Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A możesz zadzwonić do Kasi?

Kasia nie chce kasy może;)

Kasia ze mną rozmawiała i miała się odezwać:):) ponieważ tego nie zrobiła to wysłałam normalną opłatę za hotel, jeśli będzie różnica załatwimy ją w następnym miesiącu:):) wiem , że miała wstawić scan za wizytę u weta, ale dogo teraz szwankuje, sama nie moge ogarnąć tych zmian, może Kasia też ma problem z tym. Ogólnie wiem, że u Klusi i Pandusi jest wszystko w porządku:):) Chciałabym jesienne zdjęcia dziewczyn!! Kasiu prosimy o nie:):):)

Posted

dzisiaj mam zebranie w szkole, więc  do 20.00 mnie nie ma, dostałam smsa od Kasi, że trzeba dopłacić , zresztą Kasia ma wszystko opisać:):) Kasiu a ja proszę o zdjęcia dziewczyn:):) odezwę się chyba jutro pa pa.....

Posted

Kasiu! bardzo proszę rozpisz wszystkie koszty, nie rozumiem wpisu z postu, w którym piszesz o wakacjach dziewczyn ??? bardzo proszę odezwij się na wątku ! tutaj jest więcej osób, które wspomagają finansowo obie dziewczyny i chcą wiedzieć co się dzieje z pieniędzmi, potwierdź chociaż otrzymanie wpłaty za hotel za X :):)

Posted

Jak się miewa Klusia?

CZEKAMY NA KASIĘ:) niech napisze parę słów o dziewczynach:):) prosimy o zdjęcia aktualne:):)  mamy zaległe wpłaty za weta, Kasia miała rozpisać wszystko na wątku:):) i nic!  bardzo prosimy  :modla:  :modla:  :modla:  :modla:  ostatnio jak rozmawiałam z Kasią mówiła, że wszystko u nich OK!!! Kasiu co się dzieje? 

Posted

Brakuje mi czasu. Końcówka poprzedniego tygodnia i ostatni tydzień były dość czasochłonne i jak sobie pomyslałam, że jeszcze muszę otworzyć net, to niedobrze mi się robiło. 

U dziewczynek naprawdę wszystko ok. Otrzymałam wszystkie miesięczne opłaty : i sierpniową i wrzesniową i październikową i rzecz jasna poprzednie też.

Danusiu, zdanie o wakacjach było takie z przymrużeniem oka. Skoro ja wyjechałam, to jeśli dziewczynki również wyjechały ( wprawdzie do hoteliku), to nazwałam to jako "wyjazd na wakacje". 

Tak, jak napisałam opłatę na październik dostałam. Pozostało do dopłacenia za: pobyt w hoteliku ( 2 x 2 doby)  80 zł. + szczepienie p-ko wściekliźnie 25 zł - 22 zł  ( 4 doby, których Klusia nie była u mnie, bo była w hoteliku ) = 83 zł. 

Skończył się dziś specyfik na stawy przesłany Klusi przez Maćka777 - miał niby starczyć na 2 m-ce, ale jakoś tak się rozmnażał, mimo codziennego używania.  Wydaje mi się, że troszkę mniej te łapki jej drżą. Na razie mogę jej dawać artroblock, który kiedyś kupiłam dla siebie i mojej Bajki. Ale może Maciek podsunąłby pomysł, gdzie kupić ten koński specyfik.

Wklejam rzecz jasna kilka jesiennych zdjęć. Dwa z nich ( kojce ) są zdjęciami archiwalnymi, bo w chwili obecnej kojce te nie wyglądają już tak, jak na zdjęciach - Dziewczynki stwierdziły, że czas wielki zębami i łapkami zrobić mały "remoncik".  Ale ogólnie ściany i drzwi kojca stoją, buda też.       

4362a59365646bdem.jpg

bd6f6101c9c637eam.jpg

To zaswiadczenie o szczepieniu 

490c0745676e0fb6m.jpg

Paragon  

c04acfdbbbe6044em.jpg

16d6c87fbc37e512m.jpg

f332bb27b5e709d0m.jpg

Skończyły się gruszki, ale mamy jeszcze jabłonkę do opędzlowania

d46d04a7c3392621m.jpg

Z tego krzewu z tyłu został tylko pieniek a ścianka z prawej strony nie ma już 1/3 tych drewnianych klapek. 

