...Ziutka zawalona robotą-i to JAKĄ!!! robi tyle dobrego dla piesów-szczerze ją podziwiam :)

A ja lecę zaktualizować finanse pannicy na pierwszej :)

Posted

[quote name='Mattilu']Ja wysłałam do Ziutki mejla z tekstem ogłoszenia z pierwszej strony wątku Nemi i zdjęcia w mejla wkleiłam, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, to może nie doszło:shake:[/QUOTE]
O, to dobrze, że jeszcze nie wysłałam, bo by się bałagan zrobił :crazyeye:
[B]Ziutka[/B] nie odpisuje ;) trzeba patrzeć na pierwszą stronę wątku czy dany psiak zrobiony ;)