Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']najpierw trzeba zrobic tekst który chwyci za serce i naprawdę piękne zdjęcia. . .. a nie takie z góry . . .[/QUOTE]
tak, dla na s takie mogą być, i tak kochamy Klusię, ale dla ludzi trzeba inne ujęcia.

Posted

[quote name='ocelot']Dziewczyny ale ja nie prowadzę hotelu. Nie wiem skąd się to wzięło.
Ja w tym dt mam psiaki, za które normalnie płacę.
Są tam, bo jest konkurencyjna cena. I warunki są lepsze niż w schronisku.[/QUOTE]

Aniu, mam nadzieję, że nie jesteś na mnie zła, że takie coś tu wyszło na wątku. Ja nie pisałam, że to hotelik u Ciebie tylko, że Ty masz psiaki w takim płatnym DT.

[quote name='jotpeg']tak, dla na s takie mogą być, i tak kochamy Klusię, ale dla ludzi trzeba inne ujęcia.[/QUOTE]

Ja chętnie zrobię ogłoszenia, tylko naprawdę trzeba się postarać o super zdjęcia, bo te które tu są niestety wątpię, by kogoś przyciągnęły. Tym bardziej, że Klusinka już jest wiekowa no i to taki typowy kundelek...

Posted

[quote name='Gosiapk']Dziewczyny dzisiejszy paciorek wieczorny wierzący odmawiają za DT/DS dla Klusi :)[/QUOTE]
ja już od teraz mogę odmawiać:):) tylko, oby znalazł się ten jedyny domek:):) dobrze poproszę kierownika o piękne zdjęcia albo podkradnę od Muzzego jak był w schronisku

Posted

[quote name='jotpeg']tak, dla na s takie mogą być, i tak kochamy Klusię, ale dla ludzi trzeba inne ujęcia.[/QUOTE]

tak, dla ludzi inne , niestety . . .

Posted

A moje dziewczyny mają się dobrze, Fela jak zawsze rozbrykana i jak na początku nie lubi być w zamkniętych pomieszczeniach, ale musiałam ją przymusić bo zaczęły jej stawy siadać i trzeba było stare kości wygrzać. Zamieszkała w takim specjalnym pomieszczeniu i zanim się pogodziła z tym że tam teraz śpi to wydrapała mea dziurę w ścianie przy drzwiach i zjadła klamkę, teraz jest już lepiej ale wchodzi do środka tylko na miskę ;) plus te sytuacji że po leczeniu i wygrzaniu stawy ma jak nowe i nic jej nie dolega teraz. Natomiast Dolly to zwykły pies domowy, na dwór teraz wychodzi z musu a jak pada to już w ogóle ;) tyle że ciągle śpi w swojej klatce ala budzie i tylko tam zasypia kamiennym snem, ale mi to zupełnie nie przeszkadza.
Trzymam kciuki za Klusię :kciuki:

Posted

[quote name='Gosiapk']Dziewczyny dzisiejszy paciorek wieczorny wierzący odmawiają za DT/DS dla Klusi :)[/QUOTE]
Jeśli niewierzący odmówią to chyba też nie zaszkodzi...:hmmmm::)

[quote name='danusiadanusia']ja już od teraz mogę odmawiać:):) tylko, oby znalazł się ten jedyny domek:):) dobrze poproszę kierownika o piękne zdjęcia albo podkradnę od Muzzego jak był w schronisku[/QUOTE]
I niech ten uśmiech będzie choć na jednym:)

Posted

[quote name='Maciek777']Jeśli niewierzący odmówią to chyba też nie zaszkodzi...:hmmmm::)
(...) [/QUOTE] Nie krępuj się, odmów, a nóż widelec, akurat Twoja siła umysłu pomoże :)

Posted

[quote name='gluchypies']Tym bardziej, że Klusinka już jest wiekowa no i [B]to taki typowy kundelek[/B]...[/QUOTE]
Może niekoniecznie:) Przed chwilą mnie olśniło (lub nie;)). Czy Kluska nie jest w typie corgi?

[IMG]http://i40.tinypic.com/33uem1l.jpg[/IMG]

Chyba, że tylko tak wyszła. Corgi mają swoje forum, gdzie też można uzbierać pewną kwotę na DT:) I większa szansa w ogłoszeniach:)

Posted

[quote name='Maciek777']Może niekoniecznie:) Przed chwilą mnie olśniło (lub nie;)). Czy Kluska nie jest w typie corgi?

[IMG]http://i40.tinypic.com/33uem1l.jpg[/IMG]

Chyba, że tylko tak wyszła. Corgi mają swoje forum, gdzie też można uzbierać pewną kwotę na DT:) I większa szansa w ogłoszeniach:)[/QUOTE]
:):):) nie wiem:):) dla mnie ona jest śliczną dziewczynką o bystrych oczkach i wielkim bananem / uśmiechem / Maciek:) Ty chyba jesteś zauroczony naszą ślicznotką:):)

Posted

[quote name='Maciek777']Chyba tak jak każdy tutaj:)
Niestety brak warunków na DT/DS:shake:[/QUOTE]
ale fajnie, że kibicujesz dziewczynie:):) żeby Kluska wiedziała ile ludzi zauroczyła :):):) dziękuję wszystkim obecnym na tym wątku:calus::calus:

Posted

[quote name='Maciek777']
Niestety brak warunków na DT/DS:shake:[/QUOTE]

czemciu? :eviltong:
za dużo zwierząt?
żonka :mad: zabrania?
brak czasu?
brak miejsc ?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Posted

Witam ;) ja po banerku, zerknęłam, kibicuje Klusi , tak sporo jest tego typu psiaków - sama mam jednego (Norek w awatarku) , tez był kluseczkiem , ma jakieś 13 może ciut więcej lat (długa i zawiła jest jego historia ale schronu nie zaznał) no i mamy już problem ze stawami. W sumie mam tylko 3 psiaki (niedawno jeden był tymczasem starszy, malutki) Niestety nie mogę zaprosić już więcej łapek do siebie.......