bakusiowa Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Można skonstruować zaproszenie i poprosić o deklaracje stałe i jednorazowe. Można w ostateczności zrobić bazarek cegiełkowy. Kto robi ogłoszenia Grafisiowi? Mogę mu wyróżniać na olx. Przede wszystkim napisz czy wszyscy deklarowicze płacą??? Quote
moca35 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 wpłacam zaległą za styczeń i luty przepraszam za opóźnienie Quote
rudakacha Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Moja stała także poszła... "tylko domu, tylko domu brak!". Quote
bakusiowa Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Nie jest łatwo znaleźć dom. Muszą cały czas lecieć ogłoszenia. Jednak czasem dzieje się to przypadkiem. Terierka z mojego podpisu szukała domu przez 14 mięsięcy. Kiedy upłynął rok miałam już porządnego stracha. Teraz mam dwa wspaniałe koty do adopcji. Setki wejść na portalu ogłoszeniowym a chętnych nie widać. Quote
bakusiowa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Wysłałam dzisiaj Grafisiowi 50 zł. Proszę o odpowiedź czy wszyscy deklarowicze płacą. Czy ma ogłoszenia??? Quote
gluchypies Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Ja płacę regularnie. Nie wiem, jak reszta. Quote
ania68 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Kto robi ogłoszenia Grafisiowi? Mogę mu wyróżniać na olx. Ode mnie ma ogłoszenia na olx na Katowice. Wyróżniłam kilka razy, ale nie przyniosło to żadnego efektu :( ajw wykupiła mu bazarku ogłoszeniowym na Kraków, z moim mailem, i cały czas je odświeżam. A głuchy pies zrobiła z nowymi zdjęciami na Kraków. Quote
bakusiowa Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Moze olx na Kraków wyróżnić? Mogę dać na wyróżnienie. Quote
rudakacha Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Taka cisza nie wróży nic dobrego... pewnie zero odzewu z ogłoszeń? Quote
gluchypies Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Moze olx na Kraków wyróżnić? Mogę dać na wyróżnienie. U mnie Grafi ma wyróżnione na Kraków. Może na jakieś jeszcze inne województwo trzeba go ogłaszać? Oprócz tych Katowic? Quote
bakusiowa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ogłoszenia muszą iść przez cały czas. Dziewczyny, mogę przesłać na wyróznienie na olx. Tylko nie wiem ewentualnie komu. Quote
ania68 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ogłoszenia muszą iść przez cały czas. Dziewczyny, mogę przesłać na wyróznienie na olx. Tylko nie wiem ewentualnie komu. Skoro głuchy pies wyróżniła na Kraków, to ja wyróżnię na Katowice. Miesiąc mu opłacę, a później zobaczymy. Dzięki :) Quote
gluchypies Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Zaglądam do Grafiego. Niestety, u mnie na olx kiepski odzew :( Quote
farmerka63 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Wpłacam deklarację za styczeń-luty-marzec z małym % i przeprosinami za zaleganie. Prawdę mówiąc bywam na nowym dogo incydentalnie - głównie z powodu Grafisia :( Rewolucja portalu nikomu chyba nie wyszła na zdrowie... Quote
bakusiowa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Gdzie przebywa Grafiś? Prawdę mówiąc to nawet nie wiem w którym jest hoteliku. Quote
MALWA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Witam u Grafisia! Zaraz uzupełnię ostatnie wpłaty i całe rozliczenie za luty. Odpowiadam na pytania bakusiowej: Grafi jest w hoteliku u Angeliki pod Krakowem w miejscowości Kamienica. Nie mam wpłat od mparsley i Rudy Kas. Obie te osoby od kilku miesięcy nie pojawiają się na dogo, od około września 2014r. Skoro nie ma ich na dogo, to nie ma tez sensu słać przypomnienia, bo i tak tego nie odczytają............ Quote
farmerka63 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Malwo - ja dostaję na skrzynkę mailową zawiadomienia, że ktoś mi wysłał wiadomość na dogo - i wtedy loguję się i liścik odbieram. Może warto spróbować ? Quote
MALWA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Wpłaty, jakie otrzymałam w lutym dla Grafisia: gluchypies - 10 zł (02.02.), Nuncek - 20 zł (02.02.), denta - 20 zł (03.02.), moca35 - 30 zł (04.02.), rudakacha - 30 zł (05.02.), Anna GR - 25 zł (06.02.), renatka_s - 40 zł (10.02.), bakusiowa - 50 zł (11.02.), zozola77 - 25 zł (13.02.), Dulska - 20 zł (15.02.), MALWA - 10 zł (15.02.), mdk8 - 5 zł (27.02.), gosiaczek1984 - 10 zł (27.02.). Za wpłaty pięknie dziękuję ! Po wpłatach za luty stan konta Grafisia wynosił: 295 zł. Opłata za hotelowanie wyniosła 364 zł. Brakującą kwotę, tj. 69 zł pobrałam z kasy Bafika. Stan konta Grafisia po opłaceniu hotelu za luty to 0 zł. Quote
MALWA Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Malwo - ja dostaję na skrzynkę mailową zawiadomienia, że ktoś mi wysłał wiadomość na dogo - i wtedy loguję się i liścik odbieram. Może warto spróbować ? Może masz rację. Tyle, ze nie każdy korzysta z e-maila.............. Ja nie mogłam zalogować się na dogo ze swojego e-maila, którego używam. Tego, który założyłam, by się tu zalogować w ogóle nie sprawdzałam. Teraz to robię, ale wcześniej zajrzałam tam po pół roku od założenia. Po prostu nie pomyślałam, ze może tam przyjść coś z dogo............ Wieczorem wyślę przypomnienie do tych osób, które nie płacą. Teraz mykam z piesem choruszkiem na spacer. Quote
zozola77 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 zagladam , a u Grafiego nic nowego..domku nie widac dalej...ech.. Quote
bakusiowa Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Od czasu kiedy jest nowe dogo ja w ogóle nie loguję się. Najpierw wchodziłam ze swojej poczty ponieważ zaproszenia ktore dostawałam przychodziły też na moja pocztę. Teraz wchodzę poprzez zawartość bakusiowa-dogomania. Tutaj jestem zalogowana przez cały czas. Kiedys było tak, że jak nie siedziało się na dogomani przez kilkanaście minut od razu było sie wylogowanym. Dziwne jest to wszystko. Quote
Recommended Posts