Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][B]Kochani, bardzo bardzo dziękujemy wszystkim za przybycie :loveu::loveu::loveu:[/B][/SIZE]

To miejsce w którym spał to właściwie nie była norka, tylko normalnie na ziemi na powierzchni, trochę wyleżane przez niego.
Mokre wszystko wokół że żal było patrzeć.
Pani w barze mówiła nam że jeden z pracowników zrobił tą osłonę z gałęzi i dzięki mu za to.
Prosiłyśmy panią żeby mu przekazała że psa zabrałyśmy i już jest bezpieczny.
Droga obok jest bardzo ruchliwa, jak ten psiak tam przetrwał.

Kochani jest nadzieja na BDT dla Luckiego w Sosnowcu u Marzenki, która już miała od nas kotka Sabina na BDT.
Oczywiście po naszej stronie karma wet itp.
Warunkiem jest to żeby Lucki nie polował na kota Marzenki i dogadał się z jej sunią.
U Marzenki też tylko jeden pokój i nie ma jak towarzystwa izolować.
Jesteśmy z Marzenką umówione na 19-tą.
Gabuniu będziemy u Ciebie po 18-tej.
Kciuki bardzo potrzebne.

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2'][SIZE=3][B]Kochani, bardzo bardzo dziękujemy wszystkim za przybycie :loveu::loveu::loveu:[/B][/SIZE]

To miejsce w którym spał to właściwie nie była norka, tylko normalnie na ziemi na powierzchni, trochę wyleżane przez niego.
Mokre wszystko wokół że żal było patrzeć.
Pani w barze mówiła nam że jeden z pracowników zrobił tą osłonę z gałęzi i dzięki mu za to.
Prosiłyśmy panią żeby mu przekazała że psa zabrałyśmy i już jest bezpieczny.
Droga obok jest bardzo ruchliwa, jak ten psiak tam przetrwał.

Kochani jest nadzieja na BDT dla Luckiego w Sosnowcu u Marzenki, która już miała od nas kotka Sabina na BDT.
Oczywiście po naszej stronie karma wet itp.
Warunkiem jest to żeby Lucki nie polował na kota Marzenki i dogadał się z jej sunią.
U Marzenki też tylko jeden pokój i nie ma jak towarzystwa izolować.
Jesteśmy z Marzenką umówione na 19-tą.
Gabuniu będziemy u Ciebie po 18-tej.
Kciuki bardzo potrzebne.[/QUOTE]

Ok. Myszko. Oby ten DT wypalił!!!

U nas jak w kalejdoskopie, Laki się "uśmiecha" do Kajtusia i Kajtuś znowu przed chwilą wystraszony poszedł do szafy.

Posted

[quote name='Gabi79']Ok. Myszko. Oby ten DT wypalił!!!

U nas jak w kalejdoskopie, Laki się "uśmiecha" do Kajtusia i Kajtuś znowu przed chwilą wystraszony poszedł do szafy.[/QUOTE]
Kajuś :placz: przepraszamy:placz:

Posted

[quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie u maluszka. Śliczny on jak wszystkie psinki :). Nie bardzo mam jak pomóc, ale bedę kibicować Lakusiowi.[/QUOTE]

Ważne, że jesteś z nami :loveu:

Trzymajcie kciuki o 19tej ;)

Posted

Tak sobie myślę, że Lucky może być obeznany z kotami, zwłaszcza, że wokół tej jego norki biegały jakieś dzikusy. Zresztą jest niewielki, kotu nie podskoczy. Z suczką rezydentką też powinien się dogadać. Jakoś tak mam dobre przeczucia, oby się udało! Ściskam kciuki!

Posted

[quote name='Neelith']Tak sobie myślę, że Lucky może być obeznany z kotami, zwłaszcza, że wokół tej jego norki biegały jakieś dzikusy. Zresztą jest niewielki, kotu nie podskoczy. Z suczką rezydentką też powinien się dogadać. Jakoś tak mam dobre przeczucia, oby się udało! Ściskam kciuki![/QUOTE]

Kochana tak bym chciała, żeby tak było. Też myślałam o tych kotkach, które koczują w tym samym miejscu.
Jak o się boi yorka to do kota chyba nie poskoczy ;)

Posted

Dziękuję wszystkim za przybycie i trzymanie kciuków!!!!

Przed kilkunastoma minutami Laki wyruszył z Myszką i Agusią do DT.

Jeśli wszystko będzie ok. tzn. Laki dogada się z sunią i kotem to zostanie u p. Marzenki na DT

Był u mnie tylko nieco ponad dobę, a strasznie mi smutno:-(

Oby od teraz zawsze już był szczęśliwy i nigdy nie zaznał krzywdy wyrządzonej przez ludzi.

Z Kajtim chwilami było ok. a chwilami pokazywał ząbki.
W każdym razie w porównaniu z dniem wczorajszym niebo, a ziemia