Mysza2 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='AgusiaP']To co pisać na PW do halszki ? Mamy 4 głosy za ;)[/QUOTE] pisz Agunia:) Quote
AgusiaP Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Gabi79']Pisz Aguś, przecież i tak już zapłacone. Tak się cieszę, że Dianka podbiła serca Państwa, że natychmiast bym pobiegła jakąś bidę wyciągnąc:stupid:[/QUOTE] Ja mam dokładnie tak samo. Tyle ich tam czeka... a adopcji bardzo mało, a nawet jak już są to i tak dużo tych psiaków wraca za kraty schroniska...:( Cały czas myślę o tej suni, którą kiedyś zobaczyłam na kwarantannie, to było chyba dobrze ponad rok temu :( Ona jest bardzo podobna do mojej Majeczki, która trafiła do mnie z wątku na Dogomani na DT Quote
Gabi79 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja mam dokładnie tak samo. Tyle ich tam czeka... a adopcji bardzo mało, a nawet jak już są to i tak dużo tych psiaków wraca za kraty schroniska...:( Cały czas myślę o tej suni, którą kiedyś zobaczyłam na kwarantannie, to było chyba dobrze ponad rok temu :( Ona jest bardzo podobna do mojej Majeczki, która trafiła do mnie z wątku na Dogomani na DT[/QUOTE] Aguś, wiem o którą Ci chodzi, też zwróciłam uwagę, że jest podobna do Majeczki, taka smutna:-( Może w Chorzowie nie panują tragiczne warunki, ale tam nie ma wolontariuszy, a szanse na adopcje prosto ze schroniska są marne:placz: Wystarczy przykład Dianki maleńka słodka przytulanka, a nikt jej nie wypatrzył, nie licząc tych, którzy ją zwrócili Quote
AgusiaP Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='Gabi79']Aguś, wiem o którą Ci chodzi, też zwróciłam uwagę, że jest podobna do Majeczki, taka smutna:-( [B]Może w Chorzowie nie panują tragiczne warunki, ale tam nie ma wolontariuszy, a szanse na adopcje prosto ze schroniska są marne[/B]:placz: Wystarczy przykład Dianki maleńka słodka przytulanka, a nikt jej nie wypatrzył, nie licząc tych, którzy ją zwrócili[/QUOTE] Podobno jest tam jakiś wolontariat, pytałam babeczki jak zabierałyśmy Diankę, ale bardzo mało adopcji... Dianka jest tego przykładem, że jak tylko trafiła na DT, miała ładne zdjęcia, telefon zaczął dzwonić :) Quote
Gabi79 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Podobno jest tam jakiś wolontariat, pytałam babeczki jak zabierałyśmy Diankę, ale bardzo mało adopcji... Dianka jest tego przykładem, że jak tylko trafiła na DT, miała ładne zdjęcia, telefon zaczął dzwonić :)[/QUOTE] Nawet nie wiedziałam o wolontariacie. Niektórych za serce chwyta psiak za kratami boksu, ale chyba większość woli psiaki z DT - "sprawdzone", wylegujące się na kanapach. Quote
Jasza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Kiedyś w Chorzowie na pewno był wolontariat. Nie wiem jak jest teraz. A Dianka się pakuje - no,no, no! Jak pięknie!:loveu: Quote
halszka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Już jestem ciocie:) uffff udało się (ostatnio jak podmieniałam na tablicy to mi wywalili ogłoszenie) jest tylko mały problemik,ponieważ jak rozpoczęłam edycję musiałam podać imię do kontaktu a nie chcąc przedłużać podałam Agnieszkę,ale nr.tel. zmieniłam na ten podany w gumtree Tablica [URL="http://up.programosy.pl/foto/wyroz_1.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/wyroz_1.jpg[/IMG][/URL] Morusek [URL="http://up.programosy.pl/foto/wyroz1_1.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/wyroz1_1.jpg[/IMG][/URL] Ps.Ogromnie się cieszę,że Dianka jedzie do domciu czego i Brence życzę :kciuki: Edit.ciocie podajcie link do wątku Breny:) Quote
AgusiaP Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Super dzięki kochana :):):) To ja już mocno trzymam kciuki :) Quote
milagros19853201 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 wow to wnioskujac z tego udalo sie dziewczynce znalesc domek ? czy mnie oczy myla? bo czytam czytam .....:-) Quote
Marycha35 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ale tu się pycholcowo dzieje, huraaaaa:) Quote
yossariana Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 super wiadomości :). Cieszę się bardzo, że małej się udało. W takim razie przenieście moją deklarację i ciuchy bazarkowe na innego psiaka lub cel - dajecie znać :) Quote
AgusiaP Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='yossariana']super wiadomości :). Cieszę się bardzo, że małej się udało. W takim razie przenieście moją deklarację i ciuchy bazarkowe na innego psiaka lub cel - dajecie znać :)[/QUOTE] Dzięki kochana :):):) na razie jeszcze musimy poczekać, domek zapowiada się bardzo fajnie, ale ja nauczona doświadczeniem, wolę poczekać ;) Na pewno dam znać na jaką bidę przekażemy deklaracje i na kogo zrobimy bazarek:) Quote
