Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi, kto umie "bazarkować" ;) ... ja mogę posłać trochę fantów=drobiazgów na bazarek. Quote
Dorothy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Kochani Malutka super, bardzo żywa, lazikuje, zwiedza, umie zawalczyc o swoje- jak Bert na nia wlazl przypadkiem to mu naszczekala z nagana cienkim głosikiem :p spi albo przy nas na podusi albo w legowisku, czuje sie jak u siebie w domu od poczatku :) jest malym dzielnym stworzonkiem. bardzo bola uszka- popiskuje. Wizyta u weta jutro 19:30. Przeslijcie zdjecia i opsy fantow lub same fanty zrobie bazarek na fb Quote
beataczl Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 kochany Tuptus ;) wiedzialam,ze sobie poradzi.:) szkoda mi Jej te uszka musza bolec faktycznie , wczesniej tez ciagle trzepala ta glowka i uszkami jak dobrze ze jutro bedzie ten wet z prawdziwego zdarzenia i pomoze Pudlisi...w koncu mozna Jej pomoc tak normalnie i jak trzeba trzymajcie sie cieplo! Quote
Poker Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Jak mała będzie miała na imię? Takie małe sunie z reguły ustawiają sobie duże psy, dzielne dziewczynki, chociaż psie, z ludzkimi to gorzej w walce o swoje :roll: Quote
Ewanka Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Dorothy']Kochani Malutka super, bardzo żywa, lazikuje, zwiedza, umie zawalczyc o swoje- jak Bert na nia wlazl przypadkiem to mu naszczekala z nagana cienkim głosikiem :p spi albo przy nas na podusi albo w legowisku, czuje sie jak u siebie w domu od poczatku :) jest malym dzielnym stworzonkiem. bardzo bola uszka- popiskuje. Wizyta u weta jutro 19:30. Przeslijcie zdjecia i opsy fantow lub[B][U] same fanty zrobie bazarek na fb[/U][/B][/QUOTE] Podaj proszę adres na PW, to wyślę trochę fantów, zawsze coś będzie na początek. Ciotki, może ktoś jednak by się tym zajął, tzn. zorganizowaniem bazarku? Dorothy zawalona robotą po pachy. Quote
beataczl Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 [quote name='Ewanka']Podaj proszę adres na PW, to wyślę trochę fantów, zawsze coś będzie na początek. Ciotki, może ktoś jednak by się tym zajął, tzn. zorganizowaniem bazarku? Dorothy zawalona robotą po pachy.[/QUOTE] juz sie chcialam podjac ale nie dochodza do mnie paczki itp. gina lub wracaja skad przyszly i stad sa same problemy tylko i niesnaski...stancja bez dzwonka zamkniete drzwi pierwsze na klucz i 4 rodziny tu wynajmuja. nawet zawiadomienia awizo nie otrzymalam kilka razy zeby na poczcie odebrac ...ja sie nie podejme bo fanty moga zginac Quote
Dorothy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Beata Ty juz dosc zrobilas wystarczy :) Quote
Dorothy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Sluchajcie ta lobuzica nas zachwyca :) przyjechala znajoma ze szczeniakiem, i Mala zachwycona latała za nim z wielka energia, dorosle psy ignoruje a nim byla tak zaabsorbowana ze ani na moment nie dala mu spokoju. Odmlodzona w mgnieniu oka :D Quote
Gosiapk Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zrobię zdjęcia fantów i w najbliższym czasie prześlę Ci Dorothy, obejrzysz i dasz znać, które chcesz wystawić. Aby było szybciej użyjesz moich zdjęć, jak ktoś coś kupi to pieniądze wpłaci Tobie, a mnie prześlesz adres i ja wyślę od siebie z poczty. Proszę tylko o zwrot za list polecony (ekonomiczny lub priorytet) i za kopertę bąbelkową. Quote
beataczl Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 to moze miec jeszcze wieksza energie ? :-o jestem w szoku jak Pudlisia dokazuje ! w przytulisku byly w miedzyczasie 2 szczeniaczki czasami puszczone z klateczek na podloge w biurze wolno biegaly sobie tez takie blyskawice ale nie przypominam sobie zeby byla nimi zainteresowana jakos tak szczegolnie..Dorothy a masz mozliwosc kiedys nagrania filmiku?:) Quote
