Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek777']Jaka szczęśliwa psica:D
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c035ab3624dabe98.html[/URL]

Biedna, na dietę musi przejść:evil_lol:[/QUOTE]
może troszkę przeszkadza jej ten tłuszczyk:):), ale to szczegół:):)

Posted

BARDZO PILNE!!!
Bardzo przepraszam że tak bezczelnie, ale jestem pod ścianą... muszę uzbierać do końca tygodnia 800zł na kojec i budę (mam trochę materiałów które zostały z budowy poprzedniego kojca) taki pi razy oko policzyłam na szybko i tyle potrzeba żeby uratować psa przed igłą.
Samo postawienie kojca to dwa dni, dzwoniłam do tartaku blisko mnie, mają na stanie nierówne deski jako drugi gatunek o wiele tańsze, można zabierać od ręki...
Jeżeli do końca tygodnia nie zostanie zabrany to zostanie uśpiony, ponieważ zagryzł psa... a do człowieka jest cudowny, młody ok 3 letni pies. Musi być sam w kojcu, a ostatnie wolne miejsce w jedynce zajął stary Lamus.

Bardzo wszystkich proszę choćby o najmniejsze wpłaty ten pies ma przed sobą jeszcze całe życie...
[IMG]http://adoptuj-psa.pl/images/Tupet6.jpg[/IMG]

Fundacja dla zwierząt Hałabajówka
Strzelec 8
78-200 Białogard

03 1020 2791 0000 7902 0200 4703
koniecznie z dopiskiem - kojec

Posted

Rozmawiałam z Danusią. Klusia już tak nie dyszy, może po prostu było jej troszkę za ciepło, przecież i sadełko ma i futerko tez niczego sobie. Zauważyłam natomiast wczoraj, że leząc na podłodze bezwiednie popuszcza. Ale zauważyłam to dopiero wczoraj ( muszę dokładniej zaobserwować, bo wczoraj dałam im karmę podlaną rosołkiem z kurczaka, a jak wiadomo rosołek pędzi na siusiu.). Może w związku z wiekiem zwieracze już nie są takie elastyczne i coś tam jej bezwiednie wyleci.
Poza tym jest słodkim psiakiem. najbardziej mnie rozbawia, jak skacze ze stopnia werandy na trawnik. Wygląda jak skrzyżowanie kucyka z kotem. Przednie łapki wystawia do skoku jak kot a łepek spuszcza jak konik. Jest cudna. podskakuje, macha ogonem. CHoć jak wspominałam Danusi troszkę się wystraszyła zadymy psiej koło płotu ( jej ta zadyma bezpośrednio nie dotyczyła). jak był smigus dyngus to u mnie na ulicy pod płotem chłopcy polewali wiadrami dziewczyny, moje michy oczywiście musiały zareagować i ogólnie wieś szczekała. Klusia się wystraszyła tej zadymy pod płotem i się schowała w łazience. Teraz momentami muszę ją zachęcić do wyjścia na dwór, ale jak już wyjdzie to pychol się śmieje. Ogólnie zrobiła się rozważniejsza, już tak nie lezie wszędzie.
Pozdrawiamy ze wsi. Mam na oku nowy ( używany) sprzęt laptopowy, więc nie bedzie miała takich problemów z przesyłaniem wiadomości i zdjeć.
Pieniądze dloa dziewczynek dostałam

Posted

[quote name='cisowianka']Ja puściłam dzisiaj swoją deklaracje dla Klusi , majowa ale proszę sprawdzić czy przypadkiem się nie pomyliłam i z czymś nie zalegam.[/QUOTE]
mam od Ciebie wpłatę z dn. 11.03.br -10,- zł. czyli deklaracja za III, 08.04.br. - 10,- zł. czyli deklaracja za IV:) wygląda na to, że będzie to deklaracja za m-c V br.:):) wszystko gra!!! serdecznie dziękujemy za wpłaty):):):):)

Posted

[quote name='danusiadanusia']mam od Ciebie wpłatę z dn. 11.03.br -10,- zł. czyli deklaracja za III, 08.04.br. - 10,- zł. czyli deklaracja za IV:) wygląda na to, że będzie to deklaracja za m-c V br.:):) wszystko gra!!! serdecznie dziękujemy za wpłaty):):):):)[/QUOTE]
już wpłata jest na koncie:) dziękuję