Mysza2 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='milagros19853201']wow to wnioskujac z tego udalo sie dziewczynce znalesc domek ? czy mnie oczy myla? bo czytam czytam .....:-)[/QUOTE] Nie mylą Cię oczy:):), ale nie zapeszajmy bo dopiero w piątek jej wielki dzień:) Quote
milagros19853201 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 ok to trzymam kciuki za Dianke [quote name='Mysza2']Nie mylą Cię oczy:):), ale nie zapeszajmy bo dopiero w piątek jej wielki dzień:)[/QUOTE] Quote
Gabi79 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='halszka']Już jestem ciocie:) uffff udało się (ostatnio jak podmieniałam na tablicy to mi wywalili ogłoszenie) jest tylko mały problemik,ponieważ jak rozpoczęłam edycję musiałam podać imię do kontaktu a nie chcąc przedłużać podałam Agnieszkę,ale nr.tel. zmieniłam na ten podany w gumtree Tablica [URL="http://up.programosy.pl/foto/wyroz_1.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/wyroz_1.jpg[/IMG][/URL] Morusek [URL="http://up.programosy.pl/foto/wyroz1_1.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/wyroz1_1.jpg[/IMG][/URL] Ps.Ogromnie się cieszę,że Dianka jedzie do domciu czego i Brence życzę :kciuki: Edit.ciocie podajcie link do wątku Breny:)[/QUOTE] Halszko, bardzo serdecznie dziękujemy za szybką i sprawną podmianę:Rose::Rose::Rose::Rose: Wspólny wątek Brenki i Płoszki (Płaszka już szczęśliwa w DS:loveu:): [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241999-Olkusz-i-Krak%C3%B3w-dwie-sunie-dwa-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-Pilnie-szukamy-domu-dla-Brenki[/url] Quote
ajw Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Dianka szykuj się do domu :lol::lol: bardzo się cieszę, że małej się udało:multi: Quote
madziakato Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Mała, pakuj się kochana, szczęśliwe życie U SIEBIE czeka!!!:multi: Quote
Awit Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 O rany, Dianko szczęścia kruszynko. Bardzo się cieszę, że się udało. Quote
AgusiaP Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Dianka jeszcze nie wie co ją jutro czeka :):):) Quote
from_wonderland Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 To niedługo się dowie :) trzymam kciuki Quote
biednedobre Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Juhu!!! Kolejna bidulka w domku?! trzymam kciuki mocno!!! A piątek dopiero jutro .... jak tu wysiedzieć?!! Quote
Mysza2 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='biednedobre']Juhu!!! Kolejna bidulka w domku?! trzymam kciuki mocno!!! A piątek dopiero jutro .... jak tu wysiedzieć?!![/QUOTE] I to nie tylko do jutra, ale jeszcze i po się trzeba postresować czakając na wieści :) Quote
yolanovi Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Fajnie, że Dianka będzie już sobie w cieplutkim domku na święta pupcie grzać. Bardzo sie cieszę. Co do wolontariatu w Chorzowie to faktycznie jest, jak liczny trudno powiedzieć. Klementynkaa z ND wyciągała niedawno z Chorzowa struszkę dobcię i kontaktowała sie właśnie z jakąś wolontariuszką. Jednak schron, choćby najlepszy i z wolontariatem, jest zawsze tylko betonowym, zakratowanym boksem, skąd wyglądają smutne psie oczyska, marząc o włanym posłanku w ciepłym domu, obok swojego człowieka. Superowo, że Dianka już nie jest w gronie tych biednych, psich oczu... Quote
Gabi79 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='yolanovi']Fajnie, że Dianka będzie już sobie w cieplutkim domku na święta pupcie grzać. Bardzo sie cieszę. Co do wolontariatu w Chorzowie to faktycznie jest, jak liczny trudno powiedzieć. Klementynkaa z ND wyciągała niedawno z Chorzowa struszkę dobcię i kontaktowała sie właśnie z jakąś wolontariuszką. Jednak schron, choćby najlepszy i z wolontariatem, jest zawsze tylko betonowym, zakratowanym boksem, skąd wyglądają smutne psie oczyska, marząc o włanym posłanku w ciepłym domu, obok swojego człowieka. Superowo, że Dianka już nie jest w gronie tych biednych, psich oczu...[/QUOTE] To prawda Jolu, że nawet najlepszy schron to nic dobrego. Agusia wypatrzyła śliczną, białą, smutną sunię wśród tych wszystkich biedaków:-( Piątek już jutro!!!! Ciekawe, czy Dianka coś przeczuwa??? Ja jak zawsze bardzo się stresuję i cały czas trzymam kciuki!!!! Quote
Recommended Posts