Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Maks strajkuje na całego :angryy: jest taki zły :angryy: bo qurcze kto wymyślił deszcz :mad: :mad: :mad: . Trzeba tylko siku szybko robić i pani ciągnie biednego piesa do domu :angryy: . Cały czas marudzi coś o tym że mokro zimno i wogóle :shake: . A on ma ochotę po uszy brnąć w trawie :diabloti: albo skakać po wodzie :diabloti:. Ze złości zjadł połowę piłki :diabloti: , tzn odgryzł połowę i wypluł. Teraz ma tylko kawałek :eviltong: i wygląda jak Kłapouchy z Kubusia Puchatka, jak dostał na urodziny balonik, tzn to co zostało po baloniku :eviltong: .

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie strajk zawieszony :diabloti: pani dała pyszne seruszka w sosiku z ryżykiem :cool3: , królewicz-głowny prowodyr strajków zjadł i teraz leży kołami do góry :eviltong: , nie ma siły strajkować :diabloti: .

Posted

Nuuu, na mój gust to miesięcznica będzie jutro. A że mnie nie będzie, to już teraz życzę 1500 takich miesięcznic, wesołych i bezdeszczowych.
No i żeby główka nie bolała dzień po:drink1:

Posted

Zurdo zgadłaś :multi: dziękujemy za życzenia :multi: . Michelle myślałam, że będziesz pamiętać kiedy przywiozłaś do mnie ową bidę :eviltong: . Teraz to już nie bida tylko taaaki chłop :diabloti: .

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

AgaiTheta nie ma sprawy. Ja cały czas namawiam wszystkich w koło o jakieś datki na boksery. Tylko czy wpłacą :placz: . A ten bokserek biedulka :placz: musimy coś wymyślić.

Posted

No i stało się :-( mam skierowanie do szpitala :-( . Maksa i koty zabieram do Wrocka do rodziców :placz: . Jak będzie jakaś możliwość to się odezwę. Narazie niestety będę poza zasięgiem.

Posted

Hippies, tak mi przykro :placz:
Zwierzyniec będzie w dobrych rękach, Ty, wierzę, też. Czyli wszysatko będzie dobrze. Inaczej być nie może i kropka. My trzymamy kciuki, a Ty - trzymaj się.

Posted

Florida chyba będę żyć :cool3: a tak serio to jutro jadę, może będę się lepiej czuła żeby dojechać. Narazie jestem nafaszerowana lekami. Jutro pójdę jeszcze raz do lekarza może zmieni zdanie na temat tego szpitala w końcu są strajki i po co mam im zawracać głowę :cool1: , ale do Wrocławia i tak muszę jechać bo ktoś musi wychodzić z Maksem, bo ja nie daję rady :-( .

Posted

michelle04 napisał(a):
...Florida przynajmniej na tydzień...:sad: Hippies wracaj szybko do zdrowia i do nas!!!!!

Dzięki dziewczyny, zrobię to dla Was :diabloti: i wrócę :diabloti: albo wogólę nie pójdę :diabloti: bo wcale mi się to nie uśmiecha :-( Jakaś pechowa qurcze jestem.

Posted

zurdo napisał(a):
Hippies, tak mi przykro :placz:
Zwierzyniec będzie w dobrych rękach, Ty, wierzę, też. Czyli wszysatko będzie dobrze. Inaczej być nie może i kropka. My trzymamy kciuki, a Ty - trzymaj się.

Ja mam taką nadzieję Zurdo. Dzięki za pamięć i kciuki.
Boję się tylko żeby Maks nie pomyślał sobie że go zostawiłam :shake: .

Posted

To mądry pies, i będzie w znanym sobie miejscu z członkami rodziny. Nic złego sobie nie pomyśli. A Ty nie kombinuj, jak się wymigać, tylko wędruj do szpitala, jeśli jest taka potrzeba. Dla własnego i maksiowego dobra :mad: