Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zegnaj biedny piesku. spij spokojnie:-(
Nigdy Cie nie zapomnimy :-(

Powinniscie doprowadzic do ukarania jego oprawców, aby zaden inny pies nigdy nie podzielił losu Bruna.

Posted

[quote name='jolam']

Na ostatnie dni swojego życia trafił Brunuś

• do LUDZI, którzy dali Mu pewnie to wszystko, czego nie zaznał w swoim życiu...
    Teraz ma przynajmniej miejsce, gdzie można się pochylić nad jego "pieskim losem"...
    Żegnaj Bruneczku
  • i czekaj na nas po Tamtej stronie Tęczy...

• **********************************************************************************
    Najtrudniej umiera się w samotności, ciemności i ciszy… (i w zapomnieniu)…

[SIZE=1](Andrzej Szczypiorski)

**********************************************************************************

Posted

Przykro mi z powodu Bruna :( Tym bardziej ,że już był na dobrej drodze życia.
    Ale czy mogłybyście napisać co było bezpośrednią przyczyną odejścia psiaka?
    Mój Lord jest po takiej samej operacji i pierwsze dni były gehenną ...:( Miał chyba wszystkie powikłania pooperacyjne:( (krew mu nie krzepła,słabe krążenie,wymioty)
    W czym( bo to bardzo ciężka operacja)przez 10 dni był na wzmacniających kroplówkach i dodatkowej krwi .Teraz jest dobrze ,ale od tego czasu boję się , iż któremuś mojemu psiakowi taka sytuacja może się powtórzyć...a mam u siebie 11 starszych psów i chciałabym się ustrzec błędów ,które mogą wystąpić po tym zabiegu.

Posted

Bruno był wycieńczony, niedożywiony i najprawdopodobniej bity. Miał uraz śledziony.
    Myślałyśmy. że uda się go uratować. Niestety serce nie wytrzymało...

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...