jolam Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Niedługo chyba będzie to labkowy hotelik :cool3: niestety Quote
cisowianka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jestem na zaproszenie dineh - dziękuję. Biedaczysko, na razie zmykam ale oczywiście będę zaglądać. Quote
jolam Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 cisowianka napisał(a):Jestem na zaproszenie dineh - dziękuję. Biedaczysko, na razie zmykam ale oczywiście będę zaglądać. Zaglądaj cioteczko, Brunowi będzie miło Quote
cisowianka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja nie wiem że tyle ludzi jest bezdusznych już nie mówiąc i potworach w ludzkiej skórze.Ile jest katolików wśród nas- gdzie ich katolickie sumienie..... Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 cisowianka napisał(a):Ja nie wiem że tyle ludzi jest bezdusznych już nie mówiąc i potworach w ludzkiej skórze.Ile jest katolików wśród nas- gdzie ich katolickie sumienie..... ludzie nie są katolikami w sercach ale na pokaz jak widać poza tym nadal chyba jest silne przekonanie że pies nie czuje ... koleżanka która mieszka we Wrocławiu była święcie przekonana że sunia musi mieć przynajmniej 1 miot przed sterylką- móoda 24 letnia dziewczyna z takim przekonaniem ! Quote
edek Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Przyszłam z zaproszenia dineh. Biedny psiaczek, trzymam za niego kciuki !!! Oby jego oprawcy nie mieli co do gęby włożyć ..... Quote
truskawkab Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja również,będę stale zaglądać do piesiaczka :) Quote
grazaza Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jestem na zaproszenie dineh, będę odwiedzać chłopaczka :smile: Quote
Toska1 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 I ja zaglądam z zaproszenia trzymaj się Bruno, jesteś w dobrych rękach !!! Quote
jolam Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Dzięki cioteczki za zagladanie do chłopaka. cisowianka napisał(a):Ja nie wiem że tyle ludzi jest bezdusznych już nie mówiąc i potworach w ludzkiej skórze.Ile jest katolików wśród nas- gdzie ich katolickie sumienie..... Bo większość pseudokatolików to egoiści i fałszyfi, kłamliwi ludzie dineh napisał(a):ludzie nie są katolikami w sercach ale na pokaz jak widać poza tym nadal chyba jest silne przekonanie że pies nie czuje ... koleżanka która mieszka we Wrocławiu była święcie przekonana że sunia musi mieć przynajmniej 1 miot przed sterylką- móoda 24 letnia dziewczyna z takim przekonaniem ! Mam taką znajomą, która jest katoliczką... swoją sunię dopuściła celowo bo sunia musi mieć raz szczeniaki i po urodzeniu wszystkie oddała do uspienia... byłam w szoku :-( Quote
cisowianka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja też jestem katoliczką ale tylko z tytułu. Gdyby każdy katolik przygarnął choć jednego psa ze schroniska...... Dobra a mamy jakieś wieści jak się czuje nasz Bruno? Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 mdk8 napisał(a):jakieś wieści po badaniach? przyłączam sie do pytania Quote
Panna Marple Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 jestem na zaproszenie-jak psiak czuje się obecnie? Quote
jolam Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Dzisiaj badań nie zrobiono. Odłożono je do jutra rano. Podjęta została decyzja. Jeśli wyniki będą złe to rano po wynikach psiak będzie operowany. Nie wiadomo czy przeżyje zabieg. Ale gdyby wyniki były złe i operacja by się nie odbyła to musiałby zostać uśpiony bo najprawdopodobniej ma krwawienie ze śledziony... Jeśli wyniki będą ok to walczymy dalej bez operacji. Czyli jutro ważny dzień i proszę o wysyłanie pozytywnej energii do psiaka. Koszt dotychczasowego leczenia to 486 zł a koszt ewentualnej jutrzejszej operacji 400 zł. Oby jej nie było. Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 to ja juz zaczynam trzymać kciuki - a że mam zajecia na 7:30 to od 6 znowu zacznę ...byle nie było krwawienia ! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Czekam na wieści, z nadzieją i bardzo mocno trzymając kciuki za chłopaka :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
ania68 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Również jestem na zaproszenie. Biedak :( Zaglądnę tu jeszcze. Quote
jolam Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Też od rana trzymam kciuki za Bruna. Oby się udało. Psiaka szkoda mi strasznie Quote
grazaza Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Trzymam kciuki za psiaka mooocno, oby wszystko się ułożyło... Quote
Recommended Posts