dineh Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Bruno ma nam teraz codziennie humorki poprawiać swoimi postępami... liczę na przyszłego przystojniaka Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Bruno kiedyś ważył 44 kg. Teraz nie wiem ale zobaczcie na fotkę. Koszt leczenia i operacji wynosi do wczoraj 1090 zł. Skarbonka labkowa z dogo dorzuciła 100 zł. Forumowicze z forum labkowego robią zrzutkę. Czy ktoś ma fanty i mógłby poratować chłopaka i zrobić dla niego bazarek ? [quote name='jolam']Wczoraj pies dotarł w takim stanie :-( Uploaded with ImageShack.us Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Zapraszam dla Bruna http://www.dogomania.pl/forum/threads/248943-RÓŻNE-rzeczy-mamy-ZAPRASZAMY-dla-BARDZO-CHOREGO-BRUNA-do-30-11?p=21575879#post21575879 Quote
natie Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='jolam']Zapraszam dla Bruna http://www.dogomania.pl/forum/threads/248943-RÓŻNE-rzeczy-mamy-ZAPRASZAMY-dla-BARDZO-CHOREGO-BRUNA-do-30-11?p=21575879#post21575879 idę zajrzeć:) Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Poprawna napisał(a):Dotarłam i ja na wątek ..... Witamy u Brunka Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ja bym rzeczy mogła podarować ale za dużo żeby wysłać a z Wrocławia nie widzę nikogo :( Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 dineh napisał(a):ja bym rzeczy mogła podarować ale za dużo żeby wysłać a z Wrocławia nie widzę nikogo :( Ode mnie niestety trochę za daleko do Wrocławia :-( chyba że kiedyś przy okazji ale to w dalekiej przyszłości raczej Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 jolam napisał(a):Ode mnie niestety trochę za daleko do Wrocławia :-( chyba że kiedyś przy okazji ale to w dalekiej przyszłości raczej Irysek obiecała że z reszty rzeczy też zrobi bazarek ale to nie na już a kasa potrzebna na wczoraj co? Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 dineh napisał(a):Irysek obiecała że z reszty rzeczy też zrobi bazarek ale to nie na już a kasa potrzebna na wczoraj co? Nie, kasa będzie potrzebna też później. Na dalsze leczenie, rehabilitację i hotel. Więc jeśli Irysek zrobi to będzie baaaardzo super :-) Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 jolam napisał(a):Nie, kasa będzie potrzebna też później. Na dalsze leczenie, rehabilitację i hotel. Więc jeśli Irysek zrobi to będzie baaaardzo super :-) już zaczełam zaczynać się przekonywać żeby sama zrobić ale skoro tak ciotunio piszesz :P Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 dineh napisał(a):już zaczełam zaczynać się przekonywać żeby sama zrobić ale skoro tak ciotunio piszesz :P To chyba cioteczko zacznę zaczynać Ciebie też przekonywać do zaczęcia zaczynania zrobienia :-) Oby tylko chłopak zaczął sił nabierać, to jest najważniejsze :-) Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 cyt. Wróciłam z kliniki - Brunek leży, ale podnosi się do picia, apetyt słaby, ale jak przyszłam, zjadł trochę mokrej karmy, Podałam mu wodę, pogadałam z nim i opowiedziałam, ilu ludzi go wspiera, ilu ludziom na nim zależy i że kurcze, nie wolno mu się poddać! Zrobiłam zdjęcia, które ślę. Pierwsze zdjęcie zrobili weci w klinice, jak go kąpali. Reszta z dziś Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 i się popłakałam ;(... nie wiem czemu bo to dobre wieści Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 no to kilka rzeczy które miałam dać Irysek wystawiłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/248956-Buty-%28DeeZee-Daichman%29-i-torebka-na-bardzo-chorego-Bruna-do-3-12-13?p=21577589#post21577589 cioteczko Jolam przepraszam za małą kradzież Quote
cisowianka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd. Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 cisowianka napisał(a):Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd. cioteczko to zaproszenie do współpracy ;)?? Quote
grazaza Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Psiaczku kochany, teraz musi być już tylko lepiej... Quote
mdk8 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 dineh napisał(a):ja bym rzeczy mogła podarować ale za dużo żeby wysłać a z Wrocławia nie widzę nikogo :( napisz do asiuniab jest z Wrocławia. Może będzie mogła pomóc w bazarku. Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 (edited) [quote name='dineh']no to kilka rzeczy które miałam dać Irysek wystawiłam http://www.dogomania.pl/forum/threads/248956-Buty-(DeeZee-Daichman)-i-torebka-na-bardzo-chorego-Bruna-do-3-12-13?p=21577589#post21577589 cioteczko Jolam przepraszam za małą kradzież Cioteczko dineh, bardzo, bardzo pięknie Ci dziękuję :Rose::Rose: [quote name='cisowianka']Jestem i ja, owszem będę miała fanty, ale dineh jak zapewne widziałaś;) robię bazarki na spółkę tzn. ja przygotowuje fanty, robie zdjęcia (ni zmniejszone) - wysyłam do cioteczki która odwala taką robotę (ostatnio Aldrumka) i bazarek idzie potem ja zbieram kasę i wysyłam fanty itd. [quote name='dineh']cioteczko to zaproszenie do współpracy ;)?? Było by super, cioteczki jesteście kochane :iloveyou: Edited November 24, 2013 by jolam Quote
cisowianka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ok. to szukam i wykańczam butelki decoupage, bo miałam robić (nie sama) jeszcze bazarek dla Taja i Tofika ale te chłopaki są zdrowe, więc mogą jeszcze troszkę zaczekać. To kontaktuję się iwciągam do współpracy cioteczkę dineh ;) Quote
dineh Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 cisowianka napisał(a):Ok. to szukam i wykańczam butelki decoupage, bo miałam robić (nie sama) jeszcze bazarek dla Taja i Tofika ale te chłopaki są zdrowe, więc mogą jeszcze troszkę zaczekać. To kontaktuję się iwciągam do współpracy cioteczkę dineh ;) dziękuje cioteczko :D a zrobiła byś jakieś pudełeczko czy nie dasz rady :-)? Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 lovciam Was cioteczki kochane :-) dziękuję w imieniu Bruna. Teraz chłopak musi zdrowieć Quote
dineh Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 jolam napisał(a):lovciam Was cioteczki kochane :-) dziękuję w imieniu Bruna. Teraz chłopak musi zdrowieć nie ma już wyboru żadnego :P no a później jak już będzie zdrowy zaczniemy go tuczyć :D Quote
jolam Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 dineh napisał(a):nie ma już wyboru żadnego :P no a później jak już będzie zdrowy zaczniemy go tuczyć :D chudzina straszna z niego a ważył 44 kg, czyli dobrze wygladający lab. tak wogóle to jestem ciekawa ile teraz waży, muszę podpytać Quote
Recommended Posts