piescofajnyjest Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 alez wcale sie nie zgadzam! mam 7 miesiecznego synusia i jest kochany :loveu: gratulacje! :klacz: Quote
Bambino Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Bardzo śmieszne! :pissed: Przez lata będzie sie nabijać z moich wycieczek zamiast nad morze to do miasta w wakacje :krach: Ależ Olenko!!! Ze wszystkich Olenek na świecie, Ty jesteś moją ULUBIENICĄ :calus: Quote
Olena84 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Ależ Olenko!!! Ze wszystkich Olenek na świecie, Ty jesteś moją ULUBIENICĄ :calus: Masz szczęście! alez wcale sie nie zgadzam! mam 7 miesiecznego synusia i jest kochany :loveu: gratulacje! :klacz: Wyjątek;) Quote
mdk8 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do biedaka http://www.dogomania...brzydki-na-dom/ Quote
azalia Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Jak sie miewa Klusia? Danusia,gratuluję wnusi. Quote
danusiadanusia Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Jak sie miewa Klusia? Danusia,gratuluję wnusi. nie dziękuję:) , ale na pewno pochwalę się i podziękuję na przełomie styczeń/luty:), mi w zasadzie jest wszystko jedno, bo to pierwszy dzidziuś w naszej i zięcia rodzinie:) oby wszystko zakończyło się dobrze a maluszek był zdrowy! Quote
piescofajnyjest Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 i powyzszego sie trzymajmy! :klacz: Quote
danusiadanusia Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 dzisiaj zapłaciłam czynsz za XI:) muszę zrobić rozliczenie i pouzupełniać wpłaty:) Kasia ma utrudniony dostęp do internetu, ale zapewniła mnie, że u naszych dziewczyn jest wszystko OK!:) Quote
Bambino Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Tak, wszystko u nas ok. Mam uszkodzony router i jeśli dobrze pójdzie to może za tydzień go dostanę. Na razie piszę z doskoku z roboty, ale to tylko dzisiaj. Pieniądze dla Kluseczek dostałam. Zdjęcia Kluseczek są, a jakże ale na razie z uwagi na brak dostępu do własnego netu trza poczekać. Jabłuszka już wprawdzie wyszły, ale jeszcze gdzieś tam w trawie wymarają. W nastepnym tygodniu będę wkładała słomę do bud, co by michom w dupki było cieplutko. Klusia, niby taka babunia, a jak tylko traci mnie z pola widzenia, to leci kłusem, jak mały konik ( no chyba, że uwali się w trawie z resztką jabłuszek ) Quote
danusiadanusia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 a ja naniosłam aktualne rozliczenie, musimy zrobić bazarek! szukam chętnych!!!!!!!!!!! Quote
beataczl Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 prosze nr konta na pw -dekl za;listopad i grudzien przesle Quote
danusiadanusia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 prosze nr konta na pw -dekl za;listopad i grudzien przesle dziękuję Ci bardzo:), mimo wszystko bazarek musimy zrobić! Quote
danusiadanusia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 chyba już wysłałam pw DANYMI! NIE OGARNIAM dogomanii obecnej:( Quote
danusiadanusia Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Kluska dzisiaj dostała 30,- zł. deklaracje za 6 m-cy od kochanej BEATYCZL:):) SERDECZNIE DZIĘKUJEMY! Quote
Maciek777 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 błagam! kto jest czasowy? OK, OK, uwzględnię Kluskę w moim bazarku, który ruszy za kilka dni :) Quote
danusiadanusia Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 OK, OK, uwzględnię Kluskę w moim bazarku, który ruszy za kilka dni :) Jesteś KOCHANY:):) dziękujemy:):) Quote
cisowianka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Witam ja też nie ogarniam tej wersji dogo, nie przychodzą do mnie powiadomienia o bazarkach na prywatnego meila. :lookarou: Quote
Recommended Posts