Mysza2 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [SIZE=3][B]Kochani, bardzo bardzo dziękujemy wszystkim za przybycie :loveu::loveu::loveu:[/B][/SIZE] To miejsce w którym spał to właściwie nie była norka, tylko normalnie na ziemi na powierzchni, trochę wyleżane przez niego. Mokre wszystko wokół że żal było patrzeć. Pani w barze mówiła nam że jeden z pracowników zrobił tą osłonę z gałęzi i dzięki mu za to. Prosiłyśmy panią żeby mu przekazała że psa zabrałyśmy i już jest bezpieczny. Droga obok jest bardzo ruchliwa, jak ten psiak tam przetrwał. Kochani jest nadzieja na BDT dla Luckiego w Sosnowcu u Marzenki, która już miała od nas kotka Sabina na BDT. Oczywiście po naszej stronie karma wet itp. Warunkiem jest to żeby Lucki nie polował na kota Marzenki i dogadał się z jej sunią. U Marzenki też tylko jeden pokój i nie ma jak towarzystwa izolować. Jesteśmy z Marzenką umówione na 19-tą. Gabuniu będziemy u Ciebie po 18-tej. Kciuki bardzo potrzebne. Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Mysza2'][SIZE=3][B]Kochani, bardzo bardzo dziękujemy wszystkim za przybycie :loveu::loveu::loveu:[/B][/SIZE] To miejsce w którym spał to właściwie nie była norka, tylko normalnie na ziemi na powierzchni, trochę wyleżane przez niego. Mokre wszystko wokół że żal było patrzeć. Pani w barze mówiła nam że jeden z pracowników zrobił tą osłonę z gałęzi i dzięki mu za to. Prosiłyśmy panią żeby mu przekazała że psa zabrałyśmy i już jest bezpieczny. Droga obok jest bardzo ruchliwa, jak ten psiak tam przetrwał. Kochani jest nadzieja na BDT dla Luckiego w Sosnowcu u Marzenki, która już miała od nas kotka Sabina na BDT. Oczywiście po naszej stronie karma wet itp. Warunkiem jest to żeby Lucki nie polował na kota Marzenki i dogadał się z jej sunią. U Marzenki też tylko jeden pokój i nie ma jak towarzystwa izolować. Jesteśmy z Marzenką umówione na 19-tą. Gabuniu będziemy u Ciebie po 18-tej. Kciuki bardzo potrzebne.[/QUOTE] Ok. Myszko. Oby ten DT wypalił!!! U nas jak w kalejdoskopie, Laki się "uśmiecha" do Kajtusia i Kajtuś znowu przed chwilą wystraszony poszedł do szafy. Quote
Mysza2 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gabi79']Ok. Myszko. Oby ten DT wypalił!!! U nas jak w kalejdoskopie, Laki się "uśmiecha" do Kajtusia i Kajtuś znowu przed chwilą wystraszony poszedł do szafy.[/QUOTE] Kajuś :placz: przepraszamy:placz: Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Mysza2']Kajuś :placz: przepraszamy:placz:[/QUOTE] Myślę, że Kajtuś wybaczy, jak tylko Laki zniknie mu z horyzontu, nie ma tragedii!!! Quote
Jota67 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jestem na zaproszenie u maluszka. Śliczny on jak wszystkie psinki :). Nie bardzo mam jak pomóc, ale bedę kibicować Lakusiowi. Quote
AgusiaP Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie u maluszka. Śliczny on jak wszystkie psinki :). Nie bardzo mam jak pomóc, ale bedę kibicować Lakusiowi.[/QUOTE] Ważne, że jesteś z nami :loveu: Trzymajcie kciuki o 19tej ;) Quote
Jota67 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Będę trzymać razem z moją zwierzęcą ferajną! :) Quote
AgusiaP Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Jota67']Będę trzymać razem z moją zwierzęcą ferajną! :)[/QUOTE] Super :lol::lol::lol: nie dziękuję i proszę nie puszczać :mad: Quote
Neelith Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Tak sobie myślę, że Lucky może być obeznany z kotami, zwłaszcza, że wokół tej jego norki biegały jakieś dzikusy. Zresztą jest niewielki, kotu nie podskoczy. Z suczką rezydentką też powinien się dogadać. Jakoś tak mam dobre przeczucia, oby się udało! Ściskam kciuki! Quote
AgusiaP Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Neelith']Tak sobie myślę, że Lucky może być obeznany z kotami, zwłaszcza, że wokół tej jego norki biegały jakieś dzikusy. Zresztą jest niewielki, kotu nie podskoczy. Z suczką rezydentką też powinien się dogadać. Jakoś tak mam dobre przeczucia, oby się udało! Ściskam kciuki![/QUOTE] Kochana tak bym chciała, żeby tak było. Też myślałam o tych kotkach, które koczują w tym samym miejscu. Jak o się boi yorka to do kota chyba nie poskoczy ;) Quote
natie Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 jestem na zaproszenie,trzymam mocno kciuki:) Quote
madziakato Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Przyszłam powiedzieć, że ja nic nie mam, ale widzę, że Wam cos udało się załatwić, trzymam moooocno kciuki. Quote
rovaniemi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Też trzymam kciuki i czekam na późniejsze wieści :) Quote
jotpeg Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='rovaniemi']Też trzymam kciuki i czekam na wieści :)[/QUOTE] i ja, i ja! Quote
biednedobre Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 też jestem i mocno zaciskam !! już tuż tuż 19sta ... Quote
Panna Marple Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Trzymam mocno, a Kajtunia ściskam dodatkowo- biedaczek, ciągle ma jakichś intruzów:evil_lol: Quote
Awit Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Teraz codziennie będzie się cieszył rano, teraz dla niego każdy nowy dzień to wspaniały dzień. Trzymaj się maluszku. A ile on waży? Quote
jotpeg Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Awit']A ile on waży?[/QUOTE] 7 kg. Maluch. Quote
Poprawna Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 York to prawie kot ;). Ma włos a nie sierść :) Quote
kolejna kobietka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Super wieści, oby z tym dt się udało :) kciuki cały czas zaciśnięte! :thumbs: Quote
andzia69 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 taki maluch powinien chyba szybko domek znaleźć :) mam nadzieje...choć ostatnio to nic nie idzie :( ludzie już chyba o świętach myślą :( Quote
Gabi79 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Dziękuję wszystkim za przybycie i trzymanie kciuków!!!! Przed kilkunastoma minutami Laki wyruszył z Myszką i Agusią do DT. Jeśli wszystko będzie ok. tzn. Laki dogada się z sunią i kotem to zostanie u p. Marzenki na DT Był u mnie tylko nieco ponad dobę, a strasznie mi smutno:-( Oby od teraz zawsze już był szczęśliwy i nigdy nie zaznał krzywdy wyrządzonej przez ludzi. Z Kajtim chwilami było ok. a chwilami pokazywał ząbki. W każdym razie w porównaniu z dniem wczorajszym niebo, a ziemia Quote
Recommended Posts