Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cisowianka napisał(a):
Jestem na zaproszenie dineh - dziękuję. Biedaczysko, na razie zmykam ale oczywiście będę zaglądać.

Zaglądaj cioteczko, Brunowi będzie miło

Posted

cisowianka napisał(a):
Ja nie wiem że tyle ludzi jest bezdusznych już nie mówiąc i potworach w ludzkiej skórze.Ile jest katolików wśród nas- gdzie ich katolickie sumienie.....

ludzie nie są katolikami w sercach ale na pokaz jak widać
poza tym nadal chyba jest silne przekonanie że pies nie czuje ...
koleżanka która mieszka we Wrocławiu była święcie przekonana że sunia musi mieć przynajmniej 1 miot przed sterylką- móoda 24 letnia dziewczyna z takim przekonaniem !

Posted

Dzięki cioteczki za zagladanie do chłopaka.

cisowianka napisał(a):
Ja nie wiem że tyle ludzi jest bezdusznych już nie mówiąc i potworach w ludzkiej skórze.Ile jest katolików wśród nas- gdzie ich katolickie sumienie.....

Bo większość pseudokatolików to egoiści i fałszyfi, kłamliwi ludzie

dineh napisał(a):
ludzie nie są katolikami w sercach ale na pokaz jak widać
poza tym nadal chyba jest silne przekonanie że pies nie czuje ...
koleżanka która mieszka we Wrocławiu była święcie przekonana że sunia musi mieć przynajmniej 1 miot przed sterylką- móoda 24 letnia dziewczyna z takim przekonaniem !

Mam taką znajomą, która jest katoliczką... swoją sunię dopuściła celowo bo sunia musi mieć raz szczeniaki i po urodzeniu wszystkie oddała do uspienia... byłam w szoku :-(

Posted

Dzisiaj badań nie zrobiono. Odłożono je do jutra rano. Podjęta została decyzja. Jeśli wyniki będą złe to rano po wynikach psiak będzie operowany. Nie wiadomo czy przeżyje zabieg. Ale gdyby wyniki były złe i operacja by się nie odbyła to musiałby zostać uśpiony bo najprawdopodobniej ma krwawienie ze śledziony... Jeśli wyniki będą ok to walczymy dalej bez operacji. Czyli jutro ważny dzień i proszę o wysyłanie pozytywnej energii do psiaka. Koszt dotychczasowego leczenia to 486 zł a koszt ewentualnej jutrzejszej operacji 400 zł. Oby jej nie było.