zuziaM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czekam na jej adres mailowy i wysle zdjecia suniek. I bede czekala na decyzje. Quote
iczing Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 bardzo dobrze się stalo! to znak ! Sarunia zasluguje na piękny kochający domek! Cioteczki opiekunki Sarui - co wy na taki obrót sprawy ? Quote
gallegro Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 zuziaM napisał(a):Czekam na jej adres mailowy i wysle zdjecia suniek. I bede czekala na decyzje. Piszesz w liczbie mnogiej... czy to oznacza, ze przedstawisz jej więcej propozycji i poczekasz na jej decyzję? Quote
Tigraa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Voess jest opiekunką Sary i to ona musi zadecydować. Jeśli chodzi o mnie to mysle, że to dobry pomysł. Tylko ten transport do Wrocławia... Voess jest w pracy, będzie na dogo po 16-tej. Quote
zuziaM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 gallegro napisał(a):Piszesz w liczbie mnogiej... czy to oznacza, ze przedstawisz jej więcej propozycji i poczekasz na jej decyzję? Tak, znalazlam jeszcze 3 sunie odpowiadajace wiekiem .... niestety tak duzo jest tych starszych, pieknych .... :shake: Quote
Voess Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wrocław to bardzo daleko i jeszcze nie wiadomo czy Pani wybierze naszą Sarunie. Gdyby tak to nie mam pojęcia jak zorganizować transport. Z tego co pisze zuziaM to Pani chyba by była wspaniała. Poczekajmy na decyzje co do wyboru suni. A co Wy wszyscy o tym sądzicie moi Drodzy? Aniu czy jutrzejsze spotkanie z Panem Marcinem jest aktualne? Nie wiem czemu nie pisze nic Dorota, miała być u Sary. Wczoraj z Nią rozmawiałam telefonicznie. Quote
Tigraa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Z Dorką będę się widziała za godzinę to zapytam. Mamy "babską randkę" ;) Do pana Marcina będę dzwoniła dziś wieczorem jeśli on nie zadzwoni wcześniej. Voess podaj mi na pw nr swojej komórki, ta do Bartka jest nieaktualna. Quote
Tigraa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Jutro o 13 jestesmy umowione z p.Marcinem i jutro podejmiemy decyzję. Quote
Tigraa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Spotkałyśmy się dziś z panem Marcinem. Wrażenia bardzo pozytywne. Zostałyśmy z Voess zaproszone do obejrzenia przyszłych włości Saruni. Sara zostanie wysterylizowana, a pan Marcin za ten czas przygotuje posesję na przyjęcie Sary. Quote
Voess Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Zabrałam Pana Marcina do schroniska. Sara spodobała się bardziej w rzeczywistości niż na zdjęciach. Bardzo chętnie siadała przy Panu Marcinie, tak jakby czuła, że to jej przyszły Pan. Jest to młody chłopak, a tak wrażliwy na cierpienie stworzenia. Rozważa wzięcie jeszcze jednego psa, ale Sara jest już Jego w 100%. :cool3: Tak bardzo bym chciała żeby już był koniec czerwca i Sarunia by jechała do domku. Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem. Quote
gallegro Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Voess napisał(a):...Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem... Z maili wymienionych z P. Marcinem, odniosłem również bardzo pozytywne wrażenie. Quote
Voess Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gallegro bardzo dziękujemy, aby Pan Marcin nie zmienił zdania to Sarunia będzie szczęśliwa. Czekamy do końca czerwca. Quote
gallegro Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Voess napisał(a):Gallegro bardzo dziękujemy, aby Pan Marcin nie zmienił zdania to Sarunia będzie szczęśliwa. Czekamy do końca czerwca. Tak, tak... nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ;). Quote
*Gajowa* Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wiec trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i Sarunia zamieszkała u p. Marcina... Quote
zuziaM Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 *Gajowa* napisał(a):Wiec trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem i Sarunia zamieszkała u p. Marcina... Ja tez trzymam kciuki.:lol: Piekna..... ale musi byc szczeniak :shake: max. do pol roku . To drugie stworzenie w domu .... to tez jest dziewczyna i boja sie brac dorosla juz suczke, zeby uniknac walk o dominacje miedzy nimi i nie wiedza, czy rezydentka zaakceptuje dorosla suke w domu. Quote
gallegro Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 zuziaM napisał(a):Ja tez trzymam kciuki.:lol: Piekna..... ale musi byc szczeniak :shake: max. do pol roku . To drugie stworzenie w domu .... to tez jest dziewczyna i boja sie brac dorosla juz suczke, zeby uniknac walk o dominacje miedzy nimi i nie wiedza, czy rezydentka zaakceptuje dorosla suke w domu. Przepraszam, ale czegoś nie rozumiem. Czy masz na myśli P. Marcina, który mieszka niedaleko Radomia? I o co chodzi z tym szczeniakiem? Z tego co wiem, Pan Marcin zdecydował się na adopcję Sary bezwarunkowo. Sara ma zostać w schronisku jeszcze ok. 2 tygodni i w międzyczasie będzie miała sterylkę. Quote
gallegro Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Voess napisał(a):Zabrałam Pana Marcina do schroniska. Sara spodobała się bardziej w rzeczywistości niż na zdjęciach. Bardzo chętnie siadała przy Panu Marcinie, tak jakby czuła, że to jej przyszły Pan. Jest to młody chłopak, a tak wrażliwy na cierpienie stworzenia. Rozważa wzięcie jeszcze jednego psa, ale Sara jest już Jego w 100%. :cool3: Tak bardzo bym chciała żeby już był koniec czerwca i Sarunia by jechała do domku. Uważam, że Pan Marcin jest bardzo dobrym człowiekiem. Drogie Ciotki, przecież Voess pisała już na ten temat, nie mówiąc o tym, że mój poprzedni wpis również o tym traktuje. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać... :razz:. Quote
iczing Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 nic nie piszecie !:mad: :placz: co u was ? jak Sara ?! Pan Marcin się nie rozmyślił? Quote
Tigraa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Pan Marcin się nie rozmyślił, u Sary ok, będzie miała sterylkę a pod koniec czerwca pojedzie do domu. Quote
iczing Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 bardzo dobre wieści... cioteczki pilotują sprawę - super jest... pozdrawiam i trzymam kciuki... mam marzenie - ŻEBY JUŻ BYŁ KONIEC CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Recommended Posts