Dorothy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 mam oczywiscie, nagram na telefonie i poprosze meza zeby wstawil. Powiem Wam ze juz umie wskoczyc sama na kanape, i wlasnie lezy zwinieta przytulona do mojej nogi :-) Je rzeczywiscie 7 razy dziennie, ilość dowolna... zalewam jej rosolkiem karme hepatic plus dokladam a to troszke kurczaczka, troszke gotowanej marchewki, nie za duzo skoro karma ma leczyc watrobe. Bardzo swedzi ja skora, a te uszy to prawdziwe utrapienie, mam nadzieje ze wet znajdzie szybkie rozwiazanie. No i sluchajcie Tusia jest pupilka mojego męża :crazyeye: ja jej ani razu dziś nie wynosiłam, on latał :-p gada do niej, opieprza inne psy jak ja potrącą, i w ogóle ja mam zonka, mój mąż owszem nie protestuje ale nigdy nie chołubił żadnego z naszych psow. Było na zasadzie - chciałaś to masz. Sama sobie lataj na dwór, ścieraj siki, sprzątaj koopy karm i opiekuje. Ona go tak rozczuliła swoją maleńkością, poczciwością i kruchością, że nagle coś w nim się ruszyło. Po 15 latach!!! Quote
Bogusik Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Dorothy,to i tak dobrze,że późno niż wcale! :smile:Super,że Tz jest tak zauroczony kruszynką-Tusinką/to jej nowe imię?/ :multi: Quote
Anula Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Fajne wiadomości o TZ,że tak przypadła mu do serca Tusinka.Bardzo dobrze,należy jej się,jest taka drobniutka i kochana.A z uszami wiadomości nie bardzo.Dobrze by było jej pobrać wymaz z uszów i sprawdzić co za dziadostwo w tych uszach jest i dobrać odpowiedni lek. Quote
Dorothy Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 na pewno zrobimy jutro wymaz, moj wet nie leczy w ślepo. Badanie krwi tez powtorzymy i zobaczymy co ze skórą oraz osłuchamy serce. :-) Quote
Poker Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 następny mąż zakochany w małej suni.:evil_lol: Ma same kobiety do kochania, ludzkie i teraz psią. Tusia, bardzo słodkie imię, kto wymyślił? Quote
beataczl Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 ladnie - Tusia :) widze,ze Twoj TZ zauroczony niunia ;) Quote
Poker Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Dorothy']Mąż :) to skrót od Tuptusi[/QUOTE] Mieliśmy kiedyś w krótkim DT szczeniaka shi-tzu, miał na imię Tuptuś, przerobiliśmy na TUPI. Cudnie ,że mąż taki zauroczony mała.Może chociaż przy niej pomoże. Quote
b-b Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Dziewczyny czytam, że chcecie zrobić bazarek. Jeśli jest taka potrzeba to mogę zrobić (jeden w ta czy w drugą stronę ;)) tylko niestety na Dogo już chyba nie można bo mała jest w DS a mnie na FB nie ma to tam nie zrobię:/ No chyba, że źle myślę z Dogo? Może Poker mnie poprawi? Quote
beataczl Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 widzialam nawet teraz bazarek na psa w ds, ktory ma dlugi u weta za zabiegi ale czy to jest ok to tego nie wiem... Quote
Dorothy Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 myslisz dobrze, adminki niepozwola. Trzeba zrobic na fb , ja narazie nie mam sie kiedy wysikac (dzieci na obozie) ale moze kiedys sie uda dlatego mowilam o fantach Quote
Energy Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Bazarki na długi powstałe przed dotarciem do ds są robione chyba... Quote
Ewanka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Wspaniale, że Tusia urzekła swą kruchością pana domu :) Takie bezbronne okruszynki chwytają za serce. [COLOR=#d3d3d3] Jeśli chodzi o rzeczy na bazarek, to gdyby ktoś organizował, chętnie je wyślę, żadne to rewelacje, sama większość kupiłam na bazarkach, ale może komuś się przydadzą.[/COLOR] Quote
beataczl Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 ja juz czekam na wiesci jak po wizycie u weta ... Quote
Bogusik Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='beataczl']ja juz czekam na wiesci jak po wizycie u weta ...[/QUOTE] Ja także czekam na wieści z wizyty...?! Quote
Recommended Posts