Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara ma ok. półtora roku. Została znaleziona dziś przez Voess. Sunia jest owczarkiem niemieckim, bardzo miła i łagodna. Na szyi ma ogromną ranę po sznurze... prawdopodobnie jest też w ciązy...
Sunia na razie została umieszczona w schronisku, które i tak już pęka w szwach. Nie miałyśmy po prostu co z nią zrobić...
Prosimy o pomoc w szukaniu jej domu. Ktoś najwyraźniej wyrzucił bidulkę aby pozbyć się szczeniaków... radomska codzienność...:angryy:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest bardzo grzeczna, przyjaźnie nastawiona do ludzi pomimo krzywdy jakiej od człowieka zaznała. Sara jest w zaawansowanej ciąży. Miałyśmy z Kasią ogromny dylemat, bo tak naprawdę to w schronisku też nie było jej gdzie umieścić. Mamy ogromne przepełnienie, schronisko dosłownie pęka w szwach:shake: Musiałyśmy ją umieścić w boksie z psem choć ze wględu na jej stan powinna być sama w boksie. W obecnej chwili niestety nie ma takiej możliwości...:shake:

Posted

suia śliczna, nie trzeba się rozpisywać, oczy-widzą
istotną przeszkodą w jej adoptowaniu TERAZ jest ciąża ....
bo co zrobić jak się oszczeni?
może jaki tymczas by spokojnie pomatkowala ?
jest gdzieś niedaleko takie miejsce ?

Posted

Mama była we wtorek w schronisku . Zawiozła tam Pana, który tak by się wydawało chciał adoptować Sarunie. Tak bardzo prosiła łapkami żeby ją zabrać. Miała takie smutne oczka:placz: . Niestety Mama odrazu zorientowała się, że nic z tego nie będzie. Żal było odjeżdzać i Ją tam zostawiać. Tak bardzo chcielibyśmy żeby znalazła dom. Trzymamy Kciuki.

Najlepiej gdyby taką ranę miała leczoną w odpowiednich warunkach. Tak bardzo się martwię żeby nic się Jej nie stało.

Posted

Czy ktoś wie ile może kosztować hotel dla Sary i czy jest w Radomiu?
Może na czas dopóki nie znajdzie Sunia domu mogłaby przebywać w nim.

Posted

Iczing, to super, szczeniaki - sama nie wiem. Jak już bedą ja nie miałabym siły psychicznej, żeby je uśpic, ale wiem, że to czasami konieczne. Myślę, że to adoptujący sunię ludzie powinni zadecydować! Ale współczuję im podejmowania takiej decyzji!!!