dineh Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jolam napisał(a):chudzina straszna z niego a ważył 44 kg, czyli dobrze wygladający lab. tak wogóle to jestem ciekawa ile teraz waży, muszę podpytać na zdjęciach jest bardzo wychudzony :( i sierść z pierwszych zdjęć nie powala Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dineh napisał(a):na zdjęciach jest bardzo wychudzony :( i sierść z pierwszych zdjęć nie powala No cóż, Bruno musiał być przedtem pod naprawdę bardzo dobrą :shake: opieką. Teraz musi być już tylko lepiej :thumbs:. Quote
bea100 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Jestem z zaproszenia na bazarek u dineh, na razie zapisuję Bruna Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) Następne odwiedziny na ;) bazarku . Edited November 24, 2013 by dana Quote
cisowianka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dineh napisał(a):dziękuje cioteczko :D a zrobiła byś jakieś pudełeczko czy nie dasz rady :-)? Więc mam2 widomości ;) - pudełeczko jest (jakiś czs temu kupiłam i leżało) podzielone jest na 6 przegródek - miało być na herbatę ale jeśli jest zainteresowanie - no problem- tylko gorzej z czasem. Będę się starać;) Quote
dineh Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 cisowianka napisał(a):Więc mam2 widomości ;) - pudełeczko jest (jakiś czs temu kupiłam i leżało) podzielone jest na 6 przegródek - miało być na herbatę ale jeśli jest zainteresowanie - no problem- tylko gorzej z czasem. Będę się starać;) było by super :-) ale staram się być cierpliwa ;) Quote
Panna Marple Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Bardzo wzruszające te zdjęcia:shake:...kochany psiaczek Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Bardzo wzruszające te zdjęcia:shake:...kochany psiaczek I chyba mordkę ma podobną do psiaka w Twoim avatarku Quote
truskawkab Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Trzymam kciuki za Bruna,musi być dobrze. Quote
Panna Marple Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jolam napisał(a):I chyba mordkę ma podobną do psiaka w Twoim avatarku Bo mój Pablo też był:-( retrieverem. Flat coated retriever z rodowodem trzymany na łańcuchu przez dwa lata od szczeniora:mad: Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Bo mój Pablo też był:-( retrieverem. Flat coated retriever z rodowodem trzymany na łańcuchu przez dwa lata od szczeniora:mad: Ludzie wyobraźnie nie mają .... Flat coated na łańcuchu... to męka dla takiego psa. Pablo już odszedł za TM ? Quote
cisowianka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Mamy jakieś wieści o Brunie, jak się czuje? Quote
Poprawna Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 I wieści: Wróciłam z kliniki - stan Bruna określono jako STABILNY !!!! Zawiozłam zupeczkę na cały dzień. Bruno je, ale małymi porcyjkami, troszkę z miski, troszkę z dłoni - będą mu podawać co 2 godziny po troszeczku. Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Bruno się jeszcze nie podnosi tzn. jeszcze nie wstaje ale chyba będzie dobrze :-) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Kochane słoneczko: http://images61.fotosik.pl/411/199aca2534e34ca8med.jpg :loveu:. Gdybym mieszkała bliżej, też bym Brunkowi pożywną zupkę zawiozła... Poprawna, dzięki :loveu:. Quote
Panna Marple Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jolam napisał(a):Ludzie wyobraźnie nie mają .... Flat coated na łańcuchu... to męka dla takiego psa. Pablo już odszedł za TM ? Tak:-(:-(:-(- 16lutego miną dwa lata:-( - nie dożył 12 urodzin:-(. Ciągle mi go brakuje i strasznie tęsknię:shake:. Jedyne, co mnie pociesza to to, że zagrzał miejsce dla innych biedaków (mam 3 futra z adopcji:lol:) i z jego powodu poznałam dogo:lol: Trzymam mocno za Bruna - idzie ku lepszemu! Dasz radę, chłopaku! Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Tak:-(:-(:-(- 16lutego miną dwa lata:-( - nie dożył 12 urodzin:-(. Ciągle mi go brakuje i strasznie tęsknię:shake:. Jedyne, co mnie pociesza to to, że zagrzał miejsce dla innych biedaków (mam 3 futra z adopcji:lol:) i z jego powodu poznałam dogo:lol: Trzymam mocno za Bruna - idzie ku lepszemu! Dasz radę, chłopaku! Tak mi przykro :calus: :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Tak:-(:-(:-(- 16lutego miną dwa lata:-( - nie dożył 12 urodzin:-(. Ciągle mi go brakuje i strasznie tęsknię:shake:. Jedyne, co mnie pociesza to to, że zagrzał miejsce dla innych biedaków (mam 3 futra z adopcji:lol:) i z jego powodu poznałam dogo:lol: Trzymam mocno za Bruna - idzie ku lepszemu! Dasz radę, chłopaku! Moja przygarnięta mądra i kochana kotka Kasia odeszła dawno temu :-(, a do dzisiaj, kiedy widzę pręgowanego szarego kota, mocniej bije mi serce. Tęsknimy i kochamy, a one tak szybko odchodzą :-(, stanowczo za szybko :-(. Jednak dałaś swojemu Pablo naprawdę szczęśliwe życie :lol:. Oby Bruno też znalazł taki :loveu: dom. Quote
Panna Marple Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Brunio musi dojść do siebie, a potem musi znależć najwspanialszy dom na świecie! Quote
PeLala Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Poprawna'] I wieści: Wróciłam z kliniki - stan Bruna określono jako STABILNY !!!! Zawiozłam zupeczkę na cały dzień. Bruno je, ale małymi porcyjkami, troszkę z miski, troszkę z dłoni - będą mu podawać co 2 godziny po troszeczku. Brunusiu kochany trzymam kciuki za Ciebie psinko Quote
cisowianka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Odwiedzam ;) i trzymaj się Bruno ;) Quote
Recommended Posts