Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bruno kiedyś ważył 44 kg.
Teraz nie wiem ale zobaczcie na fotkę.
Koszt leczenia i operacji wynosi do wczoraj 1090 zł. Skarbonka labkowa z dogo dorzuciła 100 zł. Forumowicze z forum labkowego robią zrzutkę.
Czy ktoś ma fanty i mógłby poratować chłopaka i zrobić dla niego bazarek ?

[quote name='jolam']Wczoraj pies dotarł w takim stanie :-(

Uploaded with ImageShack.us

Posted

dineh napisał(a):
ja bym rzeczy mogła podarować ale za dużo żeby wysłać a z Wrocławia nie widzę nikogo :(

Ode mnie niestety trochę za daleko do Wrocławia :-( chyba że kiedyś przy okazji ale to w dalekiej przyszłości raczej

Posted

jolam napisał(a):
Ode mnie niestety trochę za daleko do Wrocławia :-( chyba że kiedyś przy okazji ale to w dalekiej przyszłości raczej

Irysek obiecała że z reszty rzeczy też zrobi bazarek ale to nie na już a kasa potrzebna na wczoraj co?

Posted

dineh napisał(a):
Irysek obiecała że z reszty rzeczy też zrobi bazarek ale to nie na już a kasa potrzebna na wczoraj co?

Nie, kasa będzie potrzebna też później. Na dalsze leczenie, rehabilitację i hotel. Więc jeśli Irysek zrobi to będzie baaaardzo super :-)

Posted

jolam napisał(a):
Nie, kasa będzie potrzebna też później. Na dalsze leczenie, rehabilitację i hotel. Więc jeśli Irysek zrobi to będzie baaaardzo super :-)

już zaczełam zaczynać się przekonywać żeby sama zrobić ale skoro tak ciotunio piszesz :P

Posted

dineh napisał(a):
już zaczełam zaczynać się przekonywać żeby sama zrobić ale skoro tak ciotunio piszesz :P

To chyba cioteczko zacznę zaczynać Ciebie też przekonywać do zaczęcia zaczynania zrobienia :-) Oby tylko chłopak zaczął sił nabierać, to jest najważniejsze :-)

Posted

cyt.

Wróciłam z kliniki - Brunek leży, ale podnosi się do picia, apetyt słaby, ale jak przyszłam, zjadł trochę mokrej karmy, Podałam mu wodę, pogadałam z nim i opowiedziałam, ilu ludzi go wspiera, ilu ludziom na nim zależy i że kurcze, nie wolno mu się poddać!
Zrobiłam zdjęcia, które ślę.
Pierwsze zdjęcie zrobili
weci w klinice, jak go kąpali.
Reszta z dziś

Posted

Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd.

Posted

cisowianka napisał(a):
Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd.

cioteczko to zaproszenie do współpracy ;)??

Posted

dineh napisał(a):
ja bym rzeczy mogła podarować ale za dużo żeby wysłać a z Wrocławia nie widzę nikogo :(

napisz do asiuniab jest z Wrocławia. Może będzie mogła pomóc w bazarku.

Posted (edited)

[quote name='dineh']no to kilka rzeczy które miałam dać Irysek wystawiłam
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248956-Buty-(DeeZee-Daichman)-i-torebka-na-bardzo-chorego-Bruna-do-3-12-13?p=21577589#post21577589

cioteczko Jolam przepraszam za małą kradzież

Cioteczko dineh, bardzo, bardzo pięknie Ci dziękuję :Rose::Rose:

[quote name='cisowianka']Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd.

[quote name='dineh']cioteczko to zaproszenie do współpracy ;)??

Było by super, cioteczki jesteście kochane :iloveyou:

Edited by jolam
Posted

Ok. to szukam i wykańczam butelki decoupage, bo miałam robić (nie sama) jeszcze bazarek dla Taja i Tofika ale te chłopaki są zdrowe, więc mogą jeszcze troszkę zaczekać. To kontaktuję się iwciągam do współpracy cioteczkę dineh ;)

Posted

cisowianka napisał(a):
Ok. to szukam i wykańczam butelki decoupage, bo miałam robić (nie sama) jeszcze bazarek dla Taja i Tofika ale te chłopaki są zdrowe, więc mogą jeszcze troszkę zaczekać. To kontaktuję się iwciągam do współpracy cioteczkę dineh ;)

dziękuje cioteczko :D
a zrobiła byś jakieś pudełeczko czy nie dasz rady :-)?

Posted

jolam napisał(a):
lovciam Was cioteczki kochane :-) dziękuję w imieniu Bruna.
Teraz chłopak musi zdrowieć

nie ma już wyboru żadnego :P
no a później jak już będzie zdrowy zaczniemy go tuczyć :D

Posted

dineh napisał(a):
nie ma już wyboru żadnego :P
no a później jak już będzie zdrowy zaczniemy go tuczyć :D

chudzina straszna z niego a ważył 44 kg, czyli dobrze wygladający lab. tak wogóle to jestem ciekawa ile teraz waży, muszę podpytać