Hippies Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzisiaj Maks strajkuje na całego :angryy: jest taki zły :angryy: bo qurcze kto wymyślił deszcz :mad: :mad: :mad: . Trzeba tylko siku szybko robić i pani ciągnie biednego piesa do domu :angryy: . Cały czas marudzi coś o tym że mokro zimno i wogóle :shake: . A on ma ochotę po uszy brnąć w trawie :diabloti: albo skakać po wodzie :diabloti:. Ze złości zjadł połowę piłki :diabloti: , tzn odgryzł połowę i wypluł. Teraz ma tylko kawałek :eviltong: i wygląda jak Kłapouchy z Kubusia Puchatka, jak dostał na urodziny balonik, tzn to co zostało po baloniku :eviltong: . Quote
michelle04 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ...niedobra Pańcia:mad: przez Twoje uprzedzenie do deszczu piesio się nudzi....:evil_lol: popadnie w depresje i będziesz brać kredyt na psiego psychoanalityka.....:evil_lol: Quote
Hippies Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Narazie strajk zawieszony :diabloti: pani dała pyszne seruszka w sosiku z ryżykiem :cool3: , królewicz-głowny prowodyr strajków zjadł i teraz leży kołami do góry :eviltong: , nie ma siły strajkować :diabloti: . Quote
michelle04 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hippies jeśłi możesz to proszę podnieś czasami chłopaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6324045#post6324045 dziekuję Quote
Hippies Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A jutro jest wielki dzień :megagrin: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :popcorn: Quote
michelle04 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ...jaki wielki dzień?????:crazyeye: ja nic nie wiem.....:placz: Quote
zurdo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nuuu, na mój gust to miesięcznica będzie jutro. A że mnie nie będzie, to już teraz życzę 1500 takich miesięcznic, wesołych i bezdeszczowych. No i żeby główka nie bolała dzień po:drink1: Quote
Hippies Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Zurdo zgadłaś :multi: dziękujemy za życzenia :multi: . Michelle myślałam, że będziesz pamiętać kiedy przywiozłaś do mnie ową bidę :eviltong: . Teraz to już nie bida tylko taaaki chłop :diabloti: . Quote
michelle04 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ...wiesz,że o tym myślałam, ale chyba dni mi sie poplątały:wallbash: Quote
florida_blue Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nie wierze, że to dopiero miesiąc :D Quote
Hippies Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mi też się jakoś wydaje że Maks jest ze mną od zawsze :cool3: Quote
michelle04 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hippies jaki piękny bannerek:loveu: tylko...kim jest ten jegomość obok Ciebie? ;) Quote
Hippies Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ten który próbuje mi odgryść głowę ?? :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 AgaiTheta nie ma sprawy. Ja cały czas namawiam wszystkich w koło o jakieś datki na boksery. Tylko czy wpłacą :placz: . A ten bokserek biedulka :placz: musimy coś wymyślić. Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No i stało się :-( mam skierowanie do szpitala :-( . Maksa i koty zabieram do Wrocka do rodziców :placz: . Jak będzie jakaś możliwość to się odezwę. Narazie niestety będę poza zasięgiem. Quote
florida_blue Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Hippies - na długo ? czy to coś powaznego ? Wracaj do nas szybko !!!!! Quote
zurdo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hippies, tak mi przykro :placz: Zwierzyniec będzie w dobrych rękach, Ty, wierzę, też. Czyli wszysatko będzie dobrze. Inaczej być nie może i kropka. My trzymamy kciuki, a Ty - trzymaj się. Quote
michelle04 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ...Florida przynajmniej na tydzień...:sad: Hippies wracaj szybko do zdrowia i do nas!!!!! Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Florida chyba będę żyć :cool3: a tak serio to jutro jadę, może będę się lepiej czuła żeby dojechać. Narazie jestem nafaszerowana lekami. Jutro pójdę jeszcze raz do lekarza może zmieni zdanie na temat tego szpitala w końcu są strajki i po co mam im zawracać głowę :cool1: , ale do Wrocławia i tak muszę jechać bo ktoś musi wychodzić z Maksem, bo ja nie daję rady :-( . Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 michelle04 napisał(a):...Florida przynajmniej na tydzień...:sad: Hippies wracaj szybko do zdrowia i do nas!!!!! Dzięki dziewczyny, zrobię to dla Was :diabloti: i wrócę :diabloti: albo wogólę nie pójdę :diabloti: bo wcale mi się to nie uśmiecha :-( Jakaś pechowa qurcze jestem. Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 zurdo napisał(a):Hippies, tak mi przykro :placz: Zwierzyniec będzie w dobrych rękach, Ty, wierzę, też. Czyli wszysatko będzie dobrze. Inaczej być nie może i kropka. My trzymamy kciuki, a Ty - trzymaj się. Ja mam taką nadzieję Zurdo. Dzięki za pamięć i kciuki. Boję się tylko żeby Maks nie pomyślał sobie że go zostawiłam :shake: . Quote
zurdo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To mądry pies, i będzie w znanym sobie miejscu z członkami rodziny. Nic złego sobie nie pomyśli. A Ty nie kombinuj, jak się wymigać, tylko wędruj do szpitala, jeśli jest taka potrzeba. Dla własnego i maksiowego dobra :mad: Quote
Recommended Posts