Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Saruni wszystko dobrze. Byłam u Niej w niedziele, następnie w środę rozmawiałam z Panią Doktor ze schroniska w sprawie sterylizacji. 18-go będę rano dzwonić, bo być może będzie to w poniedziałek lub we wtorek. Kontaktowałam się z Anią Tygrysiczką, ale Pan Marcin nie dzwonił więc chyba wszystko jest na dobrej drodze. O wszystkim będę informować, a z Panem Marcinem jesteśmy umówione na koniec czerwca. Niech się szybko kończy ten miesiąc i Sarunia jedzie do domku.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rano rozmawiałam z Panią weterynarz. Sarunia wczoraj miała operację. Pani weterynarz powiedziała, że już dzisiaj rano jadła makaron z mięsem. Jest wesoła i już chodzi. Dostała antybiotyk i Sunieczka ma się dobrze. Nie chcę jeżdzić tam, bo Ona tak patrzy jak odchodzę, ale chyba się do Niej wybiorę w poniedziałek. Aniu czy Pan Marcin odzywał się? Może damy znać, że Sarunia jest już wysterylizowana?

Posted

W sobotę dzwoniłam do Pana Marcina czy potwierdza zabranie Sary. Powiedział, że tak tylko kończy ogrodzenie. Więc czekam na telefon docelowy. Wczoraj byłam u Saruni. Minęło tydzien od operacji. Skacze, jest chętna do zabawy, szwy się goją i jest grubiutka. Tak bardzo chciała wyjść, ale nie chciałam robić Jej przykrości chwilą i innym psom. Jest z takim biednym staruszkiem, którego wszyscy gryzą i na izolatce musi dożyć starości. Bardzo biedny. Zawiozłam im trochę jeść, chociaż wyglądają bardzo dobrze. Pani weterynarz ma zdjąć szwy dzisiaj lub w poniedziałek. Oczywiście zadzwonie po niedzieli i zapytam o Sarunie. Najważniejszy teraz jest telefon od Pana Marcina.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj wieczorem Pan Marcin zabrał Sarunie do domu. Była szczęśliwa, grzecznie siedziała w samochodzie. Pan Marcin również był bardzo zadowolony. Dojechali szczęśliwie i Sarunia zwiedzała nowy dom. Pan Marcin obiecał kontaktować się ze mną telefonicznie i w najbliższym czasie prześle Saruni zdjęcia. Wszystkim bardzo dziękuję.

• 1 month later...
Posted

Sara ma się świetnie. Jest szczęśliwa, uśmiechnięta. Zobaczycie sami na fotkach, wrzucę po południu. Pan Marcin chce adoptować jeszcze jednego ONka do towarzystwa dla Sary. To naprawdę bardzo dobry dom i mam z panem Marcinem stały kontakt.

• 1 month later...