6a95acc40a5baa58m.jpg

Kojec dziewczynek i obok kojec Lenki 

Posted

Brakuje mi czasu. Końcówka poprzedniego tygodnia i ostatni tydzień były dość czasochłonne i jak sobie pomyslałam, że jeszcze muszę otworzyć net, to niedobrze mi się robiło. 

U dziewczynek naprawdę wszystko ok. Otrzymałam wszystkie miesięczne opłaty : i sierpniową i wrzesniową i październikową i rzecz jasna poprzednie też.

Danusiu, zdanie o wakacjach było takie z przymrużeniem oka. Skoro ja wyjechałam, to jeśli dziewczynki również wyjechały ( wprawdzie do hoteliku), to nazwałam to jako "wyjazd na wakacje". 

Tak, jak napisałam opłatę na październik dostałam. Pozostało do dopłacenia za: pobyt w hoteliku ( 2 x 2 doby)  80 zł. + szczepienie p-ko wściekliźnie 25 zł - 22 zł  ( 4 doby, których Klusia nie była u mnie, bo była w hoteliku ) = 83 zł. 

Skończył się dziś specyfik na stawy przesłany Klusi przez Maćka777 - miał niby starczyć na 2 m-ce, ale jakoś tak się rozmnażał, mimo codziennego używania.  Wydaje mi się, że troszkę mniej te łapki jej drżą. Na razie mogę jej dawać artroblock, który kiedyś kupiłam dla siebie i mojej Bajki. Ale może Maciek podsunąłby pomysł, gdzie kupić ten koński specyfik.

Wklejam rzecz jasna kilka jesiennych zdjęć. Dwa z nich ( kojce ) są zdjęciami archiwalnymi, bo w chwili obecnej kojce te nie wyglądają już tak, jak na zdjęciach - Dziewczynki stwierdziły, że czas wielki zębami i łapkami zrobić mały "remoncik".  Ale ogólnie ściany i drzwi kojca stoją, buda też.       

4362a59365646bdem.jpg

bd6f6101c9c637eam.jpg

To zaswiadczenie o szczepieniu 

490c0745676e0fb6m.jpg

Paragon  

c04acfdbbbe6044em.jpg

16d6c87fbc37e512m.jpg

f332bb27b5e709d0m.jpg

Skończyły się gruszki, ale mamy jeszcze jabłonkę do opędzlowania

d46d04a7c3392621m.jpg

Z tego krzewu z tyłu został tylko pieniek a ścianka z prawej strony nie ma już 1/3 tych drewnianych klapek. 

6a95acc40a5baa58m.jpg

Kojec dziewczynek i obok kojec Lenki 

witajcie dziewczyny:):) fajnie, że u Was wszystko w porządku:) jeśli dobrze doczytałam to jeszcze musimy dopłacić KIUSCE 83,-zł. :):) teraz biegnę na wątek PANDUSI:):)

Posted

Mam nadzieję, że obecny tydzień będzie luźniejszy, to wkleję nowe zdjęcia - robione w niedzielę. Oczywiście większość z nich, to Klusia w jabłusiach  :kiss_2: . Maciek, dzięki za cenną radę, co do leku. Rozpuszczałam wodą ?????????? - W ŻYCIU !!!!!!!   :madgo: . Po prostu się mnożyło  :kiss_2:  

Posted

Olenki posty, bardzo mnie ożywiają   :lmaa: . Olenuś, jak w następne, upalne lato zrobisz sobie wycieczkę przez gorące miasta, to myślę, że się spotkamy   :klacz:   :kiss_2:

Posted

Olenki posty, bardzo mnie ożywiają   :lmaa: . Olenuś, jak w następne, upalne lato zrobisz sobie wycieczkę przez gorące miasta, to myślę, że się spotkamy   :klacz:   :kiss_2:

Bardzo śmieszne! :pissed: 
Przez lata będzie sie nabijać z moich wycieczek zamiast nad morze to do miasta w wakacje :krach:

Posted

dziewczyny! a ja miałam wczoraj wolne DEN i miałam Kasi zrobić przelew, ale niestety nie zrobiłam:(:( za to wiem, że będę miała wnusię:):):) byliśmy na USG a wieczorem z wrażenia zapomniałam:):) bardzo się cieszę!!!!! od razu mówiłam, że chcę dziewczynkę:):) sama mam 2 córcie:):) później doszłam do wniosku, że ponieważ to ich pierwsze dziecko a nasze wnucze, to niech będzie tylko zdrowe!! Marzenia babcine się spełniają:):) BABCIE GÓRĄ!!!! z radości wszystkich całuję i ściskam:):):)