bela51 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Zegnaj biedny piesku. spij spokojnie:-( Nigdy Cie nie zapomnimy :-( Powinniscie doprowadzic do ukarania jego oprawców, aby zaden inny pies nigdy nie podzielił losu Bruna. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='jolam'] Na ostatnie dni swojego życia trafił Brunuś do LUDZI, którzy dali Mu pewnie to wszystko, czego nie zaznał w swoim życiu... Teraz ma przynajmniej miejsce, gdzie można się pochylić nad jego "pieskim losem"... Żegnaj Bruneczku i czekaj na nas po Tamtej stronie Tęczy... ********************************************************************************** Najtrudniej umiera się w samotności, ciemności i ciszy… (i w zapomnieniu)… [SIZE=1](Andrzej Szczypiorski) ********************************************************************************** Quote
słodkokwaśna Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Przykro mi z powodu Bruna :( Tym bardziej ,że już był na dobrej drodze życia. Ale czy mogłybyście napisać co było bezpośrednią przyczyną odejścia psiaka? Mój Lord jest po takiej samej operacji i pierwsze dni były gehenną ...:( Miał chyba wszystkie powikłania pooperacyjne:( (krew mu nie krzepła,słabe krążenie,wymioty) W czym( bo to bardzo ciężka operacja)przez 10 dni był na wzmacniających kroplówkach i dodatkowej krwi .Teraz jest dobrze ,ale od tego czasu boję się , iż któremuś mojemu psiakowi taka sytuacja może się powtórzyć...a mam u siebie 11 starszych psów i chciałabym się ustrzec błędów ,które mogą wystąpić po tym zabiegu. Quote
jolam Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Bruno był wycieńczony, niedożywiony i najprawdopodobniej bity. Miał uraz śledziony. Myślałyśmy. że uda się go uratować. Niestety serce nie wytrzymało... Quote
słodkokwaśna Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Czyli serce!!! Przykro mi bardzo ,bo wiem jak musicie się czuć:( Tyle serca mu dałyście i niestety..... Quote
ewu Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Długo nie było mnie na dogo, nie wiedziałam:( Bruno , piesku kochany...:( Quote
dorcia2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Tak mi przykro , że się nie udało:-(:-( śpij misiaczku spokojnie Quote
Recommended